Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
И двете държави са де факто в нато, сега минават и де юре. Само че онзи ден пуснах член 5 в който няма императивно условие за нападение над агресор срещу нато. Само че ти си го пропуснал това. Въобще нато е като киркорчовците- търчи- лъжи
Проспаха 20 години от раждането на новия Хитлер.
Група от Чембърлейновци зовяха за мир, бели гълъби и въглеродна неутралност, докато зад Кремъл са се ковали плановете за СССР 2.0.
Сега украинците са принудени да играят ролята на бент пред ордите ислямисти и монголоиди.
Но все още има време НАТО да се поправи и да защити цивилизацията от варварите.
Времето е малко, но има някакъв вариант.
Уви, няма ги Чърчил и Рузвелт.
Ще видим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Продължавам да не разбирам - по какъв начин каквото е направил САЩ (или поне в каквото го обвинявате) оправдава Русия за нейните действия?
Не знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.
Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.
Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?
Колко ВОЙНИ трябва да предизвикат ФАЩ за да ревете СРЕЩУ натовските ФАШИСТИ?
ЗА пореден път за да има война има 2 СТРАНИ решили да воюват - НЯМА НЕВИННА. НЕВИНЕН Е ТОЗИ КОЙТО НЕ СЕ БИЕ. Укрите се фалят че УБИЛИ 35к РУСНАЦИ. ТЕ НЕ СА ЛИ УБИЙЦИ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеВиждаш ли колко е лесно да оправдаеш смъртта на 100ци хиляди ? Бруталната агресията вече стана и признак на интелект... Не помня украинската армия да изравнявала със земята градовете си в Крим, Донецк и Луганск преди руското нашествие там. Но в паралелния свят на руския мир и това сигурно е някакъв "факт".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеВсеки случай много се издъни с Финландия и Швеция. Нападаш държава, за да не станела от НАТО, други две стават в същия момент ... "Абе знаете ли кво, всичко е точно".
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Нима ирак щеше да напада ФАЩ, или сирия, или югославия, или Либия и стотици други ИЛИ-та
Не знам дали ти е известно, но ако ти убиеш съседа си, понеже си чул по новините, чи и друг го е направил, не получаваш оправдателна присъда.
И "ама те и други го правят" не е смекчаващо вината обстоятелство в нито един НК по света.
Русия си отмъщавала на САЩ за Ирак, осакатявайки деца в Украйна ... топ логика! Направо ме е страх с какви хора живея в една държава.
Вие бихте ли ме убили на улицата, понеже преди 20 години някой друг е убил някого друг някъде?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
За първи път чувам- я дай линк. Имаше приказки да се национализира нещо си на ес, но бг.....
Коментар
-
Определено не се е случвало нищо подобно- а се е случило нещо с много по голяма жестокост- има достатъчно писано за втората пустинна буря- около 600000 загинали иракчани и войната е траела по спомен около 3-4 месеца- ако е 3 месеца ислиза по 1500 на ден убити. как ти се струва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Факт. За мен Ирак и Либия са малко по-далечни от Марс. Не изпитвам и най-малка съпричасност. С населението там не ме свързва нищо.
Украйна е съвсем друго, населена е с хора с близко до моето образование, манталитет и ценности, които живеят (живееха) не много различно от повечето хора които познавам. Да не споменавам че агресорът Русия в миналото е нанесъл вреди върху близките ми и косвено е засегнал и част от моя живот.
А и в горните страни нищо подобно на войната в Украйна не се е случвало. Нито като мащаб, нито като безсмислие.
Случващото се в момента има единствен силен паралел в историята, многократно дискутиран в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Много елементарна линия на екстраполиране.....(ех тая сложност кой е започнал първи)
Те случка изчерпваща частушката "биеха ми братчето"
Освободителя нещо няма желание свободно да се разходи в руска униформа в който и да е избран от него украински град
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
С доста тъжен интерес наблюдавам, как хората оправдават агресията. Руснаците трябвало да нападнат Украйна, защото... и се почват оправдания. Защото това, защото онова. Никаква човещина и състрадание за хилядите украинци и руснаци загинали безмислено. Освен платените тролове в този форум има и уж нормални човеци, с претенция даже да са по-умни от другите тук, но в същото време влизат в такава програма с оправдания на Русия. Много ми е интересно това, понеже в ежедневието си почти съм елиминирал такива екземпляри и когато поискам мога да ги наблюдавам тук без да се докосвам до тях.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЩе и дърпат ушите на ватата, толко часове няма реклама на превземането на "Горно Уйно",
може пък да са чули, че украинците са на 1000 метра от херсонските предградия..
https://twitter.com/AZmilitary1/stat...79352666890241
Съжалявам за видеото, но не мога да си изкривя душата
Коментар
-
Eто тук е основната причина за войната срещу Русия.
https://www.youtube.com/watch?v=d2d_GLn64c0
Дългичко е, но имайте търпение. Дългичко и страшншчко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеСега ни обясни как в Ирак, Сирия, Либия, Сърбия се проведоха референдуми за присъединяване към САЩ и се превърнаха в предния американски щат. Понеже каквото пипне Русия изведнъж започва да изпитва неистово желание да се превърне в субект на РФ навсегда.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Нито една "червена линия" не беше прекрачена освен тези в болните мозъци на нацистите в Кремъл и техните поддръжници по света.
Иначе бих ти задал въпросът "Какви са тези прекрачени червени линии?", но знам че няма да можеш да отговориш.
Коментар
Коментар