Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНачалото на края.[/IMG]
Коментар
-
Не знам кои чете рибар, но преди 2 дни излезе статия какво да прави русия с украйна- първия случай продължава войната и умират руснаци, втория и по интересния е да ударят с ядрено оръжие. В този смисъл се разглеждат и няколко варианта- удар по неизвестна поляна в украйна с идеята да ги принудят да седнат на масата за преговори и другия вариант е да ударят няколко големи града с по един заряд като преимущество имат киев и лвов. Доколкото разбирам лвов е за предпочитане защото е по далеч, от друга страна там украинците са малко и също се посочва че повечето укропи са концентрирани в киев и да се удари тяхното събрание директно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Постинга ми беше насочен към отрепките, и ми беше много любопитно кой се чувства отрепка, че да отговори на него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
хаха. Ама тази демонкрадция УМОРИ ЖЕНА ти. И ти я умори щот си стиснат гъз и не даде и ЛЕВ за българското здравеопазване. Ти си следващия КЛИЕНТ на здравепогазването и на тебе НЯМА ДА ТИ ПРОСТЯТ - ще те уморят като куче като преди това ти вземат всички хартишки, колкото и милиарди да имаш няма как да си купиш нещо дет го няма - и не само здраве, ами и сигурност, спокойствие - нима не са беше насрал че ще ти вземат хартишките с революция, то пушкала глупости ...
Аз съм си направил диверсификация в Атина, ще си направя и в Стамбул или някъде другаде където е противоположно на умиращото консуматорско общество. От 3-4 години знам че ВСИЧКО ще ни вземат - ще започнат с атрактивното, затова си правя ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ, с МОИ ПРАВИЛА, НЕЗАВИСИМ ОТ СИСТЕМАТА. НА МЕН НИКОГА НЕ СА МИ ЛИПСВАЛИ ПАРИ, ВИНАГИ СЪМ ИМАЛ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВАТ.
Нямам НИКАКВА нужда да харча пари за да се чувствам добре, НУЛА нужда от пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХа-ха-ха...
И какво ще ни се случи бе, дядка?!....Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗнаеш ли какво искаш всъщност ?
Определено не блестите с интелект, щом толкова лесно попадате в капани.Last edited by Mateev; 25.02.2023, 14:35.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХристина Борисова
1 дни ·
Какви неща са говорили преди ...
И какви ги плещят сега
( фотка крадната от Весела Трайкова)
Ето и предаването https://www.facebook.com/watch/?v=64...05&ref=sharingпрепоръка е
Коментар
-
Пуснали са печатницата орките,а всички знаем до какво води това(на снимките е илюстрирано)
https://www.moscowtimes.net/2023/02/...udzhete-a34979
Резултатът от паричната емисия на Централната банка беше рекорден ръст на паричното предлагане в Русия за 10 години - с 24,4% на годишна база. Наред с отслабването на рублата това обещава на руската икономика ускоряване на инфлацията, прогнозира Deutsche Bank
Правителството ще получи по-малко от 1,5-2 трилиона рубли поради падащите цени на руския петрол и намаляването на производството му с 500 000 барела на ден от март.Last edited by petrg5s; 25.02.2023, 14:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хайде съберете се повече отрепки на едно място и се опитайте да отцепите някое парче от България, пък да видим какво ще ви се случи ....
В ДНР и ЛНР властта беше превзета именно от отрепки, терористи и национални предатели, и ако Русия не им беше помогнала, отдавна всичките щяха да са в затвора или в гроба. И целият свят щеше да ръкопляска, защото с терористи точно така се постъпва.
D.Y.F-091066
Коментар
-
опааа
искаш да кажеш, че лукойл са калкулирали НЕплащането на данък печалба в цената на крайния продукт???
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Данъка кой ще го плати ? Лукойл или крайния купувач ? Да накараме Лукойл да плаща печалба е същото като да накараме хората да плащат още за горива.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хайде съберете се повече отрепки на едно място и се опитайте да отцепите някое парче от България, пък да видим какво ще ви се случи ....
В ДНР и ЛНР властта беше превзета именно от отрепки, терористи и национални предатели, и ако Русия не им беше помогнала, отдавна всичките щяха да са в затвора или в гроба. И целият свят щеше да ръкопляска, защото с терористи точно така се постъпва.
И какво ще ни се случи бе, дядка?!
Укро-питеците сами са си виновни, че почнаха да тероризират и избиват собствените си съграждани и сънародници. Голяма част от които са етнически руснаци. Украина е... беше... мулти-национална, мулти-етническа държава..., която обаче тъпо се поведе по акъла на западните си и американски спонсори и господари, затова съществуването и в момента остава под въпрос...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Стига си ревал и стига си надничал в чуждото канче. Гледай си собствената кочинка и се опитай да си отговориш на въпроса защо ти си в кочина, а други хора просперират.
Аз съм си направил диверсификация в Атина, ще си направя и в Стамбул или някъде другаде където е противоположно на умиращото консуматорско общество. От 3-4 години знам че ВСИЧКО ще ни вземат - ще започнат с атрактивното, затова си правя ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ, с МОИ ПРАВИЛА, НЕЗАВИСИМ ОТ СИСТЕМАТА. НА МЕН НИКОГА НЕ СА МИ ЛИПСВАЛИ ПАРИ, ВИНАГИ СЪМ ИМАЛ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВАТ.
Нямам НИКАКВА нужда да харча пари за да се чувствам добре, НУЛА нужда от париНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар