IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Взривяването на язовира е както когато Хитлер е искал да взриви целия Париж. Крепостните фашаги най-често си мислят, че войната била защото светът им завиждал. Втората причина била, че им искали ресурсите. Е как така светът ви завижда, а вие започнахте войната.
    https://www.youtube.com/watch?v=zNqjsTF-V5Q

Коментар

• По добре да не се надяваме.
      D.Y.F-091066

Коментар

• SlonH, в България със сигурност не са рашистите, може да си спокоен. Вече не са предизвикали, авария, все още не са. Аварията ще си стане както стават авариите, явно там има реактор от който не могат да извадят горивото, просто не могат, иначе да бяха. Няма причина да искат да го взривят. САЩ биха могли да им помогнат да извадят това гориво, но нищо няма никъде не пишат. Надеждата е САЩ познавайки технологията на горивото да им помогнат да не стане авария, аз това се надявам по този казус..обаче.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Да не забравяме и симпатизантите им извън Русия. Би били върховна несправедливост да ги оставим ненаказани.
          Тъй, тъй. Свиквай Трибунала.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
            [ATTACH=CONFIG]n4073137[/ATTACH]
            Глупавите рашисти могат да са предизвикали глобална ядрена катастрофа вече с дейстивията си, защото ако нещо стане на АЕЦ-а и вятъра ще го донесе първо в България и всички ще го ду**ме и рашисти и нормални хора. Явно това е целта - не е важно на мен да ми е добре ами на другите да им е зле, нека на всичи и ме зле, интересно копейките от варненско къде ще се дянат от ядрения вятър? Да не отидат само в джентърския запад да бягат? ООН, НАТО и целия нормален свят трябва да се събуди най-после и да затрие тези терористи рашисти
            Истински глупави са тези, дето го твърдят. Т.нар. "рашисти" ЗНАЯТ че, в Запорожие, преобладават ЗАПАДНИТЕ ветрове, които носят всички заразявания на изток. Съжалявам но, един истински слон, е кратно по-умен

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

RуZZнаците трябва да бъдат отделени от света
              Да не забравяме и симпатизантите им извън Русия. Би били върховна несправедливост да ги оставим ненаказани.

Коментар

• Gerasim_Burgaski, какво ще стане с държавната и армия ? Тя има ракети които са оръжия за масово унищожение. Ако някой отиде и им каже - дайте ми ги иначе ще ви застрелям те няма да ги дадат, по собствено желание също няма да ги предадат. Когато някой изстреля такава ракета ти не знаеш как се казва, къде ще отиде после и дори дали не е да кажем вече в САЩ. В момента хората които ще ги изстрелят ако има опасност да попаднат в ръцете на някой който не искат всичките са в чужбина, те дори не са в Русия. Разбираш ли какви глупости ми пишеш ?
                D.Y.F-091066

Коментар

• Click image for larger version

Name:	wind.jpg
Views:	1
Size:	23.1 КБ
ID:	4073137

Глупавите рашисти могат да са предизвикали глобална ядрена катастрофа вече с дейстивията си, защото ако нещо стане на АЕЦ-а и вятъра ще го донесе първо в България и всички ще го ду**ме и рашисти и нормални хора. Явно това е целта - не е важно на мен да ми е добре ами на другите да им е зле, нека на всичи и ме зле, интересно копейките от варненско къде ще се дянат от ядрения вятър? Да не отидат само в джентърския запад да бягат? ООН, НАТО и целия нормален свят трябва да се събуди най-после и да затрие тези терористи рашисти

