Първоначално изпратено от Агро
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Русия не беше ли поела и някакви други ангажименти през 1991 г.? Всъщност обясненията които даваш за агресията са изсмукани от пръстите и вършат работа само за ваша вътрешна консумация! Извън Русия хората имат глава на раменете и могат да вържат 2 и 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеНапред с РУСИЯ !Сега пък напред с Русия, която води война. Вземете се определете вече
Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Така и ще продължи
Амин!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Какво изпадаш в обяснителен режим с някакви с които няма смисъл да комуникираш. Да убедиш русофил в нещо ли искаш? Да припомня, Путин нападна Украйна 2014г защото си мечтаеше за някакъв "Евразийски съюз", нещо като СССР, а украинците му казаха да си гледа работата и че предпочитат да са с ЕС. А късия фашага в Кремъл това нямаше как да го преживее просто ей така. Вече издирват някакви ултараненормални, да повтарят, че Украйна нападнала Русия, което са правели редовно и по времето на ВСВ, както и при съветската окупация у нас. Колкото и да е чудно такива се намират и то не един-двама, а у нас според изборите са към 20%. Вече всички способни млади избягаха на запад, няма работна ръка, няма и млади за университетите в България, но тия ще кряскат докато станат поне 25-30% и дано там някаъде се спре и другите успеят да се коалират, защото реално иначе ще изчезнем. Гласуваме за излизане от НАТО, Русия ни напада и за седмица ще свършим. Аз съм си приготвил всичко да бягам в Гърция, купих си и апартамент там, че не се знае колко време ще имаме за едната емиграция.. Иначе гледай по- ведро на нещата- след загубата на Русия във войната новите им управляващи ще имат доста проблеми за решаване( как да плащат репарации, вътрешни борби за власт и т н.) .Влиянието на Русия в световен мащаб ще спадне значително, и няма да има кинти за финансиране на бръснари, копейки, явор- дачковци и т.н. А без финансова подкрепа русофилите в БГ я съберат 5% на изборите- я не
. Иначе за апартамента в Гърция не си сбъркал- аз от 2019 година открих real estate- a като вариант за инвестиция и съм взел няколко маломерки в София за отдаване под наем( допреди това само в снп500 и дивидентни акции извън БГ съм инвестирал). За по- натам ако има някой свободен лев бих взел нещо в Солун или Истанбул- и двата града са добър вариант за инвестиция- в Солун имаш университет и дълъг летен сезон. А Турция е с младо и увеличаващо се население. Атина също е добър вариант.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Тази змия нервно подава главата си от старото си порутено убежище.
Той не се крие от Русия - той се крие от собствения си народ, тъй като те разбират че с корупционните си действия, е унищожил родината им. САЩ и НАТО знаят, че прокси войната е загубена, сега търсят тиха стратегия за излизане.
https://twitter.com/i/status/1650152119889018881
Коментар
-
sosi, ще те нападне Русия обаче след 500 години, ще трябва да живееш толкова, приготви се и за това.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова което мотивира Русия не е нахлуването на територията и, а че е поела ангажимент към тези в Луганск и ДонбасLast edited by Агро; 24.04.2023, 17:44.
- 7 Харесвания
Коментар
-
По всички новини сме . Даже и в Туитър . Нато - вън . Победа !
Напред с РУСИЯ !
https://twitter.com/i/status/1650231572619042819
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеСтига едни и същи простотии писахте. ОТ 1989 ДО 2014 ГОДИНА ВСИЧКИ В УКРАЙНА СИ ЖИВЕЕХА МИРНО-това са 25 години. .
Last edited by X_Y; 24.04.2023, 16:24.
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар