Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak; 23.03.2022, 20:57.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПреци, я ми кажи как вие комуноидите се пребоядисахте на крайно-десни? Зарад Путин ли? Нал се пишехте леви по бай тошово време?
Аз съм центрист, нито ляв нито десен., нито като теб и барбарона... Като сте мъжкари може да се включите във войната !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе е проблемът в Зеленски, а е че в Кремъл няма абсолютно никакво мъжество
Last edited by Trakatrak; 23.03.2022, 20:41.
Коментар
-
Преци, я ми кажи как вие комуноидите се пребоядисахте на крайно-десни? Зарад Путин ли? Нал се пишехте леви по бай тошово време?
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
A кой управлява света? Влиятелни фамиили, не само еврейски а голяма част са англосаксонски, от франция, германия и прочие емигирирали в САЩ.
Ти трябва да си много "умен" да мислиш че живееш в свободен свят хаха. Бай Дън ли взима решения или тия дето му казват какво и как да прави. Бай Дън е кукла на конци. Айде легай да спиш че ни писна от пребоядисани комундели дето станаха по-големи католици и от папата. Ясно ни е че си червен комундел дето сега грачи за западни ценности щото ти плащат, така както си прокламирал комунистическите когато ти плащаха комунетата. Аман от такива като теб цял живот се дупят на тоя който плаща да хапнат малко трохи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЗа това се изисква по-голямо мъжество, отколкото да поддържа войната. Новото поколение е забравило пораженията на войната и украинските мъже искат да се сражават. Това обаче ще потопи Украйна. Дори да отблъснат руснаците. Разумен, компромисен мир е изхода от трагедията.
На такива компромиси - да търпят червената сган от 1944 г. та до днес,
са способни българите, но не и Украинците
Жалко, че в българия не пристигнаха 2 милиона УкраинциLast edited by barbaron; 23.03.2022, 20:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОтнемам ти званието "умно момиче", дадено ти от мен
С глупости, че "евреите управляват света", повече не ме занимавайте
И си яжте сами жълто-кафявата "тортата"
Ти трябва да си много "умен" да мислиш че живееш в свободен свят хаха. Бай Дън ли взима решения или тия дето му казват какво и как да прави. Бай Дън е кукла на конци. Айде легай да спиш че ни писна от пребоядисани комундели дето станаха по-големи католици и от папата. Ясно ни е че си червен комундел дето сега грачи за западни ценности щото ти плащат, така както си прокламирал комунистическите когато ти плащаха комунетата. Аман от такива като теб цял живот се дупят на тоя който плаща да хапнат малко трохи
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Да може, но ако руснаците искат да ти продадат и на какъвто курс те искат, иначе ще трябва да ходиш и от Китай например да купуваш рубли....
ПП: а баш в Китай ще е забавното, ония ще си ги дерат червените по домова книга
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Може да си купят рубли от Русия,срещу долар,евро......
Да може, но ако руснаците искат да ти продадат и на какъвто курс те искат, иначе ще трябва да ходиш и от Китай например да купуваш рубли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Те добре мислят, ама златото не е ли в русия
Не е хахахахаха! И оня нощния пазар пирамидален се изложи като теб сега
Коментар
-
Не е проблемът в Зеленски, а е че в Кремъл няма абсолютно никакво мъжество
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
За това се изисква по-голямо мъжество, отколкото да поддържа войната. Новото поколение е забравило пораженията на войната и украинските мъже искат да се сражават. Това обаче ще потопи Украйна. Дори да отблъснат руснаците. Разумен, компромисен мир е изхода от трагедията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеСАЩ обмислят блокиране и на златния резерв на руZия
айхахаххахаххах АХАХХАХАХХАХАХАХАХХА кеф!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеСАЩ обмислят блокиране и на златния резерв на руZия
айхахаххахаххах АХАХХАХАХХАХАХАХАХХА кеф!!!!!!!!!Last edited by RUBLA; 23.03.2022, 20:15.
Коментар
Коментар