Джей бе какво става чакам да ме осветлиш как следиш движението на войските по фронтовете?Нещо забрави ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЗапада открадна поне един трилион от Русия и руснаците....Това са крадци най долни крадци но накрая ще си платят.Аз нямам никакво съмнение.
Коментар
-
Като тинейджър съм бил на остров Кижи и остров Валаам - северно от Петербург. При едно от пътуванията, корабът ни се спря за малко на не помня вече кой от островите в едно от езерата и там имаше уж санаториум за ветераните от СВС и други войни. Условията в него бяха шокиращи. Бях потресен, че СССР са ги наврели там, където никой няма да ги вижда, без ръце, без крака, пияни, просещи пиене и копейки (нямаха никакви пари) и че видимо ги бяха изоставили на няколко санитарки, без инвалидни колички, без протези, очевидно и без храна - всички бяха много слаби. Такова нещо в България не бях виждал, дори в най-мизерната кочина. Това при условие, че във Франция дори малоумник, като Луи XIV прави Дома на инвалидите в Париж, един кралски дом, достатъчно голям, за да приеме и подслони всички сакати и остарели офицери и войници и да им осигури един фонд за тяхното съществуване''. Докато руснаците определено не се грижат за своите! След войната в Афганистан бе същото. Мреш или те осакатяват за родината, а после се отнасят с теб, като с куче. Без пенсия или някаква мизерна или те заточват някъде да не им дразниш погледа.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 3 Харесвания
Коментар
-
national power, за 30 години руските олигарси - олигофрени са оставяли повече от половината пари от износ на суровини от Русия в западните банки по личните си сметки там. Смятай за какви трилиони става въпрос - десятка минимум. Сега като им блокират парите такива трилиони не се блокират, а тях ги има, тези пари съществуват някъде.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ аз не разбрах кой ще залага и каква ще е гаранцията, че ще се плати?!
- 1 like
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, фейк ама всичките паднали по гръб, като е прострелян в гърба не пада на гръб човека.D.Y.F-091066
Коментар
-
И аз не разбрах кой ще залага и каква ще е гаранцията, че ще се плати?!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
[QUOTE=satz;n3922948]
Много пъти сте написали и че няма добрите руснаци да нападнат, как да ви приема някой на сериозно? (поне едно "въх не познах" да бяхте драснали)
В Русия 49% нямат вътрешни тоалетни, 38% - течаща вода, 50% - газ, но 108 олигарха притежават 95% от националното богатство.Last edited by keep_calm; 15.05.2022, 21:02. Причина: Не товарете темата с излишно графично съдържание - особено, когато е цитат на вече съществуващ пост
- 4 Харесвания
Коментар
-
Путин - Еврообединител:
можем да го наричаме "Владимир Путин - Еврообединител":
1. КОНСОЛИДИРА НАТО по начин, невиждан от основаването на организацията през април 1949 г. досега - не само възстанови скъсаната от Тръмп връзка на САЩ със съюзниците в Северноатлантическия пакт и с ЕС, но направи абсолютно немислимото - накара вечно неутралните негови съседи Финландия и Швеция да кандидатстват за членки в НАТО и така да увеличи сухопътната си граница с военния съюз с още 1300 км.
НАТО никога в своята история не е била толкова обединена и подкрепяща нападната от руснаците страна - нито през съветското нахлуване в Унгария през 1956 г., нито при онова срамно и предложено от Тодор Живков нахлуване в Чехословакия през 1968 г., нито при падането на Берлинската стена.
НАТО не действа като военен съюз по този начин дори при нахлуването на Саддам в Кувейт с аргументи, сходни на тези на Путин за Украйна.
2. ОБЕДИНИ ПО НЕВИЖДАН ДОСЕГА НАЧИН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
Европейският съюз действа за пръв път в своята история толкова категорично и в невиждано досега съгласие.
Толкова сурови санкции не е имало срещу нито една държава в последните 30 години.
Дори срещу диктатора Саддам Хюсейн и срещу лудите аятолласи в Иран санкциите бяха по-меки.
3. ИЗОБЛИЧИ ОКОНЧАТЕЛНО РУСОФИЛА БОЙКО БОРИСОВ
Всички в България разбраха защо Бойко Борисов с такова усърдие построи само за две години "РУСКИ ПОТОК" с 3 000 000 000 лева български държавни пари, докато за 3 мандата в 11 години управление не успя съвсем умишлено да завърши газовата връзка с Гърция.