Коментар

• Нека се порадват още малко рашибозуците.
                    Само ако знаят какво са им подготвили Raytheon Technologies and Rafael Advanced Defense Systems...................................
                    Американците и Израелците тестват в реални условия интерсептор SlyCeptor в САЩ и David's Sling в Израел.
                    Хващат на средно разстояние и балистични и крилати ракети, и бързи и бавни обекти, които могат да маневрират.
                    Вече се произвеждат в Израел и в САЩ.
                    Изглежда че първата държава на която ще продадат такава система е Финландия. Оппаааааааааааааааааааааааааааа!
                    То старата версия на Патриот хваща всички Кинжали и Миджали на Путин а тези нови ПРО съвсем ще го разстроят.
                    раZZпада на северноБЛАТНИЦИТЕ е близо

Коментар

• barbaron, в България хората не живеят добре защото всичко им е забранено по коствен път. Но ти няма как да го знаеш защото не живееш в България ! Разбираш ли че както работиш и изкарваш примерно днес 100лв, трябва да платиш почти толкова и дори повече данъци, осигуровки, счетоводство..спираш да работиш и нямаш никакви доходи. Тръгваш да си търсиш работа в големите фирми, но те имат работници в изобилие и нямаш никакъв доход пак защото нищо не работиш. Напускаш страната, в чужбина си страшно зле заплатен и едва си плашащ наема, изкарват известно време и да кажем намерят малко по добро заплащане, но пак работят да си плащат квартирата, да си посрещнат разходите, а да имат деца въобще не може да става въпрос..най много 1 - едно.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• “Много пъти сме писали че разпада на федерацията на злото ще е колосален и ужасяващ, десетки нови републики ще се появят на географската карта.”

Междувременно всеки олигарх, областен губернатор, “силовик” или друг велможа се е обзавел с частна армия.

Тези армии не са насочени срещу Украйна или НАТО, а … една срещу друга.

Русия се връща - буквално! - в ранното средновековие, ще бъде разделена на вечно воюващи помежду си феоди и постепенно ще се изроди в неуправляема територия, населявана от диви племена.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          САЩ не могат ли да им помогнат да се извади горивото от този реактор в запорожката централа, ще и изнърват охлаждането и ще гръмни..после много хора ще починат от рак на белия дроб из цяла Европа ? Очевидно има проблем и не могат да го спрат, но ако се помъчат заедно да успеят. Няма да са го взривили като гръмне, той реактора ще я свърши тази работа. Там положението е пред авария.
                          В един хубав ден на Русия ще й остане само историята.
                          Която пък е фалшива както всичко останало в кочинката.

Коментар

Поне погледнахте ли за какво става въпрос, няма какво да са затворили защото половината стена я няма отдавна там и пишат че Украйна я е взривила.
                            На всеки един руZZнак след войната трябва да му бъде търсена сметка за съучастие в този терористичен мародерски варварски режим.
                            RуZZнаците трябва да бъдат отделени от света. Zа Vинаги!

Коментар

Винаги съм бил на мнение че ако Украйна, украинците искат да живеят добре това не зависи от друг освен от тях. Не зависи и от членството им в НАТО, нито от членството им в ЕС. Защото ако не беше така в България хората щяха да живеят добре, щяха да се се раждат много деца защо би ги очаквало добро бъдеще. Да демографския срив тук е катастрофален и хората живеят в максимална липса на сигурност за бъдещето си. По образованите, тези които четат повече за да са информирани - масово нямат деца. Също и семействата не са стабилни, разводите и разведените хора са масово явление, мисля че повече от тези които са с един брак и деца.
                              - За мен това е чиста дементност - НАТО и ЕС ти осигуряват просперитет..не няма такова нещо, не се наблюдава просперитет за всички които са във въпросните два съюза.
                              Дъртите Пейтриътс брулят като круши безаналоговите блатни крилати ракети...

Коментар

• Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел е шокиран от разрушаването на язовир Каховка

"Шокиран от безпрецедентното нападение срещу язовир Нова Каховка.
                                Унищожаването на гражданска инфраструктура
                                ясно се квалифицира като военно престъпление -
                                и ние ще потърсим отговорност от
                                Русия и нейните пълномощници",
                                написа той (https://bit.ly/3OYcVmf) .

Коментар

Working...
                                X