"Историята няма да забрави военните престъпления в тук", каза председателят на Европейския съвет по време на изненадващото посещение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Да,скоро ще е 1:1 ,но с анголската кванца ,а не с долара
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Те самолети си имат, но летища - нямат. Дори да им дадат откъде ще излизат тези самолети? Кой ще ги насочва. Доколкото знам в началото на войната първо бяха ударени летищата им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДоколкото разбирам някой държави са дали самолети на украйна- има ли някой инфо кои са те
- 1 like
Коментар
-
Санкции до дупка!
Съгласен съм! Джуджи трябва да бъде наказан!
Все пак, някой знае ли със сигурност кога ще започнат санкциите?
Продължават доставките на газ и петрол от Русия към Европа.
Подкрепям санкциите, но изглежда, че никой не иска да спре, а Джуджака също не спира кранчето....
Над 20 млрд. (САМО) за газ за ЕС за последните два месеца. (10 млрд. евро на месец за газ)... Ега ти "санкциите". Джуджи НЕ продава толкова газ в мирно време... Интересно...
https://www.mediapool.bg/mozhe-li-es...ews334769.html
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аве простак неграмотен като не искаш да коментирам разкарай се и не пиши повече тука.Земай си чантата гащите шапката и кажи майка си че ...си се прекръстил на Тайбе Путин
- 1 like
Коментар
-
Tepxi, по принцип основния мотив на Майдана беше скъпия природен газ, който им продава Русия. Сега чета, че си мислят за едни трилион евро които ЕС ще им подари да си възтановят пораженията от войната. Та представят си някакви неща. Все пак са руснаци оставени на сухо, в Русия влизат трилион и половина от продажба на суровини, в Украйна такива пари не годишно а въобще няма..трилион звучи добре. Но на практика е така, в някои страни в които имат петрол и газ цените на тези неща за населението са много..много под европейските. Те така са живяли 30 години с ниски цени за тези неща, т.е. като руснаци.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве глупак, ти не видя ли, че аз не те коментирам вече? Спри да ме коментираш и ти, ок?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Моята социология и за повече от 63% сочи, ама аз не съм представителна извадка - работя, имам заплата и спестявания, образование и съм се обградил с хора като мен малко или много. Почти всички знаят и по един чужд език, могат да пишат и четат, въобще скука
Разбира се, че в едно видинско село, където хем земята пустее, хем дворовете са плевелясали, хем народа е от 8 сутринта на селската кръчма "щото немаме работа", 90% са за връщане на комунизма и за Русия.
Понеже са твърде млади да помнят соц-а, са чули от техните,.че тогава имало всичко.
Има известна драма, защото на избори гласа на планктона струва 50 лв. и е равносилен на моя.
От друга страна няма драма, защото аз и хората като мен ще се оправим и в чужбина.
А тия от видинските села ще плюят вече Русия - я защото няма пари, я защото ги кара да работят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма точно така де САЩ и ЕС са над Бог и неговите закони разбира се ха ха ха хааааахх,Отде ви намират такива идиоти просто нямам думи.Ти на бензиностанция ходил ли си в магазин или мама и тате ъе гледат още а ти дрънкаш глупости нямащи нищо общо с реалността...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Според теб като кой искат да бъдат украинците?
Като Полша и Чехия или като Беларус и Молдова?
Коментар
-
Мангал армия си има путя. Гепи всичко наред. Но са глупави.
=======================
Откраднати слушалки AirPods издават позициите на руските войски
Украинец е успял да проследи преместването на руските войски в източната част на страната чрез чифт безжични слушалки, откраднати от дома му близо до Киев.
Виталий Семенец е използвал функцията „Find my“, налична в продуктите на Apple, за да проследи движението на откраднатите Airpod чрез Bluetooth.
Airpods са взети от Хостомел, близо до Киев, в началото на инвазията, когато руските сили се опитват да превземат столицата.
След като руските войски се оттеглиха от Киев този месец, Семенец проследява слушалките, докато те пресичат границата с Беларус и накрая се озовават близо до град Гомел.
Миналата седмица AirPods са достигнали до Белгород, град в Русия, където президентът Путин струпва войските си за нападение в Донбас.
Семенец е публикувал актуализации за пътуването на AirPods на страницата си в Instagram, макар че е малко вероятно да ги получи обратно. Приложението Find my може да проследи устройствата, ако те се свържат с интернет или ако се приближат достатъчно близо до други устройства, за да се свържат чрез Bluetooth.
„Благодарение на технологиите вече знам къде са моите AirPods. Те бях откраднато от руски орки от дома ми в Хостомел“, заявява той.
Има многобройни съобщения за руски войски, които плячкосват ценни вещи от украински домове, което според експерти е признак за дезорганизацията и липсата на дисциплина на нахлуващите сили.
Този месец изтекоха снимки от камери за видеонаблюдение, на които се вижда как руски войници в пощенски клон в Беларус опаковат перални машини, лаптопи и скутери, за да ги изпратят на семействата си у дома в Москва, Омск, Уляновск и Новосибирск. Предполага се, че 16-те руски войници са изпратили общо два тона стоки.
В прихванато обаждане, публикувано от Службата за сигурност на Украйна, един руски войник е получил списък с „покупки“ от роднина, който искал лаптоп, маратонки и дрехи. В друг случай се съобщава, че един войник е бил убит в Ирпин, след като заменил кевларената си бронежилетка с преносим компютър Macbook.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Как разбра че са зле- прочете книжка, някой ти каза ,отиде и видя- как разбра
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар