If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Gerasim_Burgaski, тогава постоянно с каска ходи, има за велосипедисти и изглеждат яко. Тепърва ще има истински новини в пресата, те са по трудни и не се лъжат лесно от клипове в ютуб, това в тубата е несериозно. Ти ще се разочароваш много и затова ходи с каска докато свикнеш с реалността.
За разлика от западните лидере Путин говори с часове. Онези само правят здрасти и се прегръщат, после кажат едно Слава на героите украдинци и ще ги подкрепяме вечно, щото смятат да живеят вечно, обещано им е. До там са. Има заседание с Путин след като е умрял на което руски офицер му казва за ракетите какво се случва - украинското ПВО сваля ракети насочени да ударят някаква техника и то така че падат на жилищни сгради и убиват цивилни, на Путин не му хареса и затова ракети спряха да летят. За това какво става там по добре гледайте такива клипове, не Наки, оня дето вика на едно войниче ти си агресор, то едно хлапе..а то му казва - не не съм..какво правиш в Украйна..? - Ами тук съм се родил като теб.. Или пък говорителките с дебелите силиконени джуки, метреси на киевски мутри очевидно, които обясняват какви успехи днес на фронта има ВСУ. И как САЩ Украйна ще я М...до живот от тук нататък, ще имат всичко щото САЩ имат много долари и всичките си долари ще им ги дадат..
barbaron, там и във веселите болници няма много вярващи че Украйна ще победи, но не са се разтревожили много че Русия ще ги победи. В Украйна близките на власта събират пачки за деня, в който трябва да са си плюли на петите. Един е записал какво казва онзи който хванаха че вземал по 10к. да не прати някой, по скоро никой на фронта в съда и го оправдаха. Човека казва на съдията - ти ако не правиш като мен, не знам какво ще правиш като дойдат руснаците няма да си съдия и човека го оправда и пусна. Този Данилов само той е в Укр., точно него коментират че цялото му семейство е в чужбина, взел е мерки да посрещне победата. Дори руснаците не пускат вече ракети, трупат ги запас защото знаят че няма смисъл да ги хабят.
ОВПУТЕНА руZZия тепърва има ДА СЕ РАЗПАДА шумно и запомнящо се....)))))
Да бе, сигурно. А, случайно да знаеш че, воюва страната, а не президентът и? Че войната НЕ Е "на Путин ", ами на Запада и Русия? Т.е.дори той да си отиде, щафетата се поема от следващите и, доде не изчезнат предпоставките, тя няма да спре.
инвин-е пак си пил вода от пералната машина...)))))))))))))))))))))
barbaron, там и във веселите болници няма много вярващи че Украйна ще победи, но не са се разтревожили много че Русия ще ги победи. В Украйна близките на власта събират пачки за деня, в който трябва да са си плюли на петите. Един е записал какво казва онзи който хванаха че вземал по 10к. да не прати някой, по скоро никой на фронта в съда и го оправдаха. Човека казва на съдията - ти ако не правиш като мен, не знам какво ще правиш като дойдат руснаците няма да си съдия и човека го оправда и пусна. Този Данилов само той е в Укр., точно него коментират че цялото му семейство е в чужбина, взел е мерки да посрещне победата. Дори руснаците не пускат вече ракети, трупат ги запас защото знаят че няма смисъл да ги хабят.
руZZия е умиращ динозавър ))))), огромно влечуго с отрязана глава и мърдащи конвулсивно крайници, които просто няма как да разберат, че мозъка го няма…
Едно страхотно видео, което показва цялата идиотска негодност на руZZкото военно командване, чиято единствена грижа е да опази откраднатото и да продължи да краде:
Твърдят че шефове на големи компании са си продали акциите, Бъфет бил продал за 11 милиарда, Тим Кук на ейпъл..очаква се жестока рецесия, лихвите скачат.
Пъпеш, не друго, ама ти виждал ли си какъв взрив и какви кълба пушек има след взрив в завод за експлозиви??? На картинката, дето си пуснал, пушекът е с еквивалент на запалена кофа за боклук в Люлин 6.
Драги ми пъпешов специалисте, споделете къде видяхте думичката взрив...
вероятно където видяхте и "Киев за 3 дни" ?
Коментар