IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

    Чакам отговор на въпроса, къде отива печалбата на Лукойл през годините?
    [/I]
    Печалбата на лукойл отива при печалбата на епъл, фейсбук, алфабет и разни други такива които са известни с врътката ирландски сандвич. Има достатъчно писано по темата, ако те интересува може да си намериш информация

    Коментар


    • Русия не знам дали знае как да върти тоягата, но с Крим ситуацията никак не е розова, никого не са нападали и се държат настрани от тази война. Обаче тях ги нападат, въпреки че там няма никакво проукраинско настроение и явно никой не иска да се присъединява към Украйна. Живееха си тихо и мирно и никой не закачаха, търпяха стоически да са без вода, без ток. Май са напът да се отцепят от всички, и тогава не се знае кой ще изтегли голямата тояга, а те май имат доста от най големите и най последен модел. Могат да нападнат Киев и нищо няма да му помогне, могат да нападнат и Киев и Москва и Вашингтон едновременно..и сме на много лошо място.
      Last edited by DS66; 22.11.2022, 20:54.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Типично, Русия граничи само със себе си.

        Кажи го на тези 100 000 дето дадоха фира and counting ...

        С агресор терорист НЕ се преговаря. Единственото от което разбира Русия е тоягата.
        И знае как да я върти..

        Коментар


        • GiRo, не ги искат европейците, нищо не можем да направим. И те са си прави - не може каквото реши да се отлюспи от Русия и да отиде в ЕС, той да не е..recycle bin.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
            Там няма прекрояване и нарушаване на държавни граници, те граници нямат, слагат днес някакви, утре ги махат, ходят насам - нататък и са герои.
            Типично, Русия граничи само със себе си.

            Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
            Русия като нападна Украйна си влезе там като у тях си, то такава война няма.
            Кажи го на тези 100 000 дето дадоха фира and counting ...

            Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
            И да преговарят не искат
            С агресор терорист НЕ се преговаря. Единственото от което разбира Русия е тоягата.
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • Ilian Vassilev

              Полша покани Германия да охранява въздушното и пространство с Юрофайтъри, докато смени МИГ-овете. Още веднъж, смятаната за една от най-мощните и модерно въоръжени европейски армии - полската, не смята че е под достойнството и да използва помощ от партньор по НАТО.
              И не е само Полша.

              Нашият главнокомандващ, който е и шеф на текущата изпълнителна власт, цинично използва патриотични мотиви и фейкът, че имаме решение на отбраната си само с национални средства,, само и само за да откаже не само всякаква помощ на Украйна, но и за да блокира превъоръжаването на армията ни на по-високо технологично ниво, именно като използваме ресурси на съюзниците ни..Колективна отбрана, защото Португалия няма заплаха от Русия, нито пък Нидерландия.

              С тези си действия той пряко подронва националната ни сигурност, тъй като сега е последния момент за смяна на въоръженията ни с по-нови. След две години тази смяна ще се направи по естествен път - с преместването им в музей със съпровождащата процеса тотална загуба на стойност и още по-тотални разходи по превъоръжаване.

              Егото и самомнението на този човек вече излизат прекалено скъпо на България.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                Yori, 30 снаряда пишеше някъде са изтреляни по тази централа скоро, руснаците пак са стреляли по себе си.
                Нещата са и прости, и прозаични, и уникално безсъвестни: Стрелят по ЗаЕЦ, за да:.
                1.Свържат възможно повече ПВО ресурси там (ясно е,защо се пази).
                2.Да създават напрежение в Европа, която, изнудват за още и още и още оръжия.
                3.Ангажират вниманието на света,
                4.Показват послушание пред янки и наглоскаски.
                Обаче, не знам,дават ли си сметка че, така си подписват присъдата, създавайки повод на Запада да се отрече от тях, и да "запази лице" при това, след евентуално успешен радиационен инцидент.

                Коментар


                • Забелязвате ли, че хората, които оправдават агресията на Русия срещу Украйна и дори намират обяснение за кражбите, изнасилванията и зверствата на руските военни, са същите, които на този ден преди пет години се възмущаваха и негодуваха от решението по делото срещу масовия убиец Ратко Младич (на снимката в хеликоптера той е заедно с другия военнопрестъпник, Радован Караджич)?

                  Напомням, че Младич бе осъден от Международния наказателен трибунал за бивша Югославия в Хага на доживотен затвор по десет обвинения за престъпления, сред които геноцид, военни престъпления и престъпления срещу човечеството извършени по време на военния конфликт в бивша Югославия през 1992 – 1995 г.

                  Странно ли е, че тези двама масови убийци са популярни сред същите нашенци, които си мислят и днес, както и вчера, че да се убиват хора, да се изнасилват жени, да се изселват граждани, да се тероризират цивилни и т.н. е оправдано действие?!!

                  Коментар


                  • Там няма прекрояване и нарушаване на държавни граници, те граници нямат, слагат днес някакви, утре ги махат, ходят насам - нататък и са герои. Русия като нападна Украйна си влезе там като у тях си, то такава война няма. И да преговарят не искат, ами не може всички да им уйдисват на акъла вечно, следващите 100 години да минат в очакване украйна да си връща някакви земи, ето вече имат един напълно изпразнен град Херсон.

                    Коментар


                    • GiRo, стига с тези руснаци, всичките тези са руснаци дето ги изброяваш, те може да се мислят за патагонци и език може да си измислят, може да си измислят че са паднали от Луната, но никой никога няма да им повярва. Бият се помежду си и не цар, ами господ да слезе на Земята не може да го оправи това нещо. Били страни. Дръжте се като българи.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                        Никой не ги иска в Европа руснаците, пардон украинците, ако ще и патагонски език да проговорят.
                        Нека да си припомним в кои страни Русия е нахлула: Украйна, Грузия, Молдова.
                        Очаква се днес Украйна да подпише икономическо и търговско споразумение за асоцииране с Европейския съюз. Документът, който съдържа 1200 страници ще б...
                        Не е препоръка за каквото и да било.

                        Коментар


                        • Те едните ги пращат на смърт, другите ги пращат да възкръсват. Простотии. Изтрепаха народа, щото щели да влизат в Европа и тя сън не спи да ги иска. Никой не ги иска в Европа руснаците, пардон украинците, ако ще и патагонски език да проговорят.

                          Коментар


                          • GiRo, ростролей си ти, а това в статията са глупости, ще говориш с въоръжен човек отсреща ако ще да си му командир че той е месо просто, означава да омиришеш набързо някой трап, ако имаш късмет за трап.

                            Коментар


                            • "Те самите не ни разказват цялата история. Но там беше толкова прецакано, че те казаха на командира: "Е, ти ни пазиш, поне има някой. И той им отговори: "Никой няма да ви покрие. Вие сте просто месо за мен. Днес някои от вас, утре други." Те, общо взето, не са военни, но разбраха заповедта на командира - да ги поведе на сигурна смърт. Ето защо те взеха това решение - ние просто няма да отидем на заколение."

                              Специално за рос тролея по-долу ...

                              По собствените му думи Георгий е отишъл на фронтовата линия, за да защити бедното население от потисничеството на украинската държава. След няколко месеца на фронта, след като се сражава и разговаря с местните жители, лейтенантът променя мнението си.
                              Мобилизираните руснаци, изпратени на фронта в Украйна, които се оказват да воюват след тежки загуби при сраженията, подават рапорти за отказ от военна служба, дори и със съзнанието за предстоящо наказ
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • GiRo, това е ясно, но то е за идеален свят в който всички хубави правила и закони се спазват 100%. Обаче не можеш да накараш някой насила, ако това са милиони хора да се съгласят да мизерстват, за да се спазят тези закони, вдигат се и се отцепват от потъващия кораб - държава.

                                Коментар

                                Working...
                                X