IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам дали четете Камил Галеев. Той твърди, че в руската армия масово се изнасилват новобранците. Понякога се чудя дали Путин като млад не са го опвали редовно по-старите и не са издевателствали над него. Дали това не го е направило болен и извратен мозък.

Първоначално изпратено от satz

Това е освобождение братуха, щи потвърдят тука, групата долни помии. И трябвало да ги посрещаме с хляб и сол....
    от девственост ги освобождават - тя е еврогейско роПство!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Как продаваш на изток като няма свързаност между Ямалските находища и Силата на Сибир, има едни 2-3 хил. км. С кофи ли ще я пренасят?

Имаш ли си напредстава какво се случва ако имаш добив, а няма къде да го пратиш? Почваш да го изгаряш, щото спреш ли добива после няма пускане 1 година.
      Имам си (на) представа и съм посочил в скоби къде се пласира в момента петрола. В тоя момент и тия дни (вчера писах) - в Индия купуват руски петрол, че се късат. С отстъпка.

Не е на изток (официално), но това е, защото си нямам (на) представа, кога ще свърши войната.

В заключение, 1.5 -2 милиарда USD (сметни си го в рубли, по който желаеш курс, а по-добре - в злато) - влизат ЕЖЕДНЕВНО в касичката на Джуджи.

Факти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ТИ В РУСИЯ ЛИ СИ?
        щот аз не съм. Айде ве продай ми по черния курс 500рубли за 1 евро. Имам 100к€ за спекулата
        Ще те направи милионер до Нова Година . Само че тролея няма толкова пари , не ги е виждал и няма да ги види никога в живота си със писане на антибългарски и антихуманни постове за центове .
        Всички в тоя форум знаят че Русия ще е победител - тези с колажите , картинките , обидите и лъжите го правят за пари . Наблюдаващите форума , също гледат семейство в тези трудни времена . И се получава сегашната клоака .

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ауу взехме за зацепваме?
          Я сегинка разкажи как купуваш валута в Русия (че нали кукаречиш за някви КУРсове на силни рупли )
          ще напишеш ли грамотно какъв скрит данък им цапнаха на всички които понечат да купуват официално валута в Русия. м?

пп
          високата цена за тока де плащаш е много справедлива, аз съм под пазара. Е ще платиш със силните си рубли,що пелтечиш
          ТИ В РУСИЯ ЛИ СИ?
          щот аз не съм. Айде ве продай ми по черния курс 500рубли за 1 евро. Имам 100к€ за спекулата
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Имам рубли. Кажи кьде и на какьв курс мога да си купя с тях долари

Колко рубли продаваш?
            Мога да поразпитам и да опитам да ти помогна, Барбарела.

Или ти само питаш?

Коментар

• Омбудсмен по правам человека Денисова рассказала ужасающие подробности из Бучи: 14-летнюю девочку изначиловали 5 русских нелюдей (она выжила и беременна). Ещё одну жертву (11-летнего мальчика) эти нелюди насиловали на глазах у его мамы, которая была привязана к стулу.

Коментар

Айде продай си еврата и доларите по черния КУРс?
                Колко ти е черния курс - 500 рубли. Айде продай ми за 100к € или 50 млн рубли.
                Ауу взехме за зацепваме?
                Я сегинка разкажи как купуваш валута в Русия (че нали кукаречиш за някви КУРсове на силни рупли )
                ще напишеш ли грамотно какъв скрит данък им цапнаха на всички които понечат да купуват официално валута в Русия. м?

пп
                високата цена за тока де плащаш е много справедлива, аз съм под пазара. Е ще платиш със силните си рубли,що пелтечиш
                Last edited by satz; 08.04.2022, 20:37.

Коментар

Руската рубла ПОСКЪПНА ДВОЙНО за 2 седмици те още не разбрали какъв ГЕНИАЛЕН ход направи Русия.
                  На това отгоре всички НЕПРИЯТЕЛСКИ държави вдигат рублата за кеф на Путин
                  Имам рубли. Кажи кьде и на какьв курс мога да си купя с тях долари

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Да бе, император е
                    Но още не знае в коя психиатрична болница ще е император
                    Покани го в твоята
                    Еее моята болница не отговаря на неговия ранг....Тя е за такива като мен......

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Руснаците ни превзеха и ни направиха комунисти, дадоха Македония на Югославия и т.н. Аз не съм комунист и никога няма да бъда" !
                      Лошо е когато се даде поле за изява на полуграмотните ( полузнаещите , полуосведомените ) . Тогава те започват да влияят на неграмотните и незнаещите и всичко общо стават мнозинство , което повлича дадената страната в пропаст .
                      В момента това става в България . И ще понесем всички последствия от това ,а също и децата ни .

Отговарям конкретно на поста, който цитирам:

Ако 1944 г . СССР не беше влязал в България , със проформа ''война'' ( за пред всички западни страни ) - България щеше да да е без всичко от линията Бургас - Пловдив . Тези земи отиваха за Турция , която трябваше да ни обяви война няколко дни по рано . Разбира се , след дълги преговори и разрешение със и от Чърчил . Добруджа заминаваше цялата за Румъния по същия план .
                      Сега България щеше да бъдат в Софииска област , Северозапада и Плевен , Ловеч - до Варна . Това !!
                      Историята е интересна наука , но не тази в учебниците .
                      И драги briko , пишейки във форум , ти предаваш на доста българи незнанието си или личните си предпочитания . И създаваш настроение , което в никакъв случай не е правдоподобно , честно и българоугодно .
                      Запознавайте се с фактите , преди да решите да излеете малкото съдържимо от 'горния етаж '.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Хем си живял при бай Тошо и пак тъпо не си разбрал разликата между черен пазар и нарисуван пазар.
                        номенклатурка няква ще додиш май (демокрацията на боклуците много е отнела ).
                        Айде продай си еврата и доларите по черния КУРс?
                        Колко ти е черния курс - 500 рубли. Айде продай ми за 100к € или 50 млн рубли.
                        Още не си ми продал и 1киловат ток на отрицателни цени - 1 ГОДИНА МИНА ПРАЗНОДУМЕЦ,
                        и ВТОРА ОФЕРТА МИ ДАВАШ И ПАК НИЩО НЯМА НАПРАВИШ
                        Last edited by bota156; 08.04.2022, 20:34.

Коментар

Руската рубла ПОСКЪПНА ДВОЙНО за 2 седмици те още не разбрали какъв ГЕНИАЛЕН ход направи Русия.
                          Вчера написах че истерията ще ескалирва ежедневно в синхрон на покачването на стойноста на рублата и оттам на златото.В света има само едно нещо което при дадени обстоятелства може да смачка долара-ЗЛАТОТО.И Русия създава точно такива обстоятелства.

Коментар

Хем си живял при бай Тошо и пак тъпо не си разбрал разликата между черен пазар и нарисуван пазар.
                            номенклатурка няква ще додиш май (демокрацията на боклуците много е отнела ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                              ) В момента най-дълновидния държавник в света.Ако успее в това което е започнал за Русия и нейната история той би се наредил до Петър Първи Екатерина Велика и Сталин.Русия отново става Велика Империя.А макар и не император де юре Путин е император де факто...........
                              Да бе, император е
                              Но още не знае в коя психиатрична болница ще е император
                              Покани го в твоята
                              Last edited by barbaron; 08.04.2022, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Да.Явно целта е да се покаже слабоста на долара и неговата несъстоятелност към суровините в момента.Това е основния фронт на войната-А Украйна е фасадата.Разбира се Русия ще вземе каквото успее от нейната територия.Това е допълнителен бонус.

Коментар

Working...
                                X