Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
За теб ако е по-лошо, за нормалните хора не е....кой иска да живее в концлагер...
Коментар
-
За теб ако е по-лошо, за нормалните хора не е....кой иска да живее в концлагер...D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И какво се оказа? Че може да е и много по-зле?
- Ама разбира се,кой ти спори. Може. И натам теглят, някои. Само си представи, ако Крим не беше руски, сега, и за него да воюват. Кога ще пораснете?
Коментар
-
То и по време на бай Тошо беше така....за 97%. Пък после какво се оказа.
Сега, ти ако си си свикнал още от тогава, аз не съм
- Ама разбира се,кой ти спори. Може. И натам теглят, някои. Само си представи, ако Крим не беше руски, сега, и за него да воюват. Кога ще пораснете?
Коментар
-
Имаше ли референдум?
- Имаше.
Имаше ли над 80% активност?
- Имаше.
Гласуваха ли 97% ЗА ?
- Гласуваха.
Е ли правото на самоопределяне едно от висшите човешки права?
- Е.
В съгласие или в нарушение на Конституцията на РСФСР , Никита Хрушчов, украинец, "подари" Крим на УССР?
- В нарушение.
Значи, ти си говори, имаш право. Фактите, обаче, не можеш да промениш. Накратко,
- Свиквай.
Сега, ти ако си си свикнал още от тогава, аз не съм
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
И това в крайна сметка доведе до война, която може да стане и Трета Световна. Сега топли ли те?
Опа, не война - нахлуване, агресия. Фактите няма да променишLast edited by X_Y; 16.07.2022, 19:56.
Коментар
-
Имаше ли референдум?
- Имаше.
- Имаше.
Гласуваха ли 97% ЗА ?
- Гласуваха.
- Е.
В съгласие или в нарушение на Конституцията на РСФСР , Никита Хрушчов, украинец, "подари" Крим на УССР?
- В нарушение.
Значи, ти си говори, имаш право. Фактите, обаче, не можеш да промениш. Накратко,
- Свиквай.
Опа, не война - нахлуване, агресия. Фактите няма да променишLast edited by X_Y; 16.07.2022, 18:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да бе знам, че няма да го върнат..... кога крадец е връщал откраднатото.
Имаше ли референдум?
- Имаше.
- Имаше.
Гласуваха ли 97% ЗА ?
- Гласуваха.
- Е.
- В нарушение.
- Свиквай.Last edited by Pyramid; 16.07.2022, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
То не се налага, теб да те попитам дали искаш газта ти да стане от 6 долара на 1700 , какво ли ще ми кажеш ?
- 1 like
Коментар
-
Да бе знам, че няма да го върнат..... кога крадец е връщал откраднатото.. А другото което става след загубена война на някоя " многонационална" империя е желание на потиснатите народи в нея за независимост- както стана след загубата на Руската и Австро- унгарската империи в първата световна война.
Last edited by mitko2848; 16.07.2022, 17:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение" от 200 интервюирани само трима бяха от Москва и Питер. За хората от бедните изостанали региони армията е начин за социално оцеляване. Затова много от тях след наборната служба подписват свръхсрочни договори с армията или правохранитените органи. Според мен около 40% от мъжкото население там работи или войник, или полицай, или във ФСБ. Това са хора от дълбините, без образование, без бъдеще, повечето никога не са излизали навън – не само в чужбина, ами и от собствената си област или република. Всичко, което знаят, е от телевизора"
D.Y.F-091066
Коментар
-
Ти пък как си ги шляпаш каквото ти дойде на акъла, кога ходИ да ги питашD.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар