Няма да се разпадне РФ, ами нищо му няма на оръжието им. В Щатите май не е добро положението, демократите са в състояние да сготвят някаква гадост за да обвинят Русия. Те иначе губят изборите и власт много дълго време няма да видят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Снощи един от нашите форумни нацисти путинсти ми обясняваше, че не можело да бъде
"Стингър" свали "Су-25", управляван от 63-годишен руски генерал https://www.segabg.com/hot/category-...-ruski-generalhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЗдравейте,
Преди време при курс 95 рубли за 1 евро се пускаше една карта с БВП по държави и дори имаше въпрос да се намери руската икономика на нея(че била по малка от италианската и трябвало да се ползва лупа).
Може ли да пуснете актуалната карта при днешен курс 60.34 рубли за евро.
Както и да дадете прогноза на кое място ще бъде руската икономика по БВП при да кажем 10 рубли за евро, за да добия по добра представа - че от там смятам да почна да продавам рублите купени в диапазона от 95 рубли за евро до 107 рубли за евро (просто брокерите не ми дадоха да купувам когато мина 107 рубли за евро, и от тогава мога само да продавам)?
Благодаря Ви предварително.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ Русия се произвежда много оръжие и изключително оръжие, те са въоръжени до зъби и чакането на Запада да свършат ракетите не си заслужава. Затова нямат висок стандарт, парите заминават за оръжие. Ако се разпаднат ще изгърми целия Свят, това означава и оръжие за жълти стотинки и всякакви видове войни по всякакви причини, дори превантивни - да те нападна, че да не ме нападнеш ти. В този смисъл е много групаво да се върви по пътя на онези които са стинали до разполагане на оръжие на Луната и другите - противника са го бомбили. Погледнете снимки на видимата и невидимата част на Луната, тях за това ги и няма, ние още сме на по ниско технологично ниво. Ако не се случи пробив в областта на мирното съществуване и съжителство неизбежно ще свърши тази цивилизация и тя като тях.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Здравейте,
Преди време при курс 95 рубли за 1 евро се пускаше една карта с БВП по държави и дори имаше въпрос да се намери руската икономика на нея(че била по малка от италианската и трябвало да се ползва лупа).
Може ли да пуснете актуалната карта при днешен курс 60.34 рубли за евро.
Както и да дадете прогноза на кое място ще бъде руската икономика по БВП при да кажем 10 рубли за евро, за да добия по добра представа - че от там смятам да почна да продавам рублите купени в диапазона от 95 рубли за евро до 107 рубли за евро (просто брокерите не ми дадоха да купувам когато мина 107 рубли за евро, и от тогава мога само да продавам)?
Благодаря Ви предварително.
Коментар
-
better, 140 милиона си живеят там, имаха възможност да ходят навсякъде по Света и не се махнаха от там. Явно не е чак толкова лошо там за тях. Те имат наука, четат много, развиват се..а нигерия без сняг няма. Има интернет който е информационно поле, в него има голямо присъствие на Русия, а Нигерия със същия стандарт я няма..тя няма присъствието на малка България дори.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Празни приказки на празно място.
- 1 like
Коментар
-
Погледнете коментарите - всички са против войната, май освен форумната вата никой не подкрепя войната.
https://www.youtube.com/watch?v=GjjFWvC-M_c&t=33s
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=redcretin;n3926788]Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ми нищо, такова поражение са търпели, че са стигали до Москва, даже и са я опожарили
Некви 30млн рашки загуби само от ВСВ - верно унищожение е паднало, спор няма.
- Да. Е, какъв е проблемът?
Коментар
-
В Русия се произвежда много оръжие и изключително оръжие, те са въоръжени до зъби и чакането на Запада да свършат ракетите не си заслужава. Затова нямат висок стандарт, парите заминават за оръжие. Ако се разпаднат ще изгърми целия Свят, това означава и оръжие за жълти стотинки и всякакви видове войни по всякакви причини, дори превантивни - да те нападна, че да не ме нападнеш ти. В този смисъл е много групаво да се върви по пътя на онези които са стинали до разполагане на оръжие на Луната и другите - противника са го бомбили. Погледнете снимки на видимата и невидимата част на Луната, тях за това ги и няма, ние още сме на по ниско технологично ниво. Ако не се случи пробив в областта на мирното съществуване и съжителство неизбежно ще свърши тази цивилизация и тя като тях.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не мисля, че е баш така (вероятно с малки изключение)! Запада няма нужда да си плаща, доказателство за това е вашия приятел в-тин. Той съвсем доброволно (при това с пари от собсвения си джоб) ходи на запад! В Русия никой не иска да ходи, защото не е хубаво там (съдя по вашето нежелание да ходите там). В този смисъл Русия е принудена да си купува "любов" (платена).
Коментар
-
Вати ко става бре... ко стаааа
"Х.й войне, х.й войне"...
Младежи скандират срещу войната на голям концерт в Санкт Петербург
https://www.segabg.com/hot/category-...ankt-peterburg
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Може би се краде от складовите бази в зоните на бойните действия, но едва ли може да се открадне кой знае кво без да се товари кораб. 1 Камион носи 25-30 тона, при тази разбита инфраструктура, едва ли може да се изнесат значителни количества за кратко време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Е нали руснаците го били откраднали, не знам защо, но руснаци няма в одеса, а май там е зърното
- 1 like
Коментар
Коментар