If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
ДНР е самостоятелна държава, в случай че си пропуснал. А какво да кажем за призивите и действията по скопяване на руснаци
Кога, кой я е признал за държава? И аз утре мога да се самопровъзглася за президент на България, ама като никой не ме признае, пак си оставам обикновен гражданин.
Когато ножа опре в кокала ще видим дали са с теб. Едва ли на някой му се умира за такива като теб. На пиянските запойки след лова може да сте големи дружки, ама като почнат да арестуват държавните изменници, всеки ще пасува. То и ти ще се правиш тогава на недоразбрал и недочул, но всичко си го има черно на бяло. Нали си даваш сметка, че подкрепяш терористи и призоваваш за терористични действия! Само въпрос на време е, споко.
Аз съм спокоен . Въпроса е дали ти си ? Аз знам докъде мога и защо да стигна . Ти задавал ли си си въпроса . А убийци на деца и жени подкрепяш ти . Тук вече трябва да е ясно . Ако Господарите ти имат това за правилно , нека заповядат да ''арестуват '' хахахах .
Ще им покажа пътя към Вечността на отрепките
Хахаха , ела да ме арестуваш , за мислите и думите ми . 7 ловни дружинки са с мен , а това означава с Русия . Така са и повечето из цялата страна . Малко ще ти трудно на форумен трол като теб , да ни накара да защитаваме Гейропа от братския руски народ .
Когато ножа опре в кокала ще видим дали са с теб. Едва ли на някой му се умира за такива като теб. На пиянските запойки след лова може да сте големи дружки, ама като почнат да арестуват държавните изменници, всеки ще пасува. То и ти ще се правиш тогава на недоразбрал и недочул, но всичко си го има черно на бяло. Нали си даваш сметка, че подкрепяш терористи и призоваваш за терористични действия! Само въпрос на време е, споко.
Очаквам след загубата на русия и разпадането и на +20 държави,което ще бъде съпроводено и с финансов колапс и последваща дълга криза,Москва,а и цяла бивша русия, да се превърнат в евтина секс туристическа дестинация...
Tя вече е!
Само се регистрирай в някоя от соц. мрежите им с европейски номер и гледай какво става.
Очаквам след загубата на русия и разпадането и на +20 държави,което ще бъде съпроводено и с финансов колапс и последваща дълга криза,Москва,а и цяла бивша русия, да се превърнат в евтина секс туристическа дестинация.
Коментар