Агро, точно този резултат се чака - дали Русия ще издържи или Украйна ще се обърне. Най надъханите украинци, че Запада много ги обича са тези в Киев. Възможно е да се пречупят, да спрат да се забавляват с пропаганда и да и вярват. Още повече че от едната страна са хора които трябва да си жертват живота глупаво и от другата страна са същите хора. Какво казват - синът се бие при едните, бащата при другите. Колко време ще се бият ? Ако продължи армиите ще се слеят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Така или иначе, в момента, тази "крашнала" империя, финансово, удържа фронта докато Западът, сам се изпоизяжда вътрешно, помежду си. Жал ми е за него, добро място за живот беше.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Старшинка, хайде малко по-сериозно. Това е взето от руски телеграм канали. Обсъжда се сериозно там. И те ли не знаят езика? По руснак от руснаците се оказа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеопитваме се да оставим пропагандата настрани
който не вижда как сесерето, респективно руската имоерия крашна , значи не е за тоя форум
тук говорим за най-важното - кинтите, а в тая война с кинтинтите , кремлинските тарикати крашнаха тотално
аа, някой ако си мисли, че тая война е почнала 2022 или 2014 , тотално бърка
прочетете една руска класика от преди двеста години.., ми още тогава бленуват за френската ривиера и италианското крайбрежие
Коментар
-
barovec, много добре знам че Русия е несъвместима с Китай. Но в момента и после Китай също ще е зависим от интелекта на останалите милиарди население. Ти обаче не виждаш как всички са закъсали, защото някакви финансисти на запад са отменили инфлацията. Турция виждаш ли я ? Има голяма инфлация, обаче има индустрия.D.Y.F-091066
Коментар
-
аз квото виждам няма значение
обаче виждам, че ти червени арембита си виждал само на картинка
също така виждам, че ориганални континентални китайци си нямаш на идея кво е, а като си ходил в илиянци си мислиш, че целия източен свят ти е познат
сори, не се заяждам…
ама като говорите и пишете за тая вечна братска дружба китай-русия ,поне малко мислете..
да , изтока ще преглътне запада, така мисля и аз. но някъде след около 100-150 години, може 250
идеологията на поднебесната империя е съвсем различно от европейската представа за империя
поднебесната ще превземе света “отвътре”
когато 70% от световното население стане китайци, хахаха
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Ти не виждаш че целия свят е крашнал и си мислиш че само Русия. Кинтите са в Китай, бангстерите там ги инвестираха. Не виждаш ли че Запада само емитира и не ги задържа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеопитваме се да оставим пропагандата настрани
който не вижда как сесерето, респективно руската имоерия крашна , значи не е за тоя форум
тук говорим за най-важното - кинтите, а в тая война с кинтинтите , кремлинските тарикати крашнаха тотално
прочетете една руска класика от преди двеста години.., ми още тогава бленуват за френската ривиера и италианското крайбрежиеD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
"Стотиците хиляди, които гинат", да се чете " които са на война". Забележи, НЕ ПИШЕ "стотиците хиляди ЗАГИНАЛИ" Това,са нюанси на изразното средство "руски език", които, са достъпни и осъзнаваеми на ниво над 4.4.4.4. по STANAG 6000. [Тук, във В А. "Г.С.Раковски" в началото на 2000-те, си имаше спусната директива да НЕ присвояват такова ниво (5.5.5.5.) на етнически НЕ руснаци.] Думата ми е че, се пише едно и се разбира не "буквално каквото е написано" но, точно ТОЗИ момент, убягва на разните тук поплювковци.
[ Тук, НЯМАМ ПРЕДВИД Терix].
Все тая, прочее,говорим за безнадеждни случаи, дето "цитираха Лавров" "Мы и на Украину не нападали". Накратко, четат някои нещата, както им изнася, без да познават езиковата среда. Затова, Истинският Превод, е Изкуство и няма нищо общо с Гугъл.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
Ейййй пак, не знаеш езика и продължаваш да плямпаш. Кречетало.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
опитваме се да оставим пропагандата настрани
прочетете една руска класика от преди двеста години.., ми още тогава бленуват за френската ривиера и италианското крайбрежие
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеняма да ги спре
само ще си събира силите следващите 20-25-30 години
как беше , от птичка в ръцете, имаме орел в небето
имат да събират сили в следващите 4-5 петилетки, а ние през това време да остареем и да отгледаме децата си на спокойствие
Коментар
-
няма да ги спре
само ще си събира силите следващите 20-25-30 години
как беше , от птичка в ръцете, имаме орел в небето
имат да събират сили в следващите 4-5 петилетки, а ние през това време да остареем и да отгледаме децата си на спокойствие
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Силно съм резервиран - не е време за мечти и залитания. Стига Русия да си прибере пипалата към Източна Европа и в частност да спре да смуче от нас, аз ще съм доволен. Нека си задържат Крим, прекалено са велики и могъщи и огромни да нямат база на Черно море.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Силно съм резервиран - не е време за мечти и залитания. Стига Русия да си прибере пипалата към Източна Европа и в частност да спре да смуче от нас, аз ще съм доволен. Нека си задържат Крим, прекалено са велики и могъщи и огромни да нямат база на Черно море.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://twitter.com/prof_preobr/stat...057793/photo/1
В тайните доклади в брошурата на Кауфланд на Мосад и Разсад не знам какво пише, но руснаците си говорят открито за стотиците хиляди загинали. При това на високо ниво се изпускат
[ Тук, НЯМАМ ПРЕДВИД Терix].
Все тая, прочее,говорим за безнадеждни случаи, дето "цитираха Лавров" "Мы и на Украину не нападали". Накратко, четат някои нещата, както им изнася, без да познават езиковата среда. Затова, Истинският Превод, е Изкуство и няма нищо общо с Гугъл.Last edited by Pyramid; 25.02.2023, 01:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеимаха възможност да запазят крим, всичко е в небитието
типична трагедия в стил руска класика
на втория или третия тур от преговорите още април-май 2022 имаше план за запазване на крим
плана беше почти приет,но в кремъл след два дена ги обявиха за невъзращенци
типчна трагедия в стил руска класика
Коментар
Коментар