IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Значи не е взривена, авария е, тя е била повредена от ВСУ много. Намерих една статия от тогава, в нея пише че половината стена е била взривена при отстъплението на ВСУ, за да не можела водата да се насочи към Крим.
    Украйна продължава да получава съветска техника от най-големия си доставчик. Само от харковския лендлийз миналата година получиха 450 единици.

    Коментар


    • Gerasim_Burgaski, нали сме в ЕС и НАТО, какво ще заявяваш и то от колко години вече дме в ЕС и НАТО. Този чугун в главата ти ще те затрие, аз ти казах вече такива пламенни вярващи комунисти вече няма. Ние искаме да видим че ситуацията се подобрява, но вместо това тя се влошава. На всичкото отгоре ни натрисат някакви руснаци - украинци от бившия СССР, които са като нас зле и по зле. Нато е ЕС стават кочини, всички дето искат да са в тях искат да вземат нещо си и кой ще го даде това нещо ? От нас вече нищо не може да се вземе, остана ни само територията и предимно възрастни хора.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
        Приходите от нефт и газ в бщджета на Кочината са се свили през Май с 36% на база година и 12% на база месец април 2023г. И това е в рубли, без да очтчитаме спада на рублата.
        https://www.reuters.com/markets/comm...ay-2023-06-05/

        Менгемето стяга Кочината военно и икономически всеки ден.
        Другаря СИ удря по едно рамо.Иначе отдавна да са дали фира.
        Но просто забавя неизбежното

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Gerasim_Burgaski, какво ще стане с държавната и армия ? Тя има ракети които са оръжия за масово унищожение. Ако някой отиде и им каже - дайте ми ги иначе ще ви застрелям те няма да ги дадат, по собствено желание също няма да ги предадат. Когато някой изстреля такава ракета ти не знаеш как се казва, къде ще отиде после и дори дали не е да кажем вече в САЩ. В момента хората които ще ги изстрелят ако има опасност да попаднат в ръцете на някой който не искат всичките са в чужбина, те дори не са в Русия. Разбираш ли какви глупости ми пишеш ?
          Стига вече криене и шикалкавене. Трябва ясно и категорично да заявим, че мястото ни е в ЕС и НАТО. А на копейките от израждане ако не им изнася чемодан, вокзал, пошли след руский корабль. Ако имаше истински служби в България, тази партия отдавна да беше забранена.

          Коментар


          • Приходите от нефт и газ в бщджета на Кочината са се свили през Май с 36% на база година и 12% на база месец април 2023г. И това е в рубли, без да очтчитаме спада на рублата.
            https://www.reuters.com/markets/comm...ay-2023-06-05/

            Менгемето стяга Кочината военно и икономически всеки ден.

            Коментар


            • Става през деня, горе има хиляди спътници и всичко е заснето, може да се види дали е взривена, защо никой не е пуснал това което са заснели камерите ?
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Значи не е взривена, авария е, тя е била повредена от ВСУ много. Намерих една статия от тогава, в нея пише че половината стена е била взривена при отстъплението на ВСУ, за да не можела водата да се насочи към Крим.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
                  [ATTACH=CONFIG]n4073162[/ATTACH]
                  Рашистите извършиха и геноцид над свойте "сънародници" от Крим, като им прекъсват водоснабдяването, ще стане много интересно следващите дни.
                  Не са уведомили и колегите си, та се налага да ги събират от дърветата
                  https://t.me/Pravda_Gerashchenko/72790

                  отделно страдат и животинки
                  https://t.me/Pravda_Gerashchenko/72787

                  Коментар


                  • sosi, знаеш ли колко ги интересува хората, всеки гледа там където е той да няма война. Тези били взривили централата защото се били изплашили, изплашили са се за собствения си задник, не за твоя. Това е истината като стане така.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	63.5 КБ
ID:	4073162
                      Рашистите извършиха и геноцид над свойте "сънародници" от Крим, като им прекъсват водоснабдяването, ще стане много интересно следващите дни.

                      Коментар


                      • Взривяването на язовира е както когато Хитлер е искал да взриви целия Париж. Крепостните фашаги най-често си мислят, че войната била защото светът им завиждал. Втората причина била, че им искали ресурсите. Е как така светът ви завижда, а вие започнахте войната.
                        https://www.youtube.com/watch?v=zNqjsTF-V5Q

                        Коментар


                        • По добре да не се надяваме.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • SlonH, в България със сигурност не са рашистите, може да си спокоен. Вече не са предизвикали, авария, все още не са. Аварията ще си стане както стават авариите, явно там има реактор от който не могат да извадят горивото, просто не могат, иначе да бяха. Няма причина да искат да го взривят. САЩ биха могли да им помогнат да извадят това гориво, но нищо няма никъде не пишат. Надеждата е САЩ познавайки технологията на горивото да им помогнат да не стане авария, аз това се надявам по този казус..обаче.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

                              Да не забравяме и симпатизантите им извън Русия. Би били върховна несправедливост да ги оставим ненаказани.
                              Тъй, тъй. Свиквай Трибунала.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
                                [ATTACH=CONFIG]n4073137[/ATTACH]
                                Глупавите рашисти могат да са предизвикали глобална ядрена катастрофа вече с дейстивията си, защото ако нещо стане на АЕЦ-а и вятъра ще го донесе първо в България и всички ще го ду**ме и рашисти и нормални хора. Явно това е целта - не е важно на мен да ми е добре ами на другите да им е зле, нека на всичи и ме зле, интересно копейките от варненско къде ще се дянат от ядрения вятър? Да не отидат само в джентърския запад да бягат? ООН, НАТО и целия нормален свят трябва да се събуди най-после и да затрие тези терористи рашисти
                                Истински глупави са тези, дето го твърдят. Т.нар. "рашисти" ЗНАЯТ че, в Запорожие, преобладават ЗАПАДНИТЕ ветрове, които носят всички заразявания на изток. Съжалявам но, един истински слон, е кратно по-умен

                                Коментар

                                Working...
                                X