IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ПО какъв начин ревете САМО СРЕЩУ РУСИЯ а не ревете срещу САЩ.
    Колко ВОЙНИ трябва да предизвикат ФАЩ за да ревете СРЕЩУ натовските ФАШИСТИ?
    ЗА пореден път за да има война има 2 СТРАНИ решили да воюват - НЯМА НЕВИННА. НЕВИНЕН Е ТОЗИ КОЙТО НЕ СЕ БИЕ. Укрите се фалят че УБИЛИ 35к РУСНАЦИ. ТЕ НЕ СА ЛИ УБИЙЦИ?
    Като някой нахлуе в дома ти, за да избие жена ти и децата ти, с какво го посрещаш? Дребни сладки и мармалад?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

И двете държави са де факто в нато, сега минават и де юре. Само че онзи ден пуснах член 5 в който няма императивно условие за нападение над агресор срещу нато. Само че ти си го пропуснал това. Въобще нато е като киркорчовците- търчи- лъжи
      Съгласен съм, че НАТО е малко сламен човек.
      Проспаха 20 години от раждането на новия Хитлер.
      ​​​​Група от Чембърлейновци зовяха за мир, бели гълъби и въглеродна неутралност, докато зад Кремъл са се ковали плановете за СССР 2.0.

Сега украинците са принудени да играят ролята на бент пред ордите ислямисти и монголоиди.

Но все още има време НАТО да се поправи и да защити цивилизацията от варварите.
      Времето е малко, но има някакъв вариант.
      Уви, няма ги Чърчил и Рузвелт.
      Ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Продължавам да не разбирам - по какъв начин каквото е направил САЩ (или поне в каквото го обвинявате) оправдава Русия за нейните действия?

Не знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
        И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.

Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.

Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?
        ПО какъв начин ревете САМО СРЕЩУ РУСИЯ а не ревете срещу САЩ.
        Колко ВОЙНИ трябва да предизвикат ФАЩ за да ревете СРЕЩУ натовските ФАШИСТИ?
        ЗА пореден път за да има война има 2 СТРАНИ решили да воюват - НЯМА НЕВИННА. НЕВИНЕН Е ТОЗИ КОЙТО НЕ СЕ БИЕ. Укрите се фалят че УБИЛИ 35к РУСНАЦИ. ТЕ НЕ СА ЛИ УБИЙЦИ?
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
          Виждаш ли колко е лесно да оправдаеш смъртта на 100ци хиляди ? Бруталната агресията вече стана и признак на интелект... Не помня украинската армия да изравнявала със земята градовете си в Крим, Донецк и Луганск преди руското нашествие там. Но в паралелния свят на руския мир и това сигурно е някакъв "факт".
          Спряха водата на крим- това какво е??? Защо българите не спрем водата на марица за турция- ами най вероятно турците ще дойдат да си я пуснат сами

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
            Всеки случай много се издъни с Финландия и Швеция. Нападаш държава, за да не станела от НАТО, други две стават в същия момент ... "Абе знаете ли кво, всичко е точно".​​​
            И двете държави са де факто в нато, сега минават и де юре. Само че онзи ден пуснах член 5 в който няма императивно условие за нападение над агресор срещу нато. Само че ти си го пропуснал това. Въобще нато е като киркорчовците- търчи- лъжи

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Нима ирак щеше да напада ФАЩ, или сирия, или югославия, или Либия и стотици други ИЛИ-та
              Продължавам да не разбирам - по какъв начин каквото е направил САЩ (или поне в каквото го обвинявате) оправдава Русия за нейните действия?

Не знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
              И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.

Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.

Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?

Коментар

За първи път чувам- я дай линк. Имаше приказки да се национализира нещо си на ес, но бг.....
                Ти пък, тука сме джентълмени и на този като му тръгна една карта... то не са украински победи, то не е фалит на Русия, долар за 200 рубли...

Коментар

Определено не се е случвало нищо подобно- а се е случило нещо с много по голяма жестокост- има достатъчно писано за втората пустинна буря- около 600000 загинали иракчани и войната е траела по спомен около 3-4 месеца- ако е 3 месеца ислиза по 1500 на ден убити. как ти се струва
                  То че Земята не се върти, също има писано много... та дай нещо да видим какво качество четеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Факт. За мен Ирак и Либия са малко по-далечни от Марс. Не изпитвам и най-малка съпричасност. С населението там не ме свързва нищо.

Украйна е съвсем друго, населена е с хора с близко до моето образование, манталитет и ценности, които живеят (живееха) не много различно от повечето хора които познавам. Да не споменавам че агресорът Русия в миналото е нанесъл вреди върху близките ми и косвено е засегнал и част от моя живот.

А и в горните страни нищо подобно на войната в Украйна не се е случвало. Нито като мащаб, нито като безсмислие.

Случващото се в момента има единствен силен паралел в историята, многократно дискутиран в темата.
                    Определено не се е случвало нищо подобно- а се е случило нещо с много по голяма жестокост- има достатъчно писано за втората пустинна буря- около 600000 загинали иракчани и войната е траела по спомен около 3-4 месеца- ако е 3 месеца ислиза по 1500 на ден убити. как ти се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Много елементарна линия на екстраполиране.....
                      Вие започнахте първи (ех тая сложност кой е започнал първи)

Те случка изчерпваща частушката "биеха ми братчето"

Освободителя нещо няма желание свободно да се разходи в руска униформа в който и да е избран от него украински град

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

С доста тъжен интерес наблюдавам, как хората оправдават агресията. Руснаците трябвало да нападнат Украйна, защото... и се почват оправдания. Защото това, защото онова. Никаква човещина и състрадание за хилядите украинци и руснаци загинали безмислено. Освен платените тролове в този форум има и уж нормални човеци, с претенция даже да са по-умни от другите тук, но в същото време влизат в такава програма с оправдания на Русия. Много ми е интересно това, понеже в ежедневието си почти съм елиминирал такива екземпляри и когато поискам мога да ги наблюдавам тук без да се докосвам до тях.
                        Само като си помисля че една държава напада друга за да и вземе несъществуващите хим оръжия или за да може президента и който е получил заем да не го върне и на мен също ми става лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Ще и дърпат ушите на ватата, толко часове няма реклама на превземането на "Горно Уйно",
                          може пък да са чули, че украинците са на 1000 метра от херсонските предградия ..
                          THIS IS HOW UAF ''DEFENSIVE MANEUVER'' FROM LISICHANSK LOOKED So the Ukrainian formations fled from Lisichansk: in civilian cars and even motorcycles. They ran, crawled and threw weapons and wounded

https://twitter.com/AZmilitary1/stat...79352666890241

Съжалявам за видеото, но не мога да си изкривя душата

Коментар

• Eто тук е основната причина за войната срещу Русия.

https://www.youtube.com/watch?v=d2d_GLn64c0

Дългичко е, но имайте търпение. Дългичко и страшншчко.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              Сега ни обясни как в Ирак, Сирия, Либия, Сърбия се проведоха референдуми за присъединяване към САЩ и се превърнаха в предния американски щат. Понеже каквото пипне Русия изведнъж започва да изпитва неистово желание да се превърне в субект на РФ навсегда.

да не си ми баща да ти обяснявам каква е жена ти. Аз просто върша интензивни търкания кожа в кожа с нея. Тя с уста аз с други работи
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нито една "червена линия" не беше прекрачена освен тези в болните мозъци на нацистите в Кремъл и техните поддръжници по света.

Иначе бих ти задал въпросът "Какви са тези прекрачени червени линии?", но знам че няма да можеш да отговориш.
                                Спокойно, твоите и да искаш или някой друг да иска не може прекрачи нищо, просто защото няма

Коментар

Working...
                                X