IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Разбира се, това нямаше да се случи на чеченците, на молдовците, на грузинците и на украинците. Просто трябваше да се наведат в поза Г и да посрещнат "освободителите" с хляб и сол. Две елементарни действия, осмислили живота на форумния русороб. А те ми тръгнали да воюват за свободата си.
    Тъй де. Ето, Украйна е свободна, Молдова също, за Грузия - да не говорим...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      GiRo, всичко зависи от управлващите държавите, правят по добра държава и ще има такива които искат да се присъединят, обратното - държавата скапана и някакви в Киев се оливат да пируват, народа ограбен и тогава всички искат да избягат. С война не става.
      Именно. Ама зеленият джуджак се поведе по американски и английски номера и ето ни я, Украйна, е на минус 20 милиона души, от тях, едни 500-600 хиляди - безвъзвратно.

Коментар

• GiRo, всичко зависи от управлващите държавите, правят по добра държава и ще има такива които искат да се присъединят, обратното - държавата скапана и някакви в Киев се оливат да пируват, народа ограбен и тогава всички искат да избягат. С война не става.
        D.Y.F-091066

Коментар

Разбира се, това нямаше да се случи на чеченците, на молдовците, на грузинците и на украинците. Просто трябваше да се наведат в поза Г и да посрещнат "освободителите" с хляб и сол. Две елементарни действия, осмислили живота на форумния русороб. А те ми тръгнали да воюват за свободата си.
          Разплаках сЪ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Това нямаше са им се случи на укрите, ако не бяха се водили по чужди нареждания. Всичките тези над половин милион смърти, са заслуга на бандитския им "елит", начело с един НЕукраинец.
            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
              https://twitter.com/naalsio26/status/17 ... eJPtg&s=19
              Авдиевка от 10.10, визуално потвърдени загуби на машини - 221 : 16

Съотношение почти 14 към 1.
              В най-добрите традиции на Ржевская мясорубка.

...
              https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1 ... OTQEg&s=19
              Левия бряг днес - украинската артилерия удря "точечно" компактна руска колона от 11 камиона с муниции и продоволствие на 25 км от реката. Добре горят.
              Те така си " воюват" от край време руснаците Втората Световна дето се водят победители дават над 20 милиона жертви при 7 милиона немски( а немците воюват на няколко фронта) при танковете на 1 унищищожен тигър се падат по няколко т34. На Жуков дето го имат за " велик генерал" прякора му е бил " мясник"( касапина) защото въобще не е жалел съветския войник......

Коментар

• https://twitter.com/naalsio26/status/17 ... eJPtg&s=19
                Авдиевка от 10.10, визуално потвърдени загуби на машини - 221 : 16

Съотношение почти 14 към 1.
                В най-добрите традиции на Ржевская мясорубка.

...
                https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1 ... OTQEg&s=19
                Левия бряг днес - украинската артилерия удря "точечно" компактна руска колона от 11 камиона с муниции и продоволствие на 25 км от реката. Добре горят.

Коментар

• Last edited by barovec; 11.11.2023, 02:06.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Във военна униформа са всички на кадрите, нооо за шапкаря това са граждани! Браво!

Военните също са граждани.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

С това ли се хвалиш. Как сте убили пет граждански лица? Браво. ..
                        Във военна униформа са всички на кадрите, нооо за шапкаря това са граждани! Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                          декември 2021 г.:

Резолюция "Правото на достъп на хората до храна" беше гласувана в ООН, и само 2 от 188 държави се противопоставиха:

САЩ и Израел!

Тогава не беше ясно къде ще се използва този отрицателен вот, но сега всичко е ясно

ПО ДЕЛАТА ще ги познаете.

Коментар

• декември 2021 г.:

Резолюция "Правото на достъп на хората до храна" беше гласувана в ООН, и само 2 от 188 държави се противопоставиха:

САЩ и Израел!

Тогава не беше ясно къде ще се използва този отрицателен вот, но сега всичко е ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Путин е съвършенно прав. Въпреки че ние си втълпяваме някакви правила за териториална цялост които не работят.
                              Това нямаше са им се случи на укрите, ако не бяха се водили по чужди нареждания. Всичките тези над половин милион смърти, са заслуга на бандитския им "елит", начело с един НЕукраинец.
                              Last edited by Pyramid; 10.11.2023, 21:58.

Коментар

Старшинка, може и да ме игнорират, не знам. Видно е, че ги разбираш повече от мен тия работи Но я отиди на Червения площад и кажи "Нет войне". Да видим дали ще те игнорират. Усещаш ли тънката разлика, обяснена като за старшинки
                                1.Аз ходя там, където и когато искам аз а не, където ми нарежда някакъв трол.
                                2.Войната е тежко бреме и нещастие на народите но, ако не се решат нейните задачи, става още по-зле. Пък и дали не е по-добре уцасен край, отколкото ужас безкрай?
                                3. Войната не съм я аз започвал, че аз да я свършвам, пък и да ида и да кажа "нет войне", кой ще обърне внимание на някакъв чужденец? 4.Това, дето опитваш да ми го пробутваш е същата глупост, като аз - за потвърждение или илюстрация на вашата версия за мнимата "НЕсвобода"( пак там, в Русия!) да ходя и да викам, за да угодя на вас че, Путин бил "глупак" или още някаква дивотия. Аз не правя глупости по ваша поръчка. Да не питам защо мине да обиждам някого, когото уважавам.
                                НАКРАТКО, с толкова халюцинации, пак си сгрешил човека.

Коментар

Working...
                                X