IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
    Не бе, в Омск искаме да ги изпратим. Апропо, ти изпрати ли ги в матушката ти?
    Пращай в Оксфорд, пращай...
    Да видим какво поколение ще създадат изпратените и дали изобщо ще създадат.
    Last edited by 77; 31.05.2022, 21:57.
    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ето, не знаеш български, ама да глаголиш. Е,'браво.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
        Това плюс или минус е за теб?
        Чувстваш ли се добре да подкрепяш системата, която насажда на децата ни такива ценности?
        https://afera.bg/%d0%b2%d1%81%d0%b5-...%d0%b0-%d1%81/
        Харвардоиди и оксфордоиди с такива "ценности" решават бъдещето на децата ни и ни водят към .... какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
          .... с труда си допринасям за обществото, а в него аз се чувствам добре (с всичките му минуси).
          Това плюс или минус е за теб?
          Чувстваш ли се добре да подкрепяш системата, която насажда на децата ни такива ценности?
          https://afera.bg/%d0%b2%d1%81%d0%b5-...%d0%b0-%d1%81/
          Харвардоиди и оксфордоиди с такива "ценности" решават бъдещето на децата ни и ни водят към .... какво?
          Защо?
          Last edited by 77; 31.05.2022, 21:40.
          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Вярно ли само с войска трябва да са тук? Коя е най-голямата фирма в България не плащаща данък печалба десетки години?
            Спецов (шефа на НАП) даде някакъв отговор на тоя въпрос оня ден като беше в някакво студио.

Преди доста време са направили инвестиция от 1.5 милиарда лева в някаква инсталация и още я амортизират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              И как ще стигнат до България - ще прескочат Румъния или директно през Турция? Щото ракетите им и сега могат да си ни бомбят, ако искат. Та какво се променя със сегашната ситуация?
              Поне от география разбираш

Ама сега ще ти обяснят, че нищо не разбираш от геополитика

Както аз ти обяснявах, че нищо не разбираш от вируси

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Родителите ми, бабите и дядовците ми са живели в руската сфера на влияние. Освен, че са били млади и че е имало нищожна битова престъпност, други позитиви не изтъкват.
                Вложих десетилетия от живота си да стана добре платен специалист, с добро момиче до себе си, малко, но верни приятели, количка нов внос и две почивки годишно. Вложих себе си, за да имам спокоен и достоен живот, в който с труда си допринасям за обществото, а в него аз се чувствам добре (с всичките му минуси).

Не желая да дойде най-простия доносник на квартала и да ми отнеме всичко, защото е верен на Рассия, пък акъл няма за 5 стотинки.
                еми, ако не те притеснява носенето на рокля

https://fakti.bg/life/683686-sinat-n...sabitie-snimki
                препоръка е

Коментар

Мога ли да запитам зашитниците на едните или другите в конфликта - а на вас какво ви пука? Мен не ми дреме нито за едните, нито за другите. искам евтини енергоносители и също не ми дреме откъде ще дойдат. Време е Европа да се събуди, това със жу су и -то се изтърка здраво и не е от полза за никого. А дали украинците ще разбият руснаците, или руснаците ще разбият украинците, ми е все тая.

Та кажете на вас какво ви дреме, ако предположим, че не е плащането в центове/копейки на пост? И, моля, не ми отговаряйте с онези заучени лафчета на един изпаднал германец, дето като дошли за комунистите, на него не му дремело, щото не бил комунист, като дошли нацитата за евреите, на него не му дремело, щото не е евреин, пък като дошли за него, нямало на кого да му дреме за него. Нито Русия, нито Украйна е в ЕС, така че да се оправят помежду си и точка!
                  Родителите ми, бабите и дядовците ми са живели в руската сфера на влияние. Освен, че са били млади и че е имало нищожна битова престъпност, други позитиви не изтъкват.
                  Вложих десетилетия от живота си да стана добре платен специалист, с добро момиче до себе си, малко, но верни приятели, количка нов внос и две почивки годишно. Вложих себе си, за да имам спокоен и достоен живот, в който с труда си допринасям за обществото, а в него аз се чувствам добре (с всичките му минуси).

Не желая да дойде най-простия доносник на квартала и да ми отнеме всичко, защото е верен на Рассия, пък акъл няма за 5 стотинки.

Коментар

• satz, добре а защо се избиват да купуват газ, при положение че газ има колкото искаш.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• бай Митьо, не трябва да четеш говорит Москва, Дойче веле и Вашингтон пост, вредно е. Ти от големите за България какво хубаво очакваш да направят, ами освен да ни поробят друго май не може. Прочете ли като написах - правилата на този етап са , или ти поробваш или теб те поробват, забрави че ще ти се случи нещо друго с тях.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да не говорим, че ние открай време плащаме скъп газ въпреки (или благодарение) на корупционните схеми, които финансираха 5-тата колона у нас в последните години
                        Трольо, обясни ми тогава, с прости думи, защо сега не е по-евтин? Спряхме да купуваме "скъп" руски газ, а с "четири пъти по-евтиния" газ цената скочи.

Коментар

... Разводняването не види до отговори - кво ти пука??? Ей това ми е интересно? Кво спечели от войните в Сирия, Либия, Ирак, Чечня, Босна или сега? Интересно ми е - светът стана по-добър ли, какво?
                          Е няма как да искаш евтин газ и едновременно да не ти пука за неща в Русия,Украйна,Либия, които му вдигат цената...

На мен лично ми пука около мен да има повече средна класа хора. Путлер работи за точно обратното.
                          Тя и блондинката иска някъде другаде - не на околосветско

пп
                          пука ми да живеем в свят в който, еднолично човече да не може да започва война - надявам се путлер да е последния такъв боклук. Ти искаш ли свят в който някой еднолично праща стотици хиляди на смърт?
                          Last edited by satz; 31.05.2022, 18:37.

Коментар

Вярно ли само с войска трябва да са тук? Коя е най-голямата фирма в България не плащаща данък печалба десетки години?
                            А къде беше любимият ти бх, че да си поиска данъците? Апропо, не съм ровил, ама американския ТЕЦ колко плаща и на какви цени му купуваме енергията, сравнена с другите Марици?
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Че спечелих бас трябва да ме е срам??? Мизантропски го караш, плащаш скъпо, кефи те, защо пишеш в темата като не ти дреме
                              Да ме видя да пиша нешо за Газа? Все ми е рая откъде ще се купува, стига да е евтин. За баса - прав си, от много малкото си, които са печелили бас от мен, за което поздравления.

да си ме видял да пиша в темата досега, за разлика от една торба клакьори? Разводняването не види до отговори - кво ти пука??? Ей това ми е интересно? Кво спечели от войните в Сирия, Либия, Ирак, Чечня, Босна или сега? Интересно ми е - светът стана по-добър ли, какво?
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Хората, пътуващи обратно в Киев, спират, за да направят снимки с унищожен руски танк.

Дирижабъла е отнесъл веригите.

Коментар

Working...
                                X