IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

    Виж в Норвегия цената на бензина, също е държава производител. Не си се сетил нали.
    https://sk.fuelo.net/world/prices?lang=bg , ето тук
    Първо, Русия е втора по производство на суров петрол в света, Норвегия - 13-та.
    Второ, Норвегия е западаща гнила западняшка държава, която фалира максимум до седмица.
    Трето, в цената се калкулират заплати на работещи в рафинериите и на бензиностанциите, както и заплатите на доставящите го до обектите за продажба. Това в случая на Норвегия са относително сериозни суми.

    Та е малко странно държава, която се къпе в петрол да го продава на своите си жители едва 2.5 пъти по-евтино, отколкото се предлага в България, където 100% от бензина е внос.

    https://ceoworld.biz/2024/01/07/rank...l-prices-2024/

    На всичкото отгоре, бензина е по-евтин от руския в Египет, Азербайджан и Малайзия.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
      https://www.segabg.com/hot/category-...i-po-rafinerii

      И досега бензина в Русия беше прекалено скъп като за държава-производител, ама сега...
      Виж в Норвегия цената на бензина, също е държава производител. Не си се сетил нали.
      https://sk.fuelo.net/world/prices?lang=bg , ето тук
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

        Ама ти мислиш ли, че нашия се интересува от демокрацията и изпълняване волята на гражданите ? На колко години стана, а още им се връзваш?
        Не понеже като развалени грамофони повтарят че избират един и същ човек и не било демократично, та им показвам колко им е отрицателен размера на демокрацията. Същата работа и в Украйна, Зеленски не би събрал и 20% ако се направят избори, а там сигурно ще се намерят и поне 20 % които биха се пожертвали да го няма въобще на този Свят, от любов естественно само че отрицателна.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • https://www.segabg.com/hot/category-...i-po-rafinerii

          И досега бензина в Русия беше прекалено скъп като за държава-производител, ама сега...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
            Путин може да е диктатор и да е правил само лоши неща, но направи и едно добро дело за което съм му благодарен- освободи ни от Ковид.
            Да беше спасил и Русия.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
              Путин може да е диктатор и да е правил само лоши неща, но направи и едно добро дело за което съм му благодарен- освободи ни от Ковид.
              дано ни освободи от всякаква простотия на джендерастите и зиленити талибани
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Путин може да е диктатор и да е правил само лоши неща, но направи и едно добро дело за което съм му благодарен- освободи ни от Ковид.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Агро, а в САЩ само 17% от хората ще им изберат президент..направо чудо, ще бъде избран някой който 83% от американците не го искат меко казано. По добре ли е така ?
                  Ама ти мислиш ли, че нашия се интересува от демокрацията и изпълняване волята на гражданите ? На колко години стана, а още им се връзваш?

                  Коментар


                  • Балба, ние разбираме че си нервен. Ясно е, защо. Ама нима мислиш, че това ще ни преубеди в правотата и в победата на Доброто? Сбъркал си, деденце.

                    Коментар


                    • barbaron, колкото по големи парцали пускаш тук, толкова по велик се чустваш. В Русия изборите който и да е не може да ги фалшифицира толкова, че да изберат някой срещу който са 83% от хората. Защото просто няма да отидат да гласуват и това ще се види и изтълкува, ако не отидат да гласуват 83% това ще е скандално и ще може да се каже че тази държава вече не е на народа и, а на някой друг нали ?
                      Last edited by supertrader; 16.03.2024, 17:20.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар




                      • В русия не гласуват, а изпълняват ритуал "избори".
                        Путлер си е дал отдавна нарежданията колко процента да пишат че са гласували за него.

