Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
То и по време на бай Тошо беше така....за 97%. Пък после какво се оказа.
Сега, ти ако си си свикнал още от тогава, аз не съм
- Ама разбира се,кой ти спори. Може. И натам теглят, някои. Само си представи, ако Крим не беше руски, сега, и за него да воюват. Кога ще пораснете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Имаше ли референдум?
- Имаше.
Имаше ли над 80% активност?
- Имаше.
Гласуваха ли 97% ЗА ?
- Гласуваха.
Е ли правото на самоопределяне едно от висшите човешки права?
- Е.
В съгласие или в нарушение на Конституцията на РСФСР , Никита Хрушчов, украинец, "подари" Крим на УССР?
- В нарушение.
Значи, ти си говори, имаш право. Фактите, обаче, не можеш да промениш. Накратко,
- Свиквай.
Сега, ти ако си си свикнал още от тогава, аз не съм
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
И това в крайна сметка доведе до война, която може да стане и Трета Световна. Сега топли ли те?
Опа, не война - нахлуване, агресия. Фактите няма да променишLast edited by X_Y; 16.07.2022, 19:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Имаше ли референдум?
- Имаше.
- Имаше.
Гласуваха ли 97% ЗА ?
- Гласуваха.
- Е.
В съгласие или в нарушение на Конституцията на РСФСР , Никита Хрушчов, украинец, "подари" Крим на УССР?
- В нарушение.
Значи, ти си говори, имаш право. Фактите, обаче, не можеш да промениш. Накратко,
- Свиквай.
Опа, не война - нахлуване, агресия. Фактите няма да променишLast edited by X_Y; 16.07.2022, 18:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да бе знам, че няма да го върнат..... кога крадец е връщал откраднатото.
Имаше ли референдум?
- Имаше.
- Имаше.
Гласуваха ли 97% ЗА ?
- Гласуваха.
- Е.
- В нарушение.
- Свиквай.Last edited by Pyramid; 16.07.2022, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
То не се налага, теб да те попитам дали искаш газта ти да стане от 6 долара на 1700 , какво ли ще ми кажеш ?
- 1 like
Коментар
-
Да бе знам, че няма да го върнат..... кога крадец е връщал откраднатото.. А другото което става след загубена война на някоя " многонационална" империя е желание на потиснатите народи в нея за независимост- както стана след загубата на Руската и Австро- унгарската империи в първата световна война.
Last edited by mitko2848; 16.07.2022, 17:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение" от 200 интервюирани само трима бяха от Москва и Питер. За хората от бедните изостанали региони армията е начин за социално оцеляване. Затова много от тях след наборната служба подписват свръхсрочни договори с армията или правохранитените органи. Според мен около 40% от мъжкото население там работи или войник, или полицай, или във ФСБ. Това са хора от дълбините, без образование, без бъдеще, повечето никога не са излизали навън – не само в чужбина, ами и от собствената си област или република. Всичко, което знаят, е от телевизора"
D.Y.F-091066
Коментар
-
Ти пък как си ги шляпаш каквото ти дойде на акъла, кога ходИ да ги питашD.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
" от 200 интервюирани само трима бяха от Москва и Питер. За хората от бедните изостанали региони армията е начин за социално оцеляване. Затова много от тях след наборната служба подписват свръхсрочни договори с армията или правохранитените органи. Според мен около 40% от мъжкото население там работи или войник, или полицай, или във ФСБ. Това са хора от дълбините, без образование, без бъдеще, повечето никога не са излизали навън – не само в чужбина, ами и от собствената си област или република. Всичко, което знаят, е от телевизора"
- 1 like
Коментар
-
Големия шанс на Украйна е да приемат по най бързия начин помощта от ЕС.Половин трилион евро им се предлагат, до сега не са получили нищо, повече загубиха от нарушената си икономика, отколкото им дадоха. Иначе ще се завиват с радио Бактар, с него стават, с него лягат, цивилизация само през крив макарон.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Как ще го върнат то това да не е кило домати, хората си живеят добре там, искат да са към руската федерация, 1000 куб.м. газ са 300 рубли.Иди им кажи към голямата федерация ли искат или да се завиват с радио Байрактар, да видим какво ще те питат те после.
- 1 like
Коментар
Коментар