IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Украйна, разбира се, е виновна за всичко това. Затова и трябва да бъде унищожена, населението й избито или разселено, а земите - превърнати в гробище.
    Кой им даде право на "укрите" да искат в Европа?
    Кой им даде право да искат свободен пазар, свободно пътуване и право да изкарват, каквото си заслужат?
    Що за наглост?!?
    Освен тъпа евроатлантическа дришня нещо друго в главата ти има ли?Кои укри искат в Европа Зеленогорски и братята боксьори ли?И неколко олигарси...Стига с тая вмирисана Европа.Ако за теб това е мечта на мен ми се повръща от Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ако руснаците, с цялата си огнева мощ, искаха да избият възможно повече украинци, вече щяха да са в Киев, Лвов, Харков, Одеса, Чернигов, Николаев и т.н. и да бяха завзели всичко до западната граница. Да, ама не, нали? Ще рече че, не познавате нито хората там, нито държавата им, нито мотиви, критерии и т.н.ансамо, повтаряте, като папагали. Що за наглост?!?
      Можеха, ама тогава нямаше да е "специална военна операция". Милиони руснаци имат роднини в Украйна, не върви просто да изравниш градовете със земята ...

... а и нали бяха тръгнали на блицкриг - след като превземеха Киев за 72 часа, после те ще трябваше да го възстановяват.

Разбира се, опасността от това руснаците да се изнервят от хода на войната и да прибегнат към тотал щетата си седи. Не са далече от ва-банк играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        На получовеците трябваше да им кажеш, че това, което си написал, е ирония
        Иначе те ще те приемат за техен човек
        ...що, ти да не би да си цял човек? Шегуваш се. Само мозък да нямаш, и си инвалид

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Войната е всъщност не заради раширението на нато. А е от страха че вероятен успешен модел в Украйна може да зарази рускато общество и да се появи някой руски Зеленси.

Единсвеното нещо което можаха да измислят за да се противопостяват на западната експанзия е войната защото няма какво друго да предложат .

Като руските хардлайнери искат да спрат процеса в зародош преди да се е прехвърли при тях като едновременно да консолидират власт и обществото.

Според мен последните събития от лятото в Белорус ги накара да предприемат тези крайни действия които до тогава отлагаха.
          Тежко ущърбно мислене с американски стереотипи. За какъв "успешен украински модел" говориш, след като тези некадърници успяха, без война, да влошат икономика и жизнен стандарт там под българския? Съвършено несериозно.

Коментар

Хич не слагай знак за равенство между "антиковидваксъри" и "путинофили".

Ей ме на - не се ваксинирах и бях твърдо против 90% от малоумните Ковид мерки.
            Също както съм против всеки да си нахлува в която си иска съседна държава и да си избива цивилни, щото "търсим нацисти, 100 про имате някакви .... ааа, нямате?!? Е тогава търсим биолаборатории! Аааа, и това не намерихме ... хубаво де, ще измислим нещо!"

Социологията също е категорична - само 30% от българите се ваксинираха, но 63% подкрепят оставането на България в западната цивилизация. Тия 33% разлика между двете са хората като мен - против Ковид мерките и против СССР 2.0. и България като бедна зависима губерния на РФ.
            Я покажи къде четеш че са 63 % тези които подкрепят че България иска да е в ЕС и НАТО .
            Понеже новините са ми други . Не знам твоите от къде са ., Ако са от Козяк - подвеждащи са , да знаеш.
            А , и не споря че във форума има 2-3 % антиваксари + проукри . То всяко стадо си има черна мършава овца . Нещо като статистическа грешка .
            Макар че трябва да сме поне 100 човека и да ми покажеш още един като теб за да ми е вярно изречението за 2та%.
            Първо - тук няма 100 човека а 20-30 , с двойните и тройни никове - 50 . А и друг като теб антиваксър / укро-нато-любител - не знам .
            Всички други които съм чел като антиваксари и бяха против истерията с ваксините и против задължителното боцкане и маските , всички които виждаха замисала и причините за това , сега са антиукраински и антиНАТО . Но трябва да смениш източника на информация за да го установиш .
            По форумите са едни и същи , със заучени опорки и го правят за прехрана .

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              При всички недостатъци на укаринската държава, там се живее сто пъти по-добре отколкото в Русия. Има и свобода, хората творят, създават и се радват на живота. Това не може да бъде търпяно от един нео-фашистки режим като този на Путин. Реално самото съществуване на Украйна е заплаха за режима в Кремъл. Русите могат да се надигнат и да кажат, ама вижте Украйна, защо не можем и ние да сме като тях. Това не може да се позволи.

Лично аз до сега нямах ясна идея колко е зле в Русия. Извън Москва, Петербург и още два-три града, бедността и мизерията там са потресаващи.
              Войната е всъщност не заради раширението на нато. А е от страха че вероятен успешен модел в Украйна може да зарази рускато общество и да се появи някой руски Зеленси.

Единсвеното нещо което можаха да измислят за да се противопостяват на западната експанзия е войната защото няма какво друго да предложат .

Като руските хардлайнери искат да спрат процеса в зародош преди да се е прехвърли при тях като едновременно да консолидират власта и обществото.

Според мен последните събития от лятото в Белорус ги накара да предприемат тези крайни действия които до тогава отлагаха.
              Last edited by Майстора233; 20.04.2022, 15:06.

Коментар

Украйна, разбира се, е виновна за всичко това. Затова и трябва да бъде унищожена, населението й избито или разселено, а земите - превърнати в гробище.
                Кой им даде право да искат свободен пазар, свободно пътуване и право да изкарват, каквото си заслужат?
                Що за наглост?!?
                Ако руснаците, с цялата си огнева мощ, искаха да избият възможно повече украинци, вече щяха да са в Киев, Лвов, Харков, Одеса, Чернигов, Николаев и т.н. и да бяха завзели всичко до западната граница. Да, ама не, нали? Ще рече че, не познавате нито хората там, нито държавата им, нито мотиви, критерии и т.н.ансамо, повтаряте, като папагали. Що за наглост?!?

Коментар

Що за наглост?!?
                  На получовеците трябваше да им кажеш, че това, което си написал, е ирония
                  Иначе те ще те приемат за техен човек

Коментар

• national power - USA..те се заканиха на ЕС и си изпълняват заканата. Затова е много по правилно вместо да биеш заложниците взети по неведоми пътища и пътеки, направо да удариш злосторника. Русия какво прави ? Влезе в Украйна да се бие с украинците и това нещо ще е много успешно, няма що.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Всички украинци са виновни и трябва да страдат т.е. избиване на деца, жени, възрастни хора, разрушаване на жилища, пътища, въобще цялото битие на украинците, трябва да бъде изтрито от лицето на земята! Защо?
                      Защото отказват да бъдат руснаци, не е ли очевидно?

Коментар

При всички недостатъци на укаринската държава, там се живее сто пъти по-добре отколкото в Русия. Има и свобода, хората творят, създават и се радват на живота. Това не може да бъде търпяно от един нео-фашистки режим като този на Путин. Реално самото съществуване на Украйна е заплаха за режима в Кремъл. Русите могат да се надигнат и да кажат, ама вижте Украйна, защо не можем и ние да сме като тях. Това не може да се позволи.

Лично аз до сега нямах ясна идея колко е зле в Русия. Извън Москва, Петербург и още два-три града, бедността и мизерията там са потресаващи.

Това лично ли го установи, или го сънува?

Имам "балдъз", който се ожени в Москва и той казва същото, както е написано по-горе. Живота е нормален в няколко града, всичко останало е много зле. Също така апартаментите в тези градове струват от 200 000 евро на горе.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

А кой направи тая война в Сирия кой?Кой създаде Идил?Кой?Кой нападна Афганистан Либия Югославия Ирак.Кой убива в Иран?Кой се опитваше да сваля Президента на Венецуела?Кой се заканваше на Куба и на Кимчето в Корея кой?Не съм чул и дума по тия въпроси.А да не забравяме и кой се опита да свали Ердоган?Кой заплашва Германия и Европа с Русия?Кой непрекъснато рови и търси да прави интриги и войни?Кой?Кой тури тия измамници на власт в България кой?Кой се репчи на Китай и се заканва на Индия?Кой насъска украинците срещу Русия и сега ги въоръжава???Кой насъсква поляците и срещу Европа и срещу Русия?Кой сигур Путин?
                          Що за наглост?!?

Коментар

• Money, иди да живееш в украинската държава, натрупай опит и тогава говори. Хората в момента живеят в страхотен стрес дори в Швейцария сигурно. Това е защото..познай защо.случват им се сигурно хубави неща. Тук не съм прочел че някой очаква нещо хубаво да се случи или ще прави нещо хубаво и то ще се получи..Само зло..
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ние си знаем Русия и това си баем.Може ли поне един пост в който няма думите Русия и Путин
                              Ми тя темата такава, аз затова бая за Русия, геополитика и че накрая ще бъдем в обичайната българска позиция - от двата стола - на земята.

Презряни от ЕС заради проруските и антиевропейски реторики, презряни от Русия заради антируските и антисоциалистически реторики ... това е положението.

Иначе съм пичага човек, с мен може да се говори за всичко - ако не разбирам от съответната тема, обичам поне да слушам и попивам.

Коментар

На бойното поле гледам русите нямат никакъв успех. Грандионата атака е неуспешна за сега. А ядат много як пердах като преди…
                                И къде го гледаш в Министерството на евроамериканската истина ли?

Коментар

Working...
                                X