IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Как смяташ дали тесла е бил милионер?? На практика 2 часа след смъртта му в апартамента му в хотела влизат разни хорица и изнасят каквото листче видят. Дали тези листчета са били пари или нещо друго
    Сега не сме 19-и век. Изобретенията се правят от екипи,използващи мощни компютри.Ама викаш инженерите по света са прости и не могат да се сетят да свържат две тръбички като старшинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mirodes, той може и да има изобретение продадено за милиони, ти знаеш с кого говориш ли ?
      Че той кога е разбирал нещо освен от папане и лапане?
      Last edited by Pyramid; 30.11.2024, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз не претендирам,че разбирам. Но други хора във форума писаха какви глупости си им говорил относно "изобретенията"си.Ако наистина беше изобретател сега щеше да си мултимилионер.Патентоваш си изобретението и ако действително е ефективно щеше да намериш спонсори.Ама тия"изобретения"ги има само в болният ти мозък.Колкото си политик,толкова си и изобретател. Гласуваха ли поне 10 човека за теб?
        Как смяташ дали тесла е бил милионер?? На практика 2 часа след смъртта му в апартамента му в хотела влизат разни хорица и изнасят каквото листче видят. Дали тези листчета са били пари или нещо друго

Коментар

А на пчеларко кой му е дал мангите, че ги разхвърля наляво-надясно. Бяха писали че му викали слончо от дкмс-то, да не би да са от там
          Сигурно е прибирали с хобита, де що лошо е лежало, знам ли. Или пък не са измама куфарчетата?

Коментар

• mirodes, той може и да има изобретение продадено за милиони, ти знаеш с кого говориш ли ?
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз не претендирам,че разбирам. Но други хора във форума писаха какви глупости си им говорил относно "изобретенията"си.Ако наистина беше изобретател сега щеше да си мултимилионер.Патентоваш си изобретението и ако действително е ефективно щеше да намериш спонсори.Ама тия"изобретения"ги има само в болният ти мозък.Колкото си политик,толкова си и изобретател. Гласуваха ли поне 10 човека за теб?
              Забавна е наивността на начинаещите, ама ти дерзай, теб да те видим поне успял. Да.

Коментар

Преди 2022г плащах 20 цента за киловат, сега плащам 35,6 цента.
                Само бях чувал, че има идиоти да мерят готварска сол в киловати... то и тока който плащат не се мери в киловати
                но вероятно нещо им тежи
                вие как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Много кофти поглед имаме ние с тебе: За да го разберат, се искат напъни на мозъка. Виж, за Вергилчо не се притеснявам, (той е над тези неща), Матеев си е съдилища на масата, огеабил е хиляди и десетки човекогодини труд, него насреща да мунвървиш, е мож'го стигна, а Бабалата...Все трябва да има и добронамерено и сикрено заблудени, наивници. Какво толкова.
                  А на пчеларко кой му е дал мангите, че ги разхвърля наляво-надясно. Бяха писали че му викали слончо от дкмс-то, да не би да са от там

Коментар

ГоворИ за неща, от които разбираш, напр.за времето, климата, измерванията...
                    Last edited by mirodes; 30.11.2024, 21:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes
                      Тук си прав-наистина си идиот, щом смяташ,че си изобретател.
                      ГоворИ за неща, от които разбираш, напр.за времето, климата, измерванията...

Коментар

Не ги разбираш нещата барби, по добре си трай. Значи миналогодишния киловат дето струваше 20 цента беше по малък от днешния киловат дето струва 35 цента. БВП му се вика- колкото по скъпо, толкова по голям бвп, ама миналата година и тази година са произведени все Х киловата- ааааааааааааа не може така, тазгодишния БВП е по висок, значи икономиката е по яка

Колко евро на час е минималката във франция? При мен мисля че е около 12,50, от догодина 12,80. В говедария мисля че я направиха 16, 50-17 долара. ААААААААААААммммммааааааа, там да видиш киловата какъв е- ехееееейййй- сий еб..... мамата
                        Много кофти поглед имаме ние с тебе: За да го разберат, се искат напъни на мозъка. Виж, за Вергилчо не се притеснявам, (той е над тези неща), Матеев си е съдилища на масата, огеабил е хиляди и десетки човекогодини труд, него насреща да мунвървиш, е мож'го стигна, а Бабалата...Все трябва да има и добронамерено и сикрено заблудени, наивници. Какво толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Mateev, Мъск има нещо за батериите подобно и ако го нямаше никакви коли нямаше да е направил, щеше да загуби на другия ден. Другите обаче нищо нямат и се мъчат да направят свръхеднакви елементи, да им се получи добър акумулатор. Те хвърлят акумулатори ако не успеят бързо да ги продадат, защото оставят ли ги стоят след 6 месеца не баланс борд да ги балансира с ток по някакви тънки проводничета, а господ на електротехниката не може да им ги балансира без да ги разглобява. Това нещо им струва луди пари, загуби. Те произвеждат батерии и каква е гаранцията че ще се продаде, той пазара е на тласъци и мъкнат ги с корабите на другия край на Света и после пак на корабите ги връщат да се разглобяват. Не може да продадеш на човек такъв разбягал се модул, при първото зареждане ще гръмне някой от тях, на BMS нито проводниците, нито транзисторите са за голям ток. Има показват как свързват разбягали се много елементи с волфрамова нижка през нагревател и той изгаря от големия ток.
                          Остави. Зарежи. Няма смисъл. Бас хващам, Матейко ще ти говори 10 часа без да спира за батерии, много верни неща ще каже но, НИКОГА няма да стигне до главното.

- Толкова за Компетентността му.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            За цената на тока в Германия благодари на комсомолката меркел и германските зелено-червени тикви, които спряха атомните централи.

А да ти обяснявам нещо за цените по света и у нас, преди и сега -
                            няма смисъл, няма да разбереш.
                            Но все пак попитай някой батко да ти обясни какво е "себестойност" и т.п.
                            Не ги разбираш нещата барби, по добре си трай. Значи миналогодишния киловат дето струваше 20 цента беше по малък от днешния киловат дето струва 35 цента. БВП му се вика- колкото по скъпо, толкова по голям бвп, ама миналата година и тази година са произведени все Х киловата- ааааааааааааа не може така, тазгодишния БВП е по висок, значи икономиката е по яка

Колко евро на час е минималката във франция? При мен мисля че е около 12,50, от догодина 12,80. В говедария мисля че я направиха 16, 50-17 долара. ААААААААААААммммммааааааа, там да видиш киловата какъв е- ехееееейййй- сий еб..... мамата

Коментар

https://www.facebook.com/reel/1339113690588416 - хайде, хайде, юруш на маслините
                              Това е тенденциозно направено, кой кара Москвич, пълно е с 20 годишни Мършедеси.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Виж му ценностите, и не го питай повече. За вас двамата говоря.
                                Мога да ти кажа какви НЕ СА ценностите ми. Не съм комунист и не жаля по комунизма като теб,не съм копейка и не се прекланям пред Русия като теб,не съм ислямист и не се възхищавам на ислямистите на Кадиров като теб.

Коментар

Working...
                                X