IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Агро, точно този резултат се чака - дали Русия ще издържи или Украйна ще се обърне. Най надъханите украинци, че Запада много ги обича са тези в Киев. Възможно е да се пречупят, да спрат да се забавляват с пропаганда и да и вярват. Още повече че от едната страна са хора които трябва да си жертват живота глупаво и от другата страна са същите хора. Какво казват - синът се бие при едните, бащата при другите. Колко време ще се бият ? Ако продължи армиите ще се слеят.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Така или иначе, в момента, тази "крашнала" империя, финансово, удържа фронта докато Западът, сам се изпоизяжда вътрешно, помежду си. Жал ми е за него, добро място за живот беше.
      Не го мисли запада, гледай си кочинката! Запада не е влязъл във война, не дава жертви и отделя съвсем малък процент от възможностите си за да помага на Украйна, докато Русия е впрегнала цялата си мощ, дава стотици хиляди жертви и не може да напредне в блатото където сама се набута вече цяла година. Засега може да издържа, но нека видим докога. това ли е целта на Русия, да издържи? Срещу Украйна, която щеше да превземе за 3 дни? Жалка картина!

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Старшинка, хайде малко по-сериозно. Това е взето от руски телеграм канали. Обсъжда се сериозно там. И те ли не знаят езика? По руснак от руснаците се оказа.
        Сериозно е всичко. Само че, смисълът убягва на надъхания ти екстремизъм. ВСЯКА, АБСОЛЮТНО ВСЯКА загуба на човешки живот, е трагедия за близките и за тях, техният син, баща, внук и брат, е максималното наказание. Обаче, числата не се правят от индивидуалните загуби и тяхното отражение. Държавите, са нещо много различно от персоналното ти възприятие. С нищо не блестиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
          опитваме се да оставим пропагандата настрани

който не вижда как сесерето, респективно руската имоерия крашна , значи не е за тоя форум

тук говорим за най-важното - кинтите, а в тая война с кинтинтите , кремлинските тарикати крашнаха тотално
          аа, някой ако си мисли, че тая война е почнала 2022 или 2014 , тотално бърка
          прочетете една руска класика от преди двеста години.., ми още тогава бленуват за френската ривиера и италианското крайбрежие
          Така или иначе, в момента, тази "крашнала" империя, финансово, удържа фронта докато Западът, сам се изпоизяжда вътрешно, помежду си. Жал ми е за него, добро място за живот беше.

Коментар

• barovec, много добре знам че Русия е несъвместима с Китай. Но в момента и после Китай също ще е зависим от интелекта на останалите милиарди население. Ти обаче не виждаш как всички са закъсали, защото някакви финансисти на запад са отменили инфлацията. Турция виждаш ли я ? Има голяма инфлация, обаче има индустрия.
            D.Y.F-091066

Коментар

• аз квото виждам няма значение
              обаче виждам, че ти червени арембита си виждал само на картинка
              също така виждам, че ориганални континентални китайци си нямаш на идея кво е, а като си ходил в илиянци си мислиш, че целия източен свят ти е познат

сори, не се заяждам…
              ама като говорите и пишете за тая вечна братска дружба китай-русия ,поне малко мислете..

да , изтока ще преглътне запада, така мисля и аз. но някъде след около 100-150 години, може 250
              идеологията на поднебесната империя е съвсем различно от европейската представа за империя

поднебесната ще превземе света “отвътре”
              когато 70% от световното население стане китайци, хахаха

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Ти не виждаш че целия свят е крашнал и си мислиш че само Русия. Кинтите са в Китай, бангстерите там ги инвестираха. Не виждаш ли че Запада само емитира и не ги задържа.

Коментар

опитваме се да оставим пропагандата настрани

който не вижда как сесерето, респективно руската имоерия крашна , значи не е за тоя форум

тук говорим за най-важното - кинтите, а в тая война с кинтинтите , кремлинските тарикати крашнаха тотално
                прочетете една руска класика от преди двеста години.., ми още тогава бленуват за френската ривиера и италианското крайбрежие
                Ти не виждаш че целия свят е крашнал и си мислиш че само Русия. Кинтите са в Китай, бангстерите там ги инвестираха. Не виждаш ли че Запада само емитира и не ги задържа.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

"Стотиците хиляди, които гинат", да се чете " които са на война". Забележи, НЕ ПИШЕ "стотиците хиляди ЗАГИНАЛИ" Това,са нюанси на изразното средство "руски език", които, са достъпни и осъзнаваеми на ниво над 4.4.4.4. по STANAG 6000. [Тук, във В А. "Г.С.Раковски" в началото на 2000-те, си имаше спусната директива да НЕ присвояват такова ниво (5.5.5.5.) на етнически НЕ руснаци.] Думата ми е че, се пише едно и се разбира не "буквално каквото е написано" но, точно ТОЗИ момент, убягва на разните тук поплювковци.
                  [ Тук, НЯМАМ ПРЕДВИД Терix].
                  Все тая, прочее,говорим за безнадеждни случаи, дето "цитираха Лавров" "Мы и на Украину не нападали". Накратко, четат някои нещата, както им изнася, без да познават езиковата среда. Затова, Истинският Превод, е Изкуство и няма нищо общо с Гугъл.
                  Абсолютен лаик съм по темата, така че приемам каквото написа. Факт, във всеки език има специфични нюанси, фрази и конструкции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Ейййй пак, не знаеш езика и продължаваш да плямпаш. Кречетало.
                    Старшинка, хайде малко по-сериозно. Това е взето от руски телеграм канали. Обсъжда се сериозно там. И те ли не знаят езика? По руснак от руснаците се оказа.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• опитваме се да оставим пропагандата настрани

Коментар

няма да ги спре
                        само ще си събира силите следващите 20-25-30 години
                        как беше , от птичка в ръцете, имаме орел в небето
                        имат да събират сили в следващите 4-5 петилетки, а ние през това време да остареем и да отгледаме децата си на спокойствие
                        Аз не съм за това, Русия да смуче от нас. Ама най-добре, щати и ингилизи да спрат да ни ",помагат", както досега. Щото, с такива "приятели", врагове не ни трябват.

Коментар

• няма да ги спре
                          само ще си събира силите следващите 20-25-30 години
                          как беше , от птичка в ръцете, имаме орел в небето
                          имат да събират сили в следващите 4-5 петилетки, а ние през това време да остареем и да отгледаме децата си на спокойствие

Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Силно съм резервиран - не е време за мечти и залитания. Стига Русия да си прибере пипалата към Източна Европа и в частност да спре да смуче от нас, аз ще съм доволен. Нека си задържат Крим, прекалено са велики и могъщи и огромни да нямат база на Черно море.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Силно съм резервиран - не е време за мечти и залитания. Стига Русия да си прибере пипалата към Източна Европа и в частност да спре да смуче от нас, аз ще съм доволен. Нека си задържат Крим, прекалено са велики и могъщи и огромни да нямат база на Черно море.
                            За пипалата: Ако не беше наглият и безочлив натиск от щати и ингилизи, до война нямаше да се стигне. НАСИЛА им подпалиха чергата, тези твари. И на руснаци, И на украинци

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                              https://twitter.com/prof_preobr/stat...057793/photo/1

В тайните доклади в брошурата на Кауфланд на Мосад и Разсад не знам какво пише, но руснаците си говорят открито за стотиците хиляди загинали. При това на високо ниво се изпускат
                              "Стотиците хиляди, които гинат", да се чете " които са на война". Забележи, НЕ ПИШЕ "стотиците хиляди ЗАГИНАЛИ" Това,са нюанси на изразното средство "руски език", които, са достъпни и осъзнаваеми на ниво над 4.4.4.4. по STANAG 6000. [Тук, във В А. "Г.С.Раковски" в началото на 2000-те, си имаше спусната директива да НЕ присвояват такова ниво (5.5.5.5.) на етнически НЕ руснаци.] Думата ми е че, се пише едно и се разбира не "буквално каквото е написано" но, точно ТОЗИ момент, убягва на разните тук поплювковци.
                              [ Тук, НЯМАМ ПРЕДВИД Терix].
                              Все тая, прочее,говорим за безнадеждни случаи, дето "цитираха Лавров" "Мы и на Украину не нападали". Накратко, четат някои нещата, както им изнася, без да познават езиковата среда. Затова, Истинският Превод, е Изкуство и няма нищо общо с Гугъл.
                              Last edited by Pyramid; 25.02.2023, 01:06.

Коментар

имаха възможност да запазят крим, всичко е в небитието
                                типична трагедия в стил руска класика
                                на втория или третия тур от преговорите още април-май 2022 имаше план за запазване на крим
                                плана беше почти приет,но в кремъл след два дена ги обявиха за невъзращенци
                                типчна трагедия в стил руска класика

Коментар

Working...
                                X