IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И двамата ми дядовци на ранени в ВСВ. Едния още в македония, другия на драва/сава и той не знае къде точно.
    До смъртта си сънуваше КОШМАРИ - 50 години всеки месец, всяка седмица.
    Да руснаците са пияници, правят мизерии като всяка пиянка ама са ЕДИНСТВЕНИТЕ които са направили нещо положително за БЪЛГАРИЯ. Всички други са ни мислели САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗЛОТО, само и единствено НАШЕТО УНИЩОЖЕНИЕ. Нито повече, нито по малко
    Руснаците ни превзеха и ни направиха комунисти, дадоха Македония на Югославия и т.н. Аз не съм комунист и никога няма да бъда" !

Коментар

• satz,според теб трябва да обявим война на Русия, ако искаш да воюваш с тях е там при пияните украинци, те въбще не пият.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Разкажете моля за положителното им управление на българската войска в Македония...

Ген.Колев също разкажете как го оценявате....

Разкажете повечко и как Бухово до 60-те напрактика не е българска територия...

моля за разказ и за територията прист.Росенец (основна причина да не сме в Шенген)

Молим осветлете ни и с други положителности, Ко може поне 5
        Има 1000 положителни и 10 отрицателни.
        От другите има САМО ОТРИЦАТЕЛНИ - ВСИЧКИ велики сили, всички съседи и най-новия ни македония. Всички до един говорят против България.
        Ял ли си бой в Сърбия щот си българин - щот аз съм ял и това преди 5-6 години
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

...
          Ти ли ще ми казваш кой е БЪЛГАРИН. Отрекъл си се от баща си, от дядо си (дето се е бил рамо до рамо с руските войници).
          ...
          Много удобно пропускаш, че те са се били и заедно с украински войници, чиято страна сега е нападната, ама туй не ти пасва на тезата май.

Коментар

...
            Да руснаците .. ама са ЕДИНСТВЕНИТЕ които са направили нещо положително за БЪЛГАРИЯ...
            Разкажете моля за положителното им управление на българската войска в Македония...

Ген.Колев също разкажете как го оценявате....

Разкажете повечко и как Бухово до 60-те напрактика не е българска територия...
            Архивите ни преди 1945 къде се намират положително за българите?

моля за положителен разказ и за територията на прист.Росенец (основна причина да не сме в Шенген)

Молим осветлете ни и с други положителности, Ко може поне 5, които ви се привиждат от дупката Ви.
            (подсказка, на кого плащаме положителнобългарски репарации и окупации )
            Last edited by satz; 08.04.2022, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Имаш ли или имал ли си ветеран в семейството от ВСВ? Аз имах двама и двамата ненавиждаха руснаците, даже тук в центъра на Пловдив са организирали бригади и са дежуряли за да спират безчинствата им!
              И двамата ми дядовци на ранени в ВСВ. Едния още в македония, другия на драва/сава и той не знае къде точно.
              До смъртта си сънуваше КОШМАРИ - 50 години всеки месец, всяка седмица.
              Да руснаците са пияници, правят мизерии като всяка пиянка ама са ЕДИНСТВЕНИТЕ които са направили нещо положително за БЪЛГАРИЯ. Всички други са ни мислели САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗЛОТО, само и единствено НАШЕТО УНИЩОЖЕНИЕ. Нито повече, нито по малко

Коментар

Току що отрече целия БЪЛГАРСКИ НАРОД. ВИНАГИ Е ПОСРЕЩАЛ С ХЛЯБ И СОЛ БРАТЯТА СИ. 1000 и повече ГОДИНИ.
                Ти ли ще ми казваш кой е БЪЛГАРИН. Отрекъл си се от баща си, от дядо си (дето се е бил рамо до рамо с руските войници).
                Отрекъл си се от всичко БЪЛГАРСКО - е какъв да те наричам. Марсианец !?!?!?
                Имаш ли или имал ли си ветеран в семейството от ВСВ? Аз имах двама и двамата ненавиждаха руснаците, даже тук в центъра на Пловдив са организирали бригади и са дежуряли за да спират безчинствата им!

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Отново лъжа! прави се че не знае какво е съюзник.

Отивай да четеш срещу кого е най-големият триумф на българската войска и за Брест-литовския мирен договор, къде е България и къде Русия

после защо СССР ни обявява война въпреки че сме им съюзник..
                  урунгел инджов дето иска това да ни е националния празник.
                  Че сме се обединили с други държави да е национален празник.
                  Ами ние и с османската империя сме се обединили, 500години обединени - да вземем и това да направим национален празник.
                  И с фашистка германия сме се обединили - и с тях ли да го направим национален празник

Коментар

• Анимирана карта на действията досега

https://twitter.com/i/status/1512194639155056649

Коментар

• Първоначално изпратено от national power
                      Влизаш в темата и вместо да прочетеш нещо смислено виждаш как ....

Те трябва да са ти благодарни, че ги четкаш така и величаеш половата им потентност... Цял ден и ден, след ден, час по час...

............

В интерес на истината, тия "санкции", за които говорим - с обратния ефект, имат и друго тълкуване, за което някой може да е писал. Ако е така, бих поднесъл извиненията си за това, че губя време...

Та, докато си уточняват параметрите на "санкциите" - през Сенат, Съвет, комисии, ...току-виж - войната свършИла...
                      За сега - "санкциите" свързват с намаляване на обеми.

От друга страна, Джуджи тръгва да търгува на Изток. Там също си гледат интереса (Индия), а Джуджи няма против да продава с голяма отстъпка. Какво лошо има в това - да заинтересуваш голям купувач (на милиарди барела петрол) с някаква дългосрочно прилагана отстъпка (рабат) ?

Но, по-важно е другото.... Продавайки на Изток, на Запад протичат обратните процеси...Цената на (намалените) доставки скача... Тук няма и отбив от цената, защото - при "санкции" - трябва да се запасяваме, но и в условия на здраво потребление... Е, Джуджи няма против (това беше коментара) - да му плащат (примерно) по 100долара за барел, вместо по 50...

Това е манна (небесна) за всеки продавач. Санкциите са чудо за хората, които владеят ресурси... Дори не споменавам вързването със златото .

И друго не коментирам, защото също е интересно: "зелената енергия" - която ще "замени" зависимостта от петрола и газа на Джуджи..

Тук пък са зависими от металите (за съжаление - пак на Джуджи - близо са и са /БЯХА евтини...,, поне преди "санкциите" БЯХА евтини...)... Стомана, никел... (и не само)...

Въпрос: Европа - дали ще я закриваме скоро?
                      Last edited by mikomikov; 08.04.2022, 18:46.

Коментар

Ти какво дари?Като си толко загрижен вземи некоя грозна украинка с майка и у вас а не тука да ми онанираш галфон
                        Дедо Пешо, ще те попитам дискретно. Имаш ли си достатъчно маси и столове у вас? Защото ако си нямаш, не е необходимо да ме аричаш фашист и да ме убиваш. Направи ми знак и ще ти пратя такива без да искам каквото и да е в замяна. Явно в днешно време някой като те нарече "фашист", може би ти е хвърлил око на масите и столовете и е готов на всичко за да ти ги отнеме.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

ИзоставаШЕ, защото Джуджи до сега се е занимавал с благотворителност.

​​​​​​
                          Аха, сега за месец и половина рязко пропадна с 40%, вече я сравняваме с централна и северна Африка Където и е мястото.

Коментар

Току що отрече целия БЪЛГАРСКИ НАРОД. ВИНАГИ Е ПОСРЕЩАЛ С ХЛЯБ И СОЛ БРАТЯТА СИ. 1000 и повече ГОДИНИ.
                            Туй не е българско ве Туй е терминален стадий на путинофилия. Аз брат орк нямам!
                            Last edited by Andi11; 08.04.2022, 18:32.

Коментар

.....Ужас само идиоти в темата
                              Самоужясаването е добра първа стъпка в самоосъзнаването, нищо че това долу явно Ви е дреболия.
                              Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

вярно тъпите овци халюцинират връзване на рубла със злато.... кажи дилъра, як е халюциногена.

Коментар

Отново лъжа! прави се че не знае какво е съюзник.

Отивай да четеш срещу кого е най-големият триумф на българската войска и за Брест-литовския мирен договор, къде е България и къде Русия

после защо СССР ни обявява война въпреки че сме им съюзник..

Коментар

Working...
                                X