Като ги гледам какво придръпват през мексиканската граница. Значи ние трябва да пропаднем за да може да прогресира това нещо което ще измести напълно бялото население там. Те вървят в посока ЮАр с бързи стъпки. А тези 900 бази кого хранят ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepix, ако еврото падне може и студеното и гладното да се сбъднат. Като ги гледам как бързо отидоха на отрицателна територия с бюджета в мега икономиката. Те да не са били на руска субсидия ? Как може да сте толкова зле по отношение на икономиката, да се познава не е сложно. На САЩ им трябва Европа да падне, за Украйна не им пука. Ако в плана им не е предвидено да ни освободят пак ще се изненадам. Сега едно врабче е по умно от финансовите им гении.
А защо им е Европа да падне не ми е ясно, защото и на тях не им е ясно с акъл колкото на врабче толкова.
Коментар
� -
Tepix, ако еврото падне може и студеното и гладното да се сбъднат. Като ги гледам как бързо отидоха на отрицателна територия с бюджета в мега икономиката. Те да не са били на руска субсидия ? Как може да сте толкова зле по отношение на икономиката, да се познава не е сложно. На САЩ им трябва Европа да падне, за Украйна не им пука. Ако в плана им не е предвидено да ни освободят пак ще се изненадам. Сега едно врабче е по умно от финансовите им гении.
А защо им е Европа да падне не ми е ясно, защото и на тях не им е ясно с акъл колкото на врабче толкова.Last edited by supertrader; 17.12.2023, 17:30.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Железна е ... Голям акъл е ! А лично аз и вярвам , и не само , а и знам че ще е така
Ичакайте само Пролетта
Но тогава мисля , че няма много да си активен , а Дъбнишката затка - още по малкоАз ще ходя да се мъча на студено и гладно в Западна Европа и вероятно ще се включа в Съпротивата
- 9 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тая няма нищо общо с историята и не знам как са и дали да преподава в СУ въобще
Не всичко е центове ..... историчарче.................
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://glasove.com/novini/darina-gr...iya-neizbezhno
Лидерката на русофилите в СУ обяви целите за 2024.
Няма особени изненади.
Ичакайте само Пролетта
Но тогава мисля , че няма много да си активен още по малкоLast edited by mibova; 08.02.2024, 18:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://glasove.com/novini/darina-gr...iya-neizbezhno
Няма особени изненади.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
https://glasove.com/novini/darina-gr...iya-neizbezhno
Няма особени изненади.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Май са те били някъде , ..
- с бой проблеми и в детската градина не се решават. Но който не го е разбрал тогава, си му остава за цял живот... Ориентира се по звук - звука на шамаритеТа така деца - който не знае - много го бият!!!
пп
защо давате видео с пример за невярно смятане?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеох, проглеждането е мъчно, но започва
Ще прогледнеш.... ... 2-3 дена и си готов .
Можеше и по лошо да е ...По няколко начина
Коментар
� -
В земеделието се гледа кое е евтино тази година, него ще се откажат да го сеят и догодина ще е поскъпнало. И през социализъма у нас в земеделието имаше малко пазарна икономика, дори доста. Една година един в едно село сял метли, на пазара нямало метли и ги купували по 80ст., това са много пари. Следващата година цялото село засяло метли, дори някои намерили 10декара земя да засеят и метлите станаха по 3-5ст. Един човек каза - аз хубаво си гледах кое е евтино и него да сея догодина, зелето било 10ст, а предната година 5ст.D.Y.F-091066
Коментар
�
Коментар