Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Знаем, знаем... милиарди полски, немски и френски войници са на територията на Украйна, няколко хиляди бяха пленени в Азовстал, само да намерят папка и химикалка и им почват разпитите.
Въпроса е, защо 7 месеца руснаците не намират химикалка? Или телефон, та да ги снимат тия "натовци в Украйна". Пък телефони си имат - даже ги ползват наведнъж и не когато трябва...
Казвал съм го и преди - ако наистина НАТО воюваше в Украйна срещу Русия, наистина щеше да има тридневна операция. Само че третия ден щеше да е пред Василий Блажени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Тогава защо се наложи мобилизация, която не е популярна сред населението?А ще има и втора вълна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеГолям брой добре обучени чужденци действат във въоръжените сили на Украйна в Сватовско направление. Това съобщи пред чужди медии командирът на доброволческия отряд на специалните части на Троя с позивна Алабай.
„В района на Новоселовски има много войници, които не говорят украински. Използват оръжия, произведени в НАТО“, каза той.
Въпроса е, защо 7 месеца руснаците не намират химикалка? Или телефон, та да ги снимат тия "натовци в Украйна". Пък телефони си имат - даже ги ползват наведнъж и не когато трябва...
Казвал съм го и преди - ако наистина НАТО воюваше в Украйна срещу Русия, наистина щеше да има тридневна операция. Само че третия ден щеше да е пред Василий Блажени.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Насра се да лъжеш ....
Няма ли поне веднъж хей така заради идеята да кажеш истината?
Доколкото разбирам искаш да си играйкаме, а? Само да ти кажа че си далеч от нивото ми, разбира се ти може да смяташ че си нагоре от нивото ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеГолям брой добре обучени чужденци действат във въоръжените сили на Украйна в Сватовско направление. Това съобщи пред чужди медии командирът на доброволческия отряд на специалните части на Троя с позивна Алабай.
„В района на Новоселовски има много войници, които не говорят украински. Използват оръжия, произведени в НАТО“, каза той.
Няма ли поне веднъж хей така заради идеята да кажеш истината?
- 1 like
Коментар
-
Голям брой добре обучени чужденци действат във въоръжените сили на Украйна в Сватовско направление. Това съобщи пред чужди медии командирът на доброволческия отряд на специалните части на Троя с позивна Алабай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Лъжко, лъжкоооооо. Аз не знам дали лъже путин, но ти че лъжеш е несъмнено и доказано
Няма по-лъжлива отрепка от тебе в този форум.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеBarби говори се че на твоя човек навални му дали още 10 години , този ще се пенсионира на държавна издръжка
- 1 like
Коментар
-
Иран готовится поставить России 6000 беспилотников-камикадзе и открыть завод по выпуску БПЛА
Иран намерен продать России 6000 ударных беспилотников.
В рамках военно-технического сотрудничества между Россией и Ираном, Тегеран готов продать России 6000 ударных беспилотных летательных аппаратов. Тип дрона пока что не называется, однако, с учётом поставки иных видов вооружения и технологий, сумма сделки между Москвой и Тегераном составит около одного миллиарда долларов. Такую информацию приводит издание «The Washington Post» и иранский журналист Хаял Муаззин.
По данным издания «The Washington Post», в рамках военно-технического сотрудничества между Ираном и Россией, Иран готов предоставить российской стороне свои технологии и осуществить поставку 6000 ударных беспилотнкиов. Более того, сообщается, что лицензированные иранские дроны могут начать собирать и на территории России, – переговоры на этот счёт, якобы, уже успешно завершились.
«Продажа дополнительных беспилотников обсуждалась как минимум на двух встречах между военными и дипломатическими представителями России и Ирана в прошлом месяце, заявили сотрудники службы безопасности НАТО и других стран-союзников США. Один высокопоставленный военный чиновник, проинформированный о деталях переговоров, сказал, что Иран согласился поставить до 6000 беспилотников», - сообщает издание «The Washington Post».
Информация на этот счёт также подтверждается и иранским журналистом Хаялом Муаззином, который утверждает, что в России планируется построить завод по производству беспилотных летательных аппаратов, который, как ожидается, будет расположен в Татарстане.
Подробнее на: https://avia.pro/news/iran-gotovitsy...o-vypusku-bpla
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Украинците са единственият достоверен източник, още повече че всичко е подкрепено с видеодоказателства. Нещо повече - досега украинците не са дали никакъв повод да се съмняваме в публикуваната от тях информация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКой казва че са 110 000- това го казват само украинците- тоест мечтателите
Не стоят обаче така нещата с лъжливата руска пропаганда и с лъжливия Путин и неговите лъжливи подлоги по света. Те дори и добро утро да ти кажат, веднага провери къде е слънцето, защото е 99.9999999% сигурно, че ще те излъжат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Дали съм горд е трудно да се каже, навални е осъден за кражба и присвояване. Така че, горд съм че крадец е в затвора- да. А нашите крадци кога ще отидат и те там- тогава ще бъда още по горд
Тез същите дето научиха и нашите апапи да крадатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар