IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Китай само за Q1 на 2023г е инсталирал 33.66 ГВ соларни панели. Това произвежда ток колкото 6 ядрени реактора в Козлодуй или колкото тока от газ, който може да се произведе от целия износ на газ от Русия към Китай по Силата на Сибир за 2022г. По-важно е да се види на графиката стръмната експонента, която се очертава, а в света вече решиха да не чакат само Китай да произвежда панели. Освен това Китай добива към 70% от нужния му газ и има много други доставчици като Туркменистан. Скоро Путин ще може да си завре Силата на Сибир отзад, както и останалите "незчерпаеми" енергийни източни, а крепостните ще се вмиришат с тях от бедност из Сибир.
    https://taiyangnews.info/markets/155...installations/

    Коментар


    • Click image for larger version

Name:	342217182_176328491988294_5541620660886961460_n.jpg
Views:	1
Size:	87.5 КБ
ID:	4055408
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

      Коментар


      • Безсмъртието на човека няма да създаде изкуство. Няма да помогне на човечеството. Ако талантливите хора знаят, че разполагат с цялото време на света пред себе си, няма да напишат и една строфа.

        Безсмъртието ще бъде от полза само на диктаторите, тираните.

        Всички диктатури са породени от горещото желание на един комплексиран човек да изпише името си с големи букви върху вечния камък на историята. Тираните виждат историята само като вечния камък, на който да издълбаят своето име.

        Само диктаторите искат да живеят вечно. Безсмъртието е път към терора. А изкуството - то е ефимерно.
        Препратките във филма Ф1.618 към руската култура са многобройни. И признавам, че съм абсолютен фанатик на тема руска култура!

        Въобще вашата култура беше най-мощното оръжие на Русия! Четяхме в захлас литературата ви, гледахме развълнувани филмите ви. И изведнъж всичко пропадна.

        Длъжен съм да кажа това, защото филмът повдига именно темата за унищожението на културата, изкуството, любовта, хуманизма... Унищожението им от тоталитаризма, от диктатурата.

        Войната унищожава руската култура.
        Всяка ваша изстреляна ракета изгаря по една руска книга.

        Всяка ваша бомба взривява по едно стихотворение, унищожава по един филм. С всяко убито невинно дете или жена убивате и по един ваш писател, актьор, режисьор.

        Войната убива вашето изкуство!
        За какво ви е всичко това?

        За парче земя, в което след войната няма да поникне и един картоф? А ако поникне, той ще бъде отровен Отровен от мъката на убитите хора.

        Не разбирам! Моля ви, трябва да направим нещо.

        Човекът и любовта трябва да победят омразата и смъртта.
        Човекът и любовта трябва да победят омразата и смъртта - откъс от обръщението на режисьора Теодор Ушев към зрителите на Московския филмов фестивал.
        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • Россия ОБРЕЧЕНА! Черноморский флот был запрещен! Что произошло?


          Кратък преглед на историята, който доказва, че РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ПЕЧЕЛИЛА ВОЙНА САМА !!!

          Печелила е само когато западът и е помагал. Когато не е помагал или е бил против нея - винаги е губила всяка една война. Няма причина и сега да се случи нещо по-различно.

          Коментар


          • Об этом говорят все! В России готовят ВЫВОД ВОЙСК из Украины


            Пригожин предлага целите на СВО да се обявят за достигнати и войната да се прекрати. Ако това не се направи, то тогава в Русия ще настъпи катастрофа и дори разпадане на самата Русия. Има обаче още нещо - вече завоюваните територии няма да се освободят. В тях трябва да се зацепят в МЪРТВА ХВАТКА и на никаква цена няма да ги върнат на Украйна.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Съвременните технологии май не са съвместими със стремеж за доминация. Комунизма е единственния път човечеството да продължи да съществува, май ще трябва да изградите общество от равни индивиди. Лошо..лошо.
              Дани хората не са равни. И трудно биха били. Увличаш се. Поне финансово, интелектуално морално, като умение и желание да правят нещо, да се развиват. Комунизмът, в това му разбиране, за принудително уеднаквяване, е меко казано, сбъркана работа. НЕ МОЖЕ И НЕ БИВА хора, които мислят само папо-ако-ебе-пие-спи, не може да се равняват на творци и организатори, че и да им забраниш на последноте, видиш ли, да имат и да правят повече. Че могат е ясно. А, могат ли, трябва да се развиват. Видяхме, ТОЗИ филм, беше с предизвестен край. Ала свръхнеравенството, точно, както и уравниловкатаи налагане властта на невежество и хайлазлък, ограничава и забавя развитието на обществото, и води до задънена улица. ТРЯБВА да сме равни единствено пред Закона и Морала.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                логиката на ватника - идват у вас, изкасилват жена ти, настаняват се в апартамента ти, взимат ти парите и за капак на всичко искат преговори
                Айде пак, баналната пропаганда.

                Коментар


                • Съвременните технологии май не са съвместими със стремеж за доминация. Комунизма е единственния път човечеството да продължи да съществува, май ще трябва да изградите общество от равни индивиди. Лошо..лошо.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар




                  • Как да не им завидиш на руснаците
                    Last edited by barbaron; 25.04.2023, 10:15.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                      логиката на ватника - идват у вас, изкасилват жена ти, настаняват се в апартамента ти, взимат ти парите и за капак на всичко искат преговори
                      Ватника освобождава апартамента от собственика му.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение


                        В Тихом океане крупнейшее скопление военных кораблей со времён Второй мировой войны

                        Вчера, 19:33 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 7190 • Комм.: 16 • События в мире+19

                        На западе Тихого океана наблюдается крупнейшее скопление военных кораблей и сил ВМФ со времён Второй мировой войны. Обновленная карта (на изображении) идущих сейчас учений: Китай: проходят 2 новых военных учения, в которых впервые действуют одновременно 2 китайских авианосца. Американская группировка Carl Vinson Carrier Strike Group вошла в Тихий океан, обеспечив рекордное присутствие США в регионе. 18 российских боевых кораблей проходят мимо Японии. Напомним, военные из США, Тайваня, Японии, Южной Кореи, Филиппин, Австралии, Китая эти выходные проводят учения и действуют в западной части Тихого океана.

                        Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/151249...voy-voyny.html
                        Politikus.info

                        Дали някой иска да коментира какъв член търсят усс....... до китай
                        логиката на ватника - идват у вас, изкасилват жена ти, настаняват се в апартамента ти, взимат ти парите и за капак на всичко искат преговори

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          УДАР ПО КРЕМЛЮ! ДРОН ДОЛЕТЕЛ! 18 КГ ВЗРЫВЧАТКИ НА КРАСНОЙ ПЛОЩАДИ!


                          Дрона всъщност не е успял да стигне до Москва. Паднал е на 100 километра от нея, защото му се е свършило горивото. Да, ама дрона е носил със себе си 18 килограма взрив C4. Следващия път украинците ще сложат 1-2 литра повече гориво за сметка на 1-2 килограма по-малко взрив, и тогава дрона на майтап ще се взриви в Кремъл или на Червения площад.

                          Според мене това в момента са тестови полети с цел настройване на конфигурацията на дроновете, които ще атакуват Червения площад и Кремъл по време на парада на 9-ти май. Най-интересното от тази цялата новина е, че никой в РФ дори и не е разбрал за този дрон. Случайно го е намерила някаква жена в гората.

                          Къде са радарите, къде е ПВО-то на Русия? Проспали са дрона и въобще не са могли да го засегат. Това е повече от ужасяващо за РФ - ВСУ може незабелязано да достигне и да удари сърцето на РФ, а тя е безсилна да направи каквото и да било в своя защита. Така им се пада на кръвожадните орки. Време е за възмездие, време е орките да изпият горчивата супа, която сами са си забъркали.
                          Който вади нож, от нож умира !

                          Коментар


                          • УДАР ПО КРЕМЛЮ! ДРОН ДОЛЕТЕЛ! 18 КГ ВЗРЫВЧАТКИ НА КРАСНОЙ ПЛОЩАДИ!


                            Дрона всъщност не е успял да стигне до Москва. Паднал е на 100 километра от нея, защото му се е свършило горивото. Да, ама дрона е носил със себе си 18 килограма взрив C4. Следващия път украинците ще сложат 1-2 литра повече гориво за сметка на 1-2 килограма по-малко взрив, и тогава дрона на майтап ще се взриви в Кремъл или на Червения площад.

                            Според мене това в момента са тестови полети с цел настройване на конфигурацията на дроновете, които ще атакуват Червения площад и Кремъл по време на парада на 9-ти май. Най-интересното от тази цялата новина е, че никой в РФ дори и не е разбрал за този дрон. Случайно го е намерила някаква жена в гората.

                            Къде са радарите, къде е ПВО-то на Русия? Проспали са дрона и въобще не са могли да го засекат. Това е повече от ужасяващо за РФ - ВСУ може незабелязано да достигне и да удари сърцето на РФ, а тя е безсилна да направи каквото и да било в своя защита. Така им се пада на кръвожадните орки. Време е за възмездие, време е орките да изпият горчивата супа, която сами са си забъркали.
                            Last edited by Mateev; 25.04.2023, 10:13.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                              Ребята, всичките ви опорки са такива ...
                              А защо Песковеца кара упадъчни соросоидни автомобили?!?

                              Коментар


                              • Ребята, всичките ви опорки са такива ...
                                Сапунен сериал със сина на кремълския говорител Дмитрий Песков Николай (Николай Чоулз) сглоби руската...
                                Не е препоръка за каквото и да било.

                                Коментар

                                Working...
                                X