IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Няма да стане това с разпада, ако Русия се разпадне, ще се разпаднат и САЩ след нея. А те не биха искали. Сега не само за Русия няма постъпващи капитали, няма и за САЩ. Парите отват към арабския свят и към Китай пак. В САЩ има кой да го схване това нещо.
    леле ама наистина ли?

    Коментар


    • GiRo, има други проблеми България сега, руЗкото влияние е последния проблем. Първия е че хората ни се пръскат и няма да се върнат и не заради русото влияние, а защото няма какво да правят тук - да се развиват да работят, работни места няма.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • А у нас докога разни копейки ще си показват простотиите?

        Полският Сейм одобри законопроект за създаване на държавна комисия, която да разследва руското влияние в страната, съобщава AP.
        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • Дух нямате товарищи, дух нямате! Само с глупави опорки не става.
          Пришло время возвращать свое! (с) Залужный
          Last edited by GiRo; 27.05.2023, 09:44.
          Не е препоръка за каквото и да било.

          Коментар


          • Крим се карат с Кремъл, както Кремъл с Киев не се карат . Те са се разделили малко. Крим ще го обезлюдят, готвят се за война, военните в Крим на никой няма да го дадат полуострова, ще го унищожат, заразят с радиация но на никой няма да го дадат. Това си е било ясно винаги. Все едно някой да иска Чернобилска АЕЦ и района и..там не може да се живее. Стигне ли се до тази крайност и при нас ще дойде радиацията от Крим.
            Last edited by supertrader; 27.05.2023, 09:12.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Из Крыма срочно вывозят ценности и документы. Бегство уже не за горами?


              Оккупанты начали вывозить из Крыма все, что может быть важно для будущего трибунала, в том числе документы и культурные ценности. Подробнее об этом рассказал заместитель постоянного представителя президента Украины в АРК Денис Чистиков

              Коментар


              • 350 милиарда евро са блокираните пари в банки на ЕС. Но с това ЕС си е блокирал и търговията с Русия и няма как да даде парите на някой който не ги е внасял в банките на ЕС. Причината е много проста - той няма документите за тези пари, и съответно те да ги дадат но кой ще ги вземе - някоя баба украинка, на Зеленски в личната му сметка ли ще ги заредят. Иначе си има съответните доказателства, който ги е внасял има доказателствата че ги е внесъл и съвсем нормално както си работи системата той може да се разпореди с тях. Това е сложна и в същото време проста работа. А интереса на банките е да им се внесат пари, но ако може да не се теглят. Така че те няма да искат да ги прехвърлят на някой който няма документи че му ги дължат. Те и казаха че тези пари вече били изчезнали, Украйна няма никакви документи които да доказват че парите съществуват, Русия има но тя няма да тръгне да се занимава, обслужва Украйна да доказва че парите съществуват и банките трябвало да ги дадат на Украйна.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Няма да стане това с разпада, ако Русия се разпадне, ще се разпаднат и САЩ след нея. А те не биха искали. Сега не само за Русия няма постъпващи капитали, няма и за САЩ. Парите отват към арабския свят и към Китай пак. В САЩ има кой да го схване това нещо.
                  Last edited by supertrader; 27.05.2023, 08:46.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                    https://www.actualno.com/finance/es-...s_1977430.html

                    ЕС е блокирал активи на руZZката централна банка за над 200 млрд. евро/ДВЕСТА МИЛИАРДА ЕВРАКА/



                    тоя кеш ЩЕ СЕ ДАДЕ не УКРАЙНА

                    РАZZпада на рашистите предстои!
                    амин
                    амин
                    амин
                    Ти между активи и кеш правиш ли разлика? Могат да дадат на Украйна три вагона ценни книги - да ги чете Зеленски вечер за приспиване.

                    Коментар


                    • https://www.actualno.com/finance/es-...s_1977430.html

                      ЕС е блокирал активи на руZZката централна банка за над 200 млрд. евро/ДВЕСТА МИЛИАРДА ЕВРАКА/



                      тоя кеш ЩЕ СЕ ДАДЕ не УКРАЙНА

                      РАZZпада на рашистите предстои!
                      амин
                      амин
                      амин

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Болни хора се занимават с убийства. На войните това им е хубавото че от нормални хора правят истински войници, и те ще търсят болните мозъци докато са живи.
                        ЗАБРАВЯШ да добавяш-рашистските болни мозъци
                        гражданската война в московията е НЕиZбежна! раZпада на *Нигер със сняг* тепърва предстои!
                        АМИН

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Gerasim_Burgaski, с шамари ще ги бият онези в Киев, нищо няма да носят освен ръцете си.
                          онези в КИЕВ ще направят така че да се раZпадне ра$ийската федерацийка.АМИН

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Като се източват ценности от периферията към горещи точки тя бива обзета от нихилизъм и обреченост. Идва един момент в който горещите точки се претоварват и спират да се развиват смислено независимо че там ресурсите са огромни. Тогава периферията се активизира и се появява вълна от патриотизъм, който смесен с обществената постройка и ред - социализма , преминава в национал социализъм - Украйна. Това е заплаха за статуквото, йерархията и то активира война с цел да се унищожи, разбие вълната от патриотизъм. Това е което се случва сега и целта на войната. Само че стратезите са сгрешили този път, това е една и съща хронична война..първа, втора и сега третия път кратунката ще се счупи. Защото такива ценности - свободно движение на пари, стоки и хора няма, не се движат свободно. Движението на парите причинява големи проблеми, то позволява на този който ги емитира да дойде и да купи всичко което имаш, за което си работил, работил...и така. Сега с движението на парите ще се приключи за да могат да се движат стоките първо и после хората свободно, а парите ще си стоят в държавата която ги е емитирала.
                            Макар и доста несвързано си насочил вниманието си в правилната посока.

                            Коментар


                            • Като се източват ценности от периферията към горещи точки тя бива обзета от нихилизъм и обреченост. Идва един момент в който горещите точки се претоварват и спират да се развиват смислено независимо че там ресурсите са огромни. Тогава периферията се активизира и се появява вълна от патриотизъм, който смесен с обществената постройка и ред - социализма , преминава в национал социализъм - Украйна. Това е заплаха за статуквото, йерархията и то активира война с цел да се унищожи, разбие вълната от патриотизъм. Това е което се случва сега и целта на войната. Само че стратезите са сгрешили този път, това е една и съща хронична война..първа, втора и сега третия път кратунката ще се счупи. Защото такива ценности - свободно движение на пари, стоки и хора няма, не се движат свободно. Движението на парите причинява големи проблеми, то позволява на този който ги емитира да дойде и да купи всичко което имаш, за което си работил, работил...и така. Сега с движението на парите ще се приключи за да могат да се движат стоките първо и после хората свободно, а парите ще си стоят в държавата която ги е емитирала.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • https://www.youtube.com/shorts/4wj_h0ta-yc
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X