Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Как се казва на немски уйндоус- дали се казва уйндоус или виндовс- как смяташ. Как се казва реката рейн на немски- реин или райн.
По някой път се чудя вашата дружинка дали сте се родили тъпанари или сте ходили на допълнителни курсове
- 1 like
Коментар
-
redcretin, индустрията в Германия няма как да мине на тези зелени източници на енергия, първо се работи със стабилен ток който не прекъсва защото всеки е рестарт е много брак, и после толкова енергия няма как да я осигуриш от фотоволтаици целогодишно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
новия пресен пресен канцлер ще отече много по рано.
Путин надживя ВСИЧКИ политически противници - само кралицата остана.
ес е едно недоносче. Мъртво родено, 20 години го реанимират и все така бездиханно
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТи защото я знаеш, да нямам дори познати украинци. Само си спомням в началото на демокрацията един ми обясняваше как се минава границата между Украйна и Русия там и още тогава загрях че нещата никак не са наред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Сега само матрьошките врякате и си мечтаете за рашкото БВП, което се срива главоломно в момента и скоро ще е колкото гръцкото, вместо италианското
Путя няма да е на власт скоро, че може и да не е между живите.
Путин надживя ВСИЧКИ политически противници - само кралицата остана.
ес е едно недоносче. Мъртво родено, 20 години го реанимират и все така бездиханноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Две ракети са паднали там. Картинката е....меко казано отвратителна. Само дето няма боевики и башибозукът панически трие победните си вопли в интернет....
повтаря си и тва е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[video=
[SIZE=22px]Разобличаване на руски фалшификати за Буча[/SIZE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не знам колко е смешно, но шефа онзи ден се оплаква че газта се е вдигнала много. Отделно май от юни вдигали газта с около 40%, определено ще стане още по смешно
Немчугария през 2020та подмина 50% от зелени източници на енергия, при мен са около 80%. Ако ще и пръднята да вдигат, дреме ми - и не само на мен, шефа ти да се оправя.
Коментар
-
Сеймът на Латвия реши да направи 9 май тази година ден за възпоменание на украинците, загинали във войната.
В деня на траура държавните знамена в Латвия ще бъдат развявани наполовина. В резиденцията на президента, сградите на Кабинета на министрите и Сейма наблизо ще бъде поставено и знамето на Украйна. Държавните и местните власти няма да организират развлекателни събития и празници на този ден.
На ватниците ще бъде забранено да празнуват "Ден на победата".
Денят на победата над нацизма и Денят на паметта на жертвите от Втората световна война в Латвия, както и във всички цивилизовани страни, се чества на 8 май.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ДА продължа РУСИЯ се разбра с другите суровинни страни - и арабите и южна америка и Африка дори. Това отрязва ВСЯКАКВИ възможности запада да заобиколи руските санкции. Сега белите са в мат и не са измислили изход. Ще врякат врякат и като им влезе убаво ще играят по свирката на Путин.
Много ме изкефи "специалиста" от видеото - сега русия има БВП колкото италия ама след 1 година МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ от целия ес. Смятай какъв МОР ще настане, ако се инатят ес и налагат все повече и повече санкции. Мани ами ПУТИН е милостив - дава шанс на ес тиквениците да се вразумят, щото може да не им остави и тази възможност
Путя няма да е на власт скоро, че може и да не е между живите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
redcretin, той не ти говори за България, не мисля че сме болна нация, хората са гордеят с това че държавите им не са еднонационални и са прави и имат право да са горди. Сега украинците се разболяли пак, ами както се вижда лекуват ги в момента.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin, какви права не им зачитат толкова човешки, в Украйна са живяли 8 години с бродещи по улиците хора с автомати, които като срещнеш трябва да казваш Слава Украине иначе изчезваш..Има нахлуване на чужда армия в старата, но защитниците и не са на нейната граница а между цивилното население, което не евакуират. Какви човешки права ? Въобще не им пука за хората, за човеците.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар