If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Е, статията на "незнайния блогър" я публикуват по руските сайтове, близки до Кремъл, та аз си се притеснявам. Няма да чакам и Песков да потвърди, че това им е линията. Пък ти ако искаш се притеснявай - вярвам, че ще ти бъде много добре, ако в даден момент руското или сръбското знаме се развее над Партийния дом.
Аз ти бях казал - ще водиш внучето на ледена пързалка веднага след уроците по руски
Е, статията на "незнайния блогър" я публикуват по руските сайтове, близки до Кремъл, та аз си се притеснявам. Няма да чакам и Песков да потвърди, че това им е линията. Пък ти ако искаш се притеснявай - вярвам, че ще ти бъде много добре, ако в даден момент руското или сръбското знаме се развее над Партийния дом.
Как ги определяш кои са "близки до Кремъл" ? Ако аз си направя сайт "Байдън тъдей" сигурно, според теб автоматично ставам говорител на " Белият дом" !
пп. как ще се развяват чужди знамена, нато къде е ?!
Значи някакъв незнаен блогър написал "план за разделяне на България " в https://telegra.ph/Nelzya-povtorit-B...-Stalina-12-24
и аз следва да се притеснявам ?! А ти постваш тая глупост ЗА ДА НИ ПРЕДУПРЕДИШ ! Мерси, ще се пазим от московския канибал ,дето искал да ни разфасова на три !
Ако имаше такава статия на сайта на "Ню Йорк Таймс", щеше да си вдигнал олелия до небето. Що сега си толкова спокоен? Убеден ли си, че ти и семейството ти ще останат в руската част? София е по-близо до Сърбия ...
Значи някакъв незнаен блогър написал "план за разделяне на България " в https://telegra.ph/Nelzya-povtorit-B...-Stalina-12-24
и аз следва да се притеснявам ?! А ти постваш тая глупост ЗА ДА НИ ПРЕДУПРЕДИШ ! Мерси, ще се пазим от московския канибал ,дето искал да ни разфасова на три !
Да, да ама не ! Пълна пропаганда за балъци ! Не ми се вярва да си такъв , остава - платен (заинтересован ) .
Ако имаше такава статия на сайта на "Ню Йорк Таймс", щеше да си вдигнал олелия до небето. Що сега си толкова спокоен? Убеден ли си, че ти и семейството ти ще останат в руската част? София е по-близо до Сърбия ...
Има един-единствен близък на Путин, толкова вълнуващ се от България. Напълно случайно фамилията му съвпада с псевдонима, искащ разделянето на България.
Това какво ти говори? Или докато Медведев не дойде лично да те денацифицира, ще смяташ, че това е някакво си лично мнение на някакъв Жириновски от Филипините?
Да, да ама не ! Пълна пропаганда за балъци ! Не ми се вярва да си такъв , остава - платен (заинтересован ) .
Путин тудей и да е препечатал нещо го е направил в своя сайт ,а това е достатъчно на всеки българин да му се догади !!! Ама, не, майкопродавците всичко ще измислите така ,че руснаците да не са го направили, да не го искат и да не мислят така . Е, така мислят и така пишат !!! Ясно ?!!!
Това какво ти говори? Или докато Медведев не дойде лично да те денацифицира, ще смяташ, че това е някакво си лично мнение на някакъв Жириновски от Филипините?
Коментар