                        Спокойно могат да пишат още сега, че са го избрали 200%,
                        и разбира се, никой няма да посмее да възрази

                        Ето за кого се прави този ритуал "избори в русия" :




                        Помощен материал за бавно разбиращите съвремието

                        Александр Тверской, 2014 г. за Путин :
                        • Садист. Параноичен психопат с мания за величие и надценени идеи. Патологичен лъжец. Самооценката му е неадекватна. Интелигентността му е ниска. Личността му се влошава бързо.
                        • Живее в паралелен свят, откъснат от реалността, напълно изгубил връзка с действителността. Той не я разбира. Как живеят хората, какво чувстват, за какво мечтаят, защо страдат - един морален идиот не може дори да си го представи. И не иска да си го представи..
                        • Създал около себе си изкуствен, глухо опиянен свят, в който години наред, бавно, врял в котела на собствените си лъжи и пещерни предразсъдъци, накрая губи разсъдъка си.
                        • Не съвест, никога не е имало съвест. Да, той е неспособен на състрадание и съпричастност, но самият той е много раним и самоуверен в.. Той е неспособен да обича. Много трогателен и отмъстителен, вероятно всички щети и желанието да се сдобие, да причини колкото се може повече страдания на всеки, до когото се докосне, произтичат от детството му, в което е бил болен, безгръбначен и безкрайно изтощен в бягство.
                        • Страхлив и достоен за съжаление. Вечното малодушие ражда излишна, често безсмислена жестокост в действията и краен, чудовищен цинизъм.
                        • Възгледът му за света е като на зъл зародиш от епруветка. Начинът му на мислене е пропорционален на мащабите на личността му. Той мисли ограничено, шаблонно, с настройки и лозунги. Преценките за света и хората са бутафорни и ограничени.
                        • Като всеки тиранин той е склонен към митове, свещени значения, символизъм. В същото време е ужасно комплексиран, отчужден, затворен в себе си и емоционално беден. Компенсира своя комплекс за малоценност във всички области на живота чрез потискане и унищожаване на хората.
                        • Ценностната му система е купена, стеснена до примитивната формула "свой-чужд" и представлява набор от идеологически клишета: Русия über alles, Западът - врагове и пришълци; - народът на Русия - потенциално опасен добитък, който трябва да бъде държан под контрол, периодично дразнен с джинджифила на националната изключителност; - властта - съдбата на избраните, смисълът на властта е в нея за собствено и лично обогатяване.
                        • Последното обаче отдавна е престанало да играе каквато и да е роля и на преден план излязоха маниакалните идеи на хегемона на империята на Земята на всяка цена и с всички средства...
                        • Махмурлия от времето на Сталин с психологията на вертуха и частен палач. Сив във всичко, безличен, дребнав. Той поглъщаше цялата подигравателна женомразка порода на офиса.
                        • Абсолютно безскрупулен. Няма утвърдени, повече или по-малко морални понятия, с изключение на зоналните. Вътре в себе си крие нацупен тийнейджър, а навън се опитва да запази маската си на брутален, остроумен, човек в управата.
                        • Речникът му е оскъден, речникът му е пълен с вулгарни поговорки и криминален, полицейски жаргон. Мнението за него отвън е много важно за него, затова е склонен към позьорство и жалък, анекдотичен мачизъм, както всички комплексирани хора. Той винаги се оказва смешен и жалък...
                        • Вижда се, че е само една разтеглена ларва, а под нея друга, а после също така до самото дъно, където в мехурчеста, черна, злобна и отвратителна слуз, обгърнал с ръце треперещите колене, седи някакво жлъчно, набито джудже... Като политик той е безнадежден и безполезен, защото гледа само към миналото и се страхува от всякакви промени като заплахи за властта му.
                        • И най-важното е, че той не знае какво е промяна, не я разбира. Политически безплоден, защото е обсебен от безграничната си власт. Някой друг все още се опитва да погледне в душата му, за да разбере нещо там.
                        • А там просто няма душа. Там вътре има едно голямо нищо. И когато абсолютното нищо в плътта получи неограничена власт с червено копче в ръцете си, се получава това, което виждаме днес.
                        • Той искаше да влезе в учебниците по история, да стане част от великата руска епопея, