If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Не знам дали е вярно, но "Туитър" е почнал са изтрива постове с "орки", "русороби" и подобни.
Демокрацията си има правила. И всякакви обиди, на тема произход,, раса и религия са си подсъдни.
Това ми хареса. Значите орките са раса, а русоробието - религия. Като такива не подлежат на критика
Не знам дали е вярно, но "Туитър" е почнал са изтрива постове с "орки", "русороби" и подобни.
Демокрацията си има правила. И всякакви обиди, на тема произход,, раса и религия са си подсъдни.
Не само в Туитър. Във Facebook направо блокират профили на русофоби за злобни постове срещу Русия...
Те затова са се озлобили и беснеят толкова...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
На знам, със сигурност. Нито точно, как трият. Но по темите почна да се прекалява, и то с явно подсъдни постове. Но понеже е официална политика, админите го приемат. А са явни обиди.
П.П. Боклуци, които са били винаги част от руската империя, а сега горят живи българи, ми се правят на европейци. Аре улеву.
Те нали по този начин изградиха тези отношения между Украйна и Русия..на майдана крецяха и псуваха и сега на псувнярите трябва да им даваме бе те ери. Не може да ги претопят за старо желязо по добре както си му е реда. Няма по хубаво оръжие от това което е стояло и не е било използвано.
Днес срамният национален предател - кремълската подлога -- радев,
открил пилона и казал "Не на безродието!"
Това послание е очевидно отправено към тези, които той нарича "войнолюбци."
Всъщност символ на безродието е точно този стърчащ фалос
на българското безродие и безполодие -- под който се събират подписи
в подкрепа на руската агресия в Украйна.
Безродниците му казват "референдум за мир",
а всъщност това е легитимиране на кремълското проливане на кръв и садизъм!
Та кои са безродниците тук?
Тези, които се асоциират с руската диктатура и терор
или всички останали българи, които имат два грама мозък в главата си
и знаят, че колкото сме по-далеч от Русия, толкова по-просперираща ще е България.
Точно това е истинският патриотизъм!
Стигне ли се до там те ще искат репарации в размер на трилиони и Фед ще им ги напечатат и ще им ги дадат пресни..пресни с още неизсъхнало мастило. Защото иначе ще си загубят цялата банкова информация, ще им изгорят компютрите.
Днес срамният национален предател - кремълската подлога -- радев,
открил пилона и казал "Не на безродието!"
Това послание е очевидно отправено към тези, които той нарича "войнолюбци."
Всъщност символ на безродието е точно този стърчащ фалос
на българското безродие и безполодие -- под който се събират подписи
в подкрепа на руската агресия в Украйна.
Безродниците му казват "референдум за мир",
а всъщност това е легитимиране на кремълското проливане на кръв и садизъм!
Та кои са безродниците тук?
Тези, които се асоциират с руската диктатура и терор
или всички останали българи, които имат два грама мозък в главата си
и знаят, че колкото сме по-далеч от Русия, толкова по-просперираща ще е България.
Точно това е истинският патриотизъм!
Коментар