Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Факю не не съм.Колко и да ти се иска това не е факт
- 5 Харесвания
Коментар
-
Jay Gould, в ЕС започва разцепление, не знам фашистко ли ще го наречеш, но санкциите ще ударят икономиките на европейските държави и имало такива които искат наличните за доставка петрол и газ да са за тях с предимство така да се каже. Такива неща прочетох и на база опита с ваксините, за които пак имаше с предимство държави и такива които ще ги получат по късно, въобще не ме учудва ако стане точно така. Напротив голяма изненада би било да няма такова групиране на по важни и такива които да се спасяват, т.е. да останат без горива. Конкретно прочетох че инициативата е на Дания и се случва така да е подкрепена от Германия, Франция и другите от така нареченото ядро. Вече като по широк кръг ако направят е ясно че това ще са страните от ЕЗ - евро зоната, другите какво ще правят освен да останат в амок. Все някак България ще мине през това нещо, ще се справим надявам се, но да знаете какво ни чака.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Мисля, че добре разбираш ситуацията, но се гъбаркаш с Путин. Я да видим, кога СИ Дзин... ЩЕ:
1. Допусне НАТО в Китай?
2. НАТО в Китай ще почне да прави свои бази по границата с Русия.
3. НАТО би почнал подготовка на батальони от китайци?
4. НАТО би почнал да въоръжава Китай?
Е, как НАТО би проникнал в Китай, за да бъде заплаха на Путин?
Вместо това Китай и региона купуват газ, повече от целия ЕС.
Защо Путин да има проблеми с Китай?
...или вие просто си лафите в моменти на скука? На това му се казваше: няма ли с какво да си играеш?
Нещо по-конструктивно?
..........
Почни от там, че Путин не го играе световен хегемон, както припяваш на основната маса тук.
Той напада суверенна страна, която не изпълнява решенията на конференцията от Минск и е вкарала НАТО по границата с Русия.
И се върни, за да прочетеш какво Китай не биха направили. ..
Така разсъждавам аз.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКогато бях качил новината тук, няколко съфорумци фашисти обявиха, че е някаква фантазия крайцерът им да потънеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кочината запецна тотално по украинските полета.
https://news.bg/int-politics/rusiya-...ay-harkov.html
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОкончателното поражение на Русия е само въпрос на време. Сега Руската федерация губи не само военната, но и политическата, икономическата и обществената борба.
/Бившия посланик на Китай в Украйна - Гао Юшен по време на реч на вътрешен форум на държавната Китайска академия на социалните науки/
Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...BE-384033.html Заради санкциите rуZZия използва чипове от съдомиялни машини и хладилници във военното оборудване
hahahahхах ахахахх хХАХХ ХАХАХАХХАХАХА
РАЗПАДА на "нигер със сняг" ЩЕ Е РАДОСТ за целия свят.АМИН
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Тя на дъното е вече, още ли не сте разбрал? Разкажете накъде се пада от дъното, явно знаете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОкончателното поражение на Русия е само въпрос на време. Сега Руската федерация губи не само военната, но и политическата, икономическата и обществената борба.
/Бившия посланик на Китай в Украйна - Гао Юшен по време на реч на вътрешен форум на държавната Китайска академия на социалните науки/
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар