IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    A be вярно ли е че предложили на шулц да пуснат СП2??
    Русия ще увеличи газовите доставки, ако Канада върне турбина за "Северен поток 1"

Укропривържениците сигурно пикаят вече газ
    Ко стаа, чакаме ви.

Коментар

• Алооооууууууу, какво става ??? Габровския гьон и зазката- кога ще превземате москва

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        ...

пп. как ще се развяват чужди знамена, нато къде е ?!
        Kak къде е, българският неонов военен министър като излезе с изявление, че няма война, къде да е НАТО? (натовската помощ се иска, не е автоматична)

"- тъй и сега, след тия документи, не вярваме, че би се намерил такъв развален българин, който да не признава, че Русия е държавата, която се стреми да ни завладее, че тя е която със своето неприятелство, ли по-.точно коварно приятелство, спира нашето развитие, закрепване, напредване.

Приятели на руската политика и нейните поддържатели, след всичко това, могат да бъдат само националните предатели, зацапаните в разни комплоти, бунтове, убийства, неравноправни договори/!/, хранениците на Русия. Но истинските българи не могат да бъдат приятели на Русия, нито да приемат нейната коварна политика...”

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Е, статията на "незнайния блогър" я публикуват по руските сайтове, близки до Кремъл, та аз си се притеснявам. Няма да чакам и Песков да потвърди, че това им е линията. Пък ти ако искаш се притеснявай - вярвам, че ще ти бъде много добре, ако в даден момент руското или сръбското знаме се развее над Партийния дом.
          Аз ти бях казал - ще водиш внучето на ледена пързалка веднага след уроците по руски

Коментар

Е, статията на "незнайния блогър" я публикуват по руските сайтове, близки до Кремъл, та аз си се притеснявам. Няма да чакам и Песков да потвърди, че това им е линията. Пък ти ако искаш се притеснявай - вярвам, че ще ти бъде много добре, ако в даден момент руското или сръбското знаме се развее над Партийния дом.
            Как ги определяш кои са "близки до Кремъл" ? Ако аз си направя сайт "Байдън тъдей" сигурно, според теб автоматично ставам говорител на " Белият дом" !

пп. как ще се развяват чужди знамена, нато къде е ?!
            Last edited by neon7; 06.01.2023, 21:06.

Коментар

Значи някакъв незнаен блогър написал "план за разделяне на България " в https://telegra.ph/Nelzya-povtorit-B...-Stalina-12-24
              и аз следва да се притеснявам ?! А ти постваш тая глупост ЗА ДА НИ ПРЕДУПРЕДИШ ! Мерси, ще се пазим от московския канибал ,дето искал да ни разфасова на три !

Коментар

Ако имаше такава статия на сайта на "Ню Йорк Таймс", щеше да си вдигнал олелия до небето. Що сега си толкова спокоен? Убеден ли си, че ти и семейството ти ще останат в руската част? София е по-близо до Сърбия ...
                Значи някакъв незнаен блогър написал "план за разделяне на България " в https://telegra.ph/Nelzya-povtorit-B...-Stalina-12-24
                и аз следва да се притеснявам ?! А ти постваш тая глупост ЗА ДА НИ ПРЕДУПРЕДИШ ! Мерси, ще се пазим от московския канибал ,дето искал да ни разфасова на три !

Коментар

• Ай яй яй - шефчето вече не го ебават тотално,
                  указ пуска за едностранно спиране на огъня, ама някъв пушилин обяснява, че няма да има такова... Ц ц ц

https://www.kommersant.ru/doc/5758297

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Whale-fart.jpg
Views:	1
Size:	77.8 КБ
ID:	4008370

Коментар

Да, да ама не ! Пълна пропаганда за балъци ! Не ми се вярва да си такъв , остава - платен (заинтересован ) .
                      Ако имаше такава статия на сайта на "Ню Йорк Таймс", щеше да си вдигнал олелия до небето. Що сега си толкова спокоен? Убеден ли си, че ти и семейството ти ще останат в руската част? София е по-близо до Сърбия ...

Коментар

• Има един-единствен близък на Путин, толкова вълнуващ се от България. Напълно случайно фамилията му съвпада с псевдонима, искащ разделянето на България.

https://www.facebook.com/EurasianUni...4099162631182/

Режисьор е Аркадий Мамонтов, водещ на авторско предаване по правителствената Россия-1. През 2012 г. се заснема в предизборен клип на Путин.

Вероятно няма от какво да се притесняваме ... бълнувания на един нищо незначещ близък до Путин водещ по националната телевизия на Русия.

Коментар

Статията е ОДОБРЕНА и ПУБЛИКУВАНА в "Путин Сегодня". ОДОБРЕНА и ПУБЛИКУВАНА.

Става дума за много голям руски сайт с 500 000 абоната в ютуб (https://www.youtube.com/@putin-today).

Това какво ти говори? Или докато Медведев не дойде лично да те денацифицира, ще смяташ, че това е някакво си лично мнение на някакъв Жириновски от Филипините?
                          Да, да ама не ! Пълна пропаганда за балъци ! Не ми се вярва да си такъв , остава - платен (заинтересован ) .

Коментар

Пляс,пляс та дрън !
                            Путин тудей и да е препечатал нещо го е направил в своя сайт ,а това е достатъчно на всеки българин да му се догади !!! Ама, не, майкопродавците всичко ще измислите така ,че руснаците да не са го направили, да не го искат и да не мислят така . Е, така мислят и така пишат !!! Ясно ?!!!

Коментар

Не ми се оправдавай ! Гледай първоизточника тук -https://telegra.ph/Nelzya-povtorit-Bolgarskuyu-oshibku-tovarishcha-Stalina-12-24
                              Статията е ОДОБРЕНА и ПУБЛИКУВАНА в "Путин Сегодня". ОДОБРЕНА и ПУБЛИКУВАНА.

Става дума за много голям руски сайт с 500 000 абоната в ютуб (https://www.youtube.com/@putin-today).

Това какво ти говори? Или докато Медведев не дойде лично да те денацифицира, ще смяташ, че това е някакво си лично мнение на някакъв Жириновски от Филипините?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Дрън-дрън, та пляс
                                Пляс,пляс та дрън !

Коментар

Working...
                                X