Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 8 Харесвания
-
bota156, какви морета при останали една шепа хора, българките не искат да раждат деца защото кой оставя поколение с неясно бъдеще. От възможностите които дава ЕС за българите най реалната е да отидат да работят нискоквалифицирана работа, зле платена и деца не могат да се отглеждат при такива условия. Не ни трябва да се присединяваме към никой, и никой да не ни присъединява. ЕС армия няма, не може да се защити, като съюз би трябвало да има собствена армия и вече тя да е във военнен съюз евентуално или да не е. Ти държава ако ти я пази чужда армия нямаш.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Никой не иска да убива милиони с изключение на руските ти господари. Те успешно и собствените си хора избиват по примера на Сталин.
А каун може да си ти, аз съм родом от София, кестени ни викат на нас, ако не знаеш. И карти съм играл, бридж...и по състезания съм ходил, но и затова трябва акъл, а и приятели...така че няма как да го разбереш.
Пък и софиянец. Сър ли да ти викаме или сахиб? Сигурно от онези "пет квартала" (тм), които единствено и само те заслужават да определят бъдещето на България.
Само едно не ви разбирам на умнокрасивите. Що сте толкова тъпи, да ги е?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Никой не иска да убива милиони с изключение на руските ти господари. Те успешно и собствените си хора избиват по примера на Сталин.
А каун може да си ти, аз съм родом от София, кестени ни викат на нас, ако не знаеш. И карти съм играл, бридж...и по състезания съм ходил, но и затова трябва акъл, а и приятели...така че няма как да го разбереш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
За какво му е България на Путин ?
Ей това му трябва на РУСИЯ - ИЗЛАЗ на средиземно море, да има търговски път и да може да продава. И това е от 1800 година. Да ама ние излаз на Бяло море нямаме, благодарение на продажните немски чифути. Русия винаги е искала БЪЛГАРИЯ поне на 2 морета и всички са ПРОТИВ - колониална европа и османската империя. Каквото ще да става, ще изтрепем стотици хиляди армия ама БЪЛГАРИЯ на 2 морета никогиш, още повече приятелски настроена към РусияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аве, каун, РФ е 150 млн. население, не 100 млн. В училище само карти ли си играл?
Ама пък то за вашите нацистки мозъци 50 млн. да затриете явно е просто бонус.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз си представям развитието на нещата хронологично така:
1.Тъпхича и останалите проскубани натовски ястреби в България истерясват, озлобяват, полудяват, обявават война на руснаците с имоти по черноморието, и почват открито да тероризират руското и про-руското население в България.
2. Руснаците веднага се обаждат за помощ на Путин.
3. Путин излиза по руската държавна телевизия и публично обявява започването на специална военна операция в България, като отправя недвусмилена заплаха, че при каквато и да е пряка военна намеса на САЩ и ЕС в руската операция, ракети с ядрени бойни незабавно политат към Вашингтон, Ню Йорк, Сан франциско и Лос Анджелис.
Страхливите американци няма да искат да умрат от радиация, и струващите им милиони къщи и имоти да станат на радиоактивна пепел, затова ще наредят незабавно изтегляне на военния персонал на сатаНАТО от българска територия
4. Руската федерация чрез високоточни ракетни комплекси ще нанесе удари и ще унищожи и изравни със земята базите на сатаНАТО в България
5. На източния бряг Путин ще стовари няколко хиляди тежковъоръжени руски спецназовци, които ще започват поетапно прочистване на страната от русофоби докато стигнат до София и я превземат
6. След 1 седмица Путин ще излезе по телевизора и публично ще обяви влизането в състава на Руската федерация на новата Черноморска Народна Република, която се намира на територията на бившата(и вече несъществуваща) република България.
Същя този филм украинците вече го играха. Демек - укрите направиха това за което Тъпхича си мечтае. И сега останаха без държава.
А за вас трябва най-тежко наказание, а именно да ви изпратят да живеете в любимата ви Русия.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
На Путин въобще не му трябва пропаднала страна със загиващо население като България, но ако проскубаните натовски ястреби започнат терор на местното рускоезично населенеие, Путин ще се притече на помощ да защити своитеD.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
За какво му е България на Путин ?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
� -
1.Тъпхича и останалите проскубани натовски ястреби в България истерясват, озлобяват, полудяват, обявават война на руснаците с имоти по черноморието, и почват открито да тероризират руското и про-руското население в България.
3. Путин излиза по руската държавна телевизия и публично обявява започването на специална военна операция в България, като отправя недвусмилена заплаха, че при каквато и да е пряка военна намеса на САЩ и ЕС в руската операция, ракети с ядрени бойни незабавно политат към Вашингтон, Ню Йорк, Сан франциско и Лос Анджелис.
Страхливите американци няма да искат да умрат от радиация, и струващите им милиони къщи и имоти да станат на радиоактивна пепел, затова ще наредят незабавно изтегляне на военния персонал на сатаНАТО от българска територия
4. Руската федерация чрез високоточни ракетни комплекси ще нанесе удари и ще унищожи и изравни със земята базите на сатаНАТО в България
5. На източния бряг Путин ще стовари няколко хиляди тежковъоръжени руски спецназовци, които ще започват поетапно прочистване на страната от русофоби докато стигнат до София и я превземат
6. След 1 седмица Путин ще излезе по телевизора и публично ще обяви влизането в състава на Руската федерация на новата Черноморска Народна Република, която се намира на територията на бившата(и вече несъществуваща) република България.
Същя този филм украинците вече го играха. Демек - укрите направиха това за което Тъпхича си мечтае. И сега останаха без държава.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Същя този филм украинците вече го играха. Демек - укрите направиха това за което Тъпхича си мечтае. И сега останаха без държава.
- 5 Харесвания
Коментар
�
Коментар