Впрочем, така лъсна и още нещо - за 11 години в три мандата Борисов не построи нито една магистрала от начало докрай, а тук руснаците за две години с нашите пари построиха няколкостотин километра сложна газова инфраструктура.
4. ОБЕДИНИ ПП БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН НАЧИН УКРАИНСКИЯ НАРОД вътрешно, а и с другите славянски народи.
Полша, Чехия, Словакия и дори България (въпреки Стефан Янев и Корупция Нинова) обявиха безпрецедентна подкрепа за Украйна, а освен това затвориха и въздушното си пространство за руски самолети.
6. СПРЯ ГАЗПРОМ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФУТБОЛ като предизвика дори ултракорумпираните ФИФА и УЕФА да изхвърлят не само националния отбор на Русия, но и клубните отбори от всички турнири на двете футболни асоциации. Нещо повече, свръхкорумпираната УЕФА прекрати изключително лукративния си спонсорски договор с ГАЗПРОМ, за който търпеше множество критики.
Германският футболен отбор Шалке 04 скъса с основния си спонсор Газпром и това предизвика президента на "кръвния враг", както гласи клишето, Борусия Дортмунд да заяви, че ще помогне на вечния си съперник, защото е показал гръбнак.
В резултат на решенията на ФИФА и УЕФА Русия няма да може да участва в баражите за световното първенство по футбол в Катар, а Спартак Москва е изхвърлен от Лига Европа и няма да може да изиграе мачовете си с RB Leipzig. Именно футболът беше последното спортно убежище, където все още руснаците можеха да си чуят химна.
Е, вече и това го няма.
7. УВЕЛИЧИ БЮДЖЕТИТЕ ЗА ОТБРАНА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ
като доведе Германия до увеличаване на военния си бюджет до 2% от БВП и Швеция до даряване на противотанкови оръдия.
И двете държави след Втората световна война разчитат на производство и силна икономика, а не на въоръжаване до зъби.
8. НЕУТРАЛИЗИРА НЕУТРАЛИТЕТА НА ШВЕЙЦАРИЯ
Без съмнение НАЙ-ЛЮБИМО ми е постижението на Путин, с което надминава дори Хитлен:
Запазилата неутралитет и при двете световни войни ШВЕЙЦАРИЯ за пръв път го наруши и ВЗЕ НЕДВУСМИСЛЕНО СТРАНАТА НА УКРАЙНА, включвайки се в санкциите срещу Русия.
Невероятен стратег, велик тактик, изключителен
- 4 Харесвания
Коментар
-
satz, то нападението беше най голямата глупост която руснаците са се вързвали да направят някога. Аз още се чудя. По добре да им бяха дали някой долар и те сами щяха да се предадат, то още не е късно де. Ако им предложат 100 милиарда в кеш за дроновете и другото високотехнологично подарък, да не мислиш че няма да им го дадат, дори един кючек ще ударят да го отпразнуват накрая.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
После на тях им беше позволено в бившия соц.лагер да произвеждат автомобили, лекия автомобил който произвеждаха беше ЗАЗ - сделано в УССР. Това бе пародията на автомобил в бившия соц.лагер, никога не е бил с ред като Ладите и Волгите, защото бе чуплив безобразно, ДВГ издържа 30 000км без ремонт на първите им Зазки, това по заводски данни съм го чел навремето, помня много добре. На нас не ни позволяваха да правим автомобили, както и сега, трябва да сме пазар все на големите индустрии. Ние произвеждахме части, българските части - Сделано в Болгарии, бяха страшно здрави не мърдат и не дефектират, като вечни стартери и генератори, Сделано в СССР се изхабява, защото ги имаше и вариант произведени в Русия за които не мога да кажа че не бяха здрави, но българското е още по здраво. Та толкова какво става от тях. Според мен ако някой ги превземе и дръпнат напред, трябва да му целуват и ръцете и краката с които е отишъл при тях. Е намериха този човек който явно не добре с раздъдъка Байдън да им върже. ЗАЩО ПРЕДИ ТОВА НЕ УСПЯХА ДА ВЪРЖАТ ТРЪМП ЗА СЪЩОТО НЕЩО ? Защото той е с акъла си явно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ние хубаво ще заложим, ама кой ще заложи отсреща? Скъсаните мурзилски задници ли? Че нали след войната ще са по-бедни и от сега?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар