Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[videза рекордните загуби на руската армия[/B][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Ти си умно момиче, но понякога ме шокираш
Не ме интересуват вашите испански президенти, но я ни разясни как и защо
"тези ХИЩНИЦИ И на Запад и на Изток които взимат РЕАЛНИТЕ решения.
И НИКОЙ НИКОГА НЕ ГИ Е ИЗБИРАЛ.........
На Запад от столетия са едни и същи фамилии"
сервираха на Франция за президенти социалисти + комунисти- François Mitterrand + Georges Marchais (1981 - 1995)
- François Hollande (2012 - 2017)
испанката Anne Hidalgo сега се напъва да вземе повече от 3%
Пак ли онези ХИЩНИЦИ са виновни
Ето ти един по-вътрешен пласт от твоята френска тортичка.
https://www.elconfidencial.com/empre...anosa_1162966/
Ще ти задам няколко реторични въпроса:
1. Кой създава комунистическата доктрина и от какъв произход е?
2. С чие злато Ленин печели през 1917 г.?
2. С кого е сниман на снимката Оланд?
3. Защо е силно непрозрачен и трудно достъпен френският пазар на физическо злато и кой го контролира?
Хермес прекалява с параноята, но принципно за много работи нацелва ваксата.
И пак да повторя предпочитам френският финес и вина пред източните свинщини поне за момента. Едно е да ръководиш масите с кадифени ръкавици и “гош кавиар” доктрини, а друго е да ги избиваш в стил “Кланница 5”.Last edited by Selena; 23.03.2022, 19:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеЗа Запада е ясно....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Че колко му е!??!? Иран избомби US консулство(USA са в NATO, нали?), та Русия ли ще се изплаши...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧовек трябва много да се напъва, чете и мисли за да си обясни много неща. А конспиративните теории предлагат "shortcut." Затова са толкова популярни. Плюс, че пък други ги ползват като бизнес, а трети за пропаганда.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Ти си умно момиче, но понякога ме шокираш
сервираха на Франция за президенти социалисти + комунисти- François Mitterrand + Georges Marchais (1981 - 1995)
Пак ли онези ХИЩНИЦИ са виновниLast edited by Hermes73; 23.03.2022, 18:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Или да има батко с тояга
- 1 like
Коментар
-
Човек трябва много да се напъва, чете и мисли за да си обясни много неща. А конспиративните теории предлагат "shortcut." Затова са толкова популярни. Плюс, че пък други ги ползват като бизнес, а трети за пропаганда.
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТи си умно момиче, но понякога ме шокираш
Пак ли онези ХИЩНИЦИ са виновни
- 1 like
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, да в железарията е истината, тя затова е дадена в главите на хората, да се изтрепят по възможност да не тежат на планетата. Трябва да си идеално прост да си мислиш, че войните решават нещо..мирът е много труден и идеално простите хора никога не могат да го постигнат.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеИ на Запад и на Изток са ХИЩНИЦИ тези които взимат РЕАЛНИТЕ решения.И НИКОЙ НИКОГА НЕ ГИ Е ИЗБИРАЛ.........На Запад от столетия са едни и същи фамилии......Просто са разбрали че ако храниш овцете по-добре ще доиш повече мляко........А на Изток имат много овце и сама по себеси овцата няма стойност.......Ама е добре да се верва в нещо.........Например в ДеМоКрАцИяТа...........Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеДобър пост. Според мен западната овца поне за момента е по на кяр от източната. Толкоз.
Пак ли онези ХИЩНИЦИ са виновниLast edited by barbaron; 23.03.2022, 17:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
Тепси,
досега не съм видял украински бежанци в София.
За сметка на това от година наблюдавам центъра на София наводнен с чернилките на баба ти Меркел, само млади черни самци, 20-25 годишни.
Бул. "Мария Луиза" вече не е български.
Както и да е, с риск да прозвуча расистки - нормално е Европа да се погрижи за бежанците с нейната раса, култура и религия, които по-лесно ще се приобщят.
Така и щеше да е по-лесно сирийците да отидат в читава светска арабска държава, ама то просто такава няма.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар