IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почнаха да осъзнават и руснаците, че няма как да сипеш бонбони насам натам, без да ти изсипят и на твоята глава.

https://www.24chasa.bg/amp/11527073?...m_source=upday

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Май не схващаш смисъла на написаното?

Никой тук не обича тоталитарна държава.

Ние всички се ползваМЕ от дълготрайни материални активи и съоръжения, които сМЕ строили тогава.

Дори онзи, който спореше (а мен ме триеха), че неговите родители да строили всичко наоколо - и той НЕ уважава техния труд.

Е да - на безценица СМЕ работили в тоталитарна държава и това беше до едно време.

Въпросът сега е, след тоталитарната държава - ние ПАК създаваме материални активи, а вие какво правите?

А, да - забравих : вие критикувайки какво СМЕ направили - не правите нищо, за да умножите направеното..., вероятно мислите, че с разцъкването на телефоните сте достатъчно ангажирани...

Да, никой не обича тоталитарната държава. Бъди сигурен! Нито обичаме партийната система и номенклатура.

Не се отказвам от онова, което АЗ съм направил тогава! И е добре, че съм правил всичко това! И продължавам да го правя! (въпреки някои "критикарски" тъпи забележки)
      Малее кви глупости пишеш? Посочи ми къде съм казал, че не уважавам труда на моите родители, баби, дядовци, които са били на боба в 4 часа сутринта ? Ти хептен изкукурига.
      Last edited by better; 07.05.2022, 17:47.

Коментар

• better, защото някой им мъти главите сами да си го правят недоверието. После цената на ф-ките е много солена и няма отстъпки като за нови клиенти, държавен бизнес е , ако беше частен съвсем друго би било. Уж е частен, но колко е частен то се вижда. Държавите в НАТО нямат нужда точно или само от този тип оръжие, трябва ПВО на много високо ниво..африканска работа.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Пак за преврат мислиш. Какъв преврат да правят, като те са си на власт в България и в този момент. Те ни управляват през по-голяма част от прехода, а като задкулисие не спирали да дърпат конците от '89-та насам.

Аве нз, но щом западните ни партньори ни нямат доверие... Защо мислиш ни бавят с ф ките?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Харесах. Трябваше някой да им го каже.
            ОТ IDIOTS идиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че то има лесно. Хващаш си пътя, и - накъдето ти видят очите.
              бъди ИСТИНСКИ комуниZт-дай пример ПОВЕДИ всичката комуняга от БГР

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Сирийска войска ще се вкарва в Украйна. Освободителна канешно. Също така православна Ще е интересно, дали сирийците ще посмеят тая лайнарщина да я официализират.
                Ми да вкарат, ердоганчик тва и чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Арестували са яхтата "Шехерезада", дааа тя не е на путлер,
                  просто е с неизвестен собственик, а екипажа и 88% от руски граждани, случайно работи във ФСБ

някой миризлив чорап ще обясни нещо за собствеността и законите

Къде е била тая случка?
                  Варна.

Коментар

• А бе русофобите, нещо чува ли се за изюм. Последно което някой беше писал беше че пробвали да се откачат от котлето. Доколкото разбирам тази воинска единица- мисля че бяха около 1000 човека, дали фира поне 60% . Пита се във въпроса какво се е случило с останалите 40%

Всъщност ако има различна информация от моята някой, може ли да я сподели

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Кво общо има Ким с темата?
                      И аз се чудя защо САЩ ми обръщат внимание на този факт? Тяхното разузнаване прави по-комплексни връзки с международните конфликти.

Може би Бай Дън да очаква Ким да се включи за неговата кауза ? (САЩ коментират, а Русия гузно мълчи?)

https://trud.bg/%D1%81%D0%B0%D1%89-%...5%D1%86%D0%B0/

Коментар

• Коментар

• Пореден кораб е заминал в акваторията на змийския остров:
                          “Украинский Bayraktar TB2 уничтожил еще один корабль. На этот раз десантный корабль проекта "Серна". Традиционный парад Черноморского флота России 9 мая этого года пройдет неподалеку Змеиного острова - на дне моря", - говорится в сообщении.”

Подводничарския флот на рашките тези дни се увеличи значително

Коментар

• satz, по принцип е точно така, винаги се налага живота да се променя, а възрастните хора имат някаква непоносимост към промените. После и пропускат че много неща са се променили без никой да ги пита, така че се налага начина на живот да се промени. Много е трудно да им се обясни, защото в миналото се е случвало да са изживяли някакви златни моменти, и тях винаги ги има, но причините за тях не са там както те си го обясняват. Върви им обясни че ойла, газта са до време, а може с тях да са били постигнати много хубави резултати, но няма да е вечно това.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                              Не разбирам защо Ким си "гърми патроните" с тия ракети? Япония ли респектира? Респект ли поддържа, три дни, преди да встъпи в длъжност новия президент на Южна Корея?

Смятам, че има някакъв респект пред Ким, но не мога да определя кое в поведението му е решаващо? Дали е само демонстрация - липсата на задръжки? Опит след опит...

https://www.standartnews.com/svyat/k...dn-492112.html
                              Кво общо има Ким с темата?

Коментар

• Не разбирам защо Ким си "гърми патроните" с тия ракети? Япония ли респектира? Респект ли поддържа, три дни, преди да встъпи в длъжност новия президент на Южна Корея?

Смятам, че има някакъв респект пред Ким, но не мога да определя кое в поведението му е решаващо? Дали е само демонстрация - липсата на задръжки? Опит след опит...

https://www.standartnews.com/svyat/k...dn-492112.html

Коментар

Working...
                                X