IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не е до четкане. Руснаците трябва да си опикаят територията. Как да ти го кажа по по-понятен начин....
    Пък са се разписали коя им е територията. В 2003-та годин лично дъртото джудже е разписало границите на Украйна

Вие какво правите с измамници правещи обратното на каквото са подписали в договора си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Матэйкин, как да ти го обясня по-просто?!
      Соросоидните жълто-паветници ако си мислите, че безнаказано можете да обиждате и да бълвате заплахи и закани към президента на САЩ, удобно седнали зад мониторите си - за вас има лоша новина -
      няма анонимност в интернет.

Американското разузнаване може да проследи всеки, който стои зад дадено ай-пи,
      Чрез социалните платформи американците имат събрана разнородна информация за всеки един потребител в българия, кога, какви ги е плещил в мрежата.
      Особено се интересуват от онези, които са негативно настроени към САЩ и американската нация.

Въпросната информация за всеки се пази в нещо като досие....

Утре или догодина, като отидеш ти, или децата ти в американското посолство да се молиш за виза,
      всички простотии, които си драскал по адрес на САЩ, ще бъдат видими в досието ти от служителите в американското посолство,
      и ще бъдете тикнати завинаги в черния списък на нежелани персони, на които виза за САЩ доживотно не се дава...
      Достатъчно е да му се пратят коментарите в американското посолство и Матвеевич като нищо ще попадне в списъка Магнитски. Ако не и по-лошо и не му заведат някое дело в САЩ и да искат екстрадацията му.
      А американското съдилища са строги,но справедливи.Ще му осигури дълги години престой при американският бай Ставри.
      И това не са празни приказки, щото служителите по сигурността в посолството ще гледат да се докажат пред новата власт и случай на бизнесмен, който обижда и желае смъртта на президента на САЩ в публичен форум, ще им е направо подарък.
      Ако беше в САЩ досега да е арестуван.
      Last edited by mirodes; 20.02.2025, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
        Кого ли разпознавааааам ..............

А на мен - много ми е кеф .......... Всичко ми е цветя , рози , уиски и бонбони ......

Той наркоманът нещо сказал на началника си, май. После рекъл-кога финансовия министър на УСА го търсил (да пита явно, къде са парите) че спял...Май няма да му Окнат Вазелин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бустерите му разказаха играта на матейко
          били са му някой с руска непоносимост

Коментар

• А защо постоянно извличането на някакъв кяр ви е в главите, това е доста смешно. За българите в България е най хубаво, не в САЩ или в Русия.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Кого ли разпознавааааам ..............

А на мен - много ми е кеф .......... Всичко ми е цветя , рози , уиски и бонбони ......

Коментар

• Сибирския Бръснар, те в момента се договарят с руснаците да подкрепят тях в САЩ, и да минат на страната на САЩ. Руснаците не искат да се карат с китайците, но Русия в китайска орбита няма да бъде. За Китай това не е проблем, те са другата страна на монетата ако Света е като една монета, Русия е на едната му страна, Китай и държавите в Азия са на другата. За тях нещата са различни, не са като за руснаците, европейците и американците. Така е направено, защото това което е лесно да се направи при нас, при тях е невъзможно направо и обратното за нас има неща които са лесни, за тях са много трудни. Допълват се двете страни, трябва да ги има и се получава едно цяло.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Коментар

• Frosty, нищо не се знае, в САЩ може да са на власт хора които повече от който и да е българин ненавиждат бившата си власт. Нали виждаш какви неща излязоха за едната им партия, не мисли че не са истина - за тях е гласувал сигурно този на 360 години, тези съвсем са я карали на бащиния утравлението там. Те забъркаха това нещо с инвестиционния поток към Азия, който не се обръща а тях ще ги превърне в бананова държава.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Соросоидните жълто-паветници ако си мислите, че безнаказано можете да обиждате и да бълвате заплахи и закани към президента на САЩ, удобно седнали зад мониторите си - за вас има лоша новина -

Чрез социалните платформи американците имат събрана разнородна информация за всеки един потребител в българия, кога, какви ги е плещил в мрежата.
                      Особено се интересуват от онези, които са негативно настроени към САЩ и американската нация.

Утре или догодина, като отидеш ти, или децата ти в американското посолство да се молиш за виза,
                      всички простотии, които си драскал по адрес на САЩ, ще бъдат видими в досието ти от служителите в американското посолство,
                      и ще бъдете тикнати завинаги в черния списък на нежелани персони, на които виза за САЩ доживотно не се дава...

То и РУСКОТО е същото .............

На 95 % съм сигурен че жълтопаветните соросоидчета , барабар с коленопреклонните модита , един ден ще реват за по малка норма в тухларната в Мездра .........

Коментар

Когато почетеш малко, тогава казвай какво мислиш. Иначе бълваш доста откровени щуротии. Виж, Матвеевич е много умен и не ми става ясно откъде ги измисля тия работи.
                        При Матвеевич е възможно да има замесени бизнес интереси,т.е износ за едната или за двете страни...Войната,ако не преки загуби,може да му е причинила много пропуснати ползи...И това не го казвам със злорадство...Ако аз бях на негово място....и аз щях да съм бесен на руснаците...Но това са само догадки,които са основани на наистина странния начин на писане точно в тая тема...А и той май сам е споменавал,че търгува със страни от бившия СССР....

Коментар

Когато почетеш малко, тогава казвай какво мислиш. Иначе бълваш доста откровени щуротии. Виж, Матвеевич е много умен и не ми става ясно откъде ги измисля тия работи.
                          бустерите му разказаха играта на матейко
                          били са му някой с руска непоносимост
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Чел съм десетки книги и съм гледал много филми, интервюта и анализи на руснаци. И им познавам психиката отлично. Аз ако бях на мястото на Тръмп щях да ги четкам по същия начин.
                            Ако искаш да си приятел с руснак възхвалявай победата им във ВСВ ,изпращането на човек в Космоса за първи път и че са велика сила.Ще ти стане най-верният приятел.
                            Не е до четкане. Руснаците трябва да си опикаят територията. Как да ти го кажа по по-понятен начин. Покрай самата територия също има зона, където никой друг не опикава. Те затова сега са нагънати, защо при логорейния Горбачов и пияния Елцин спряха да пикаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Точно така - Тръмп се оказа едно голямо размазано лайно, един шизофреник, който не помни какво е казал вчера, а днеска друго, утре - трето. Кой да повярва, че този ще застане на страната на военопрестъпника Путин. Това е тотално сбъркано мислене, тотална шизофрения и деменция и алцхаймер взети заедно. Да му правят импийчмънт колкото се може по-бързо, докато не е предизвикал Третата Световна Война. Могат и да го гръмнат - и него и Путин, и целият свят само ще ръкопляска..

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Mateev, те никога не са искали тези територии, не са искали статута им да се промени, това нещо е инициирано от Киев промяната на статута на Крим, нападение с особенна жестокост срещу разбунтувалите се отцепнически области. Украинците са по войнствените руснаци. Цялата работа е защото нещата в ЕС не вървяха, той е един недосъюз в който центъра експлоатира и извлича жизнените сили на периферията, разрушава тези държави. Става въпрос за възтановяване на СССР, който Украйна да поведе. Не знам откъде ми е познато, но имам чувството че вече се е случвало и сигурно накрая така и ще стане. В момента не изглежда вероятно.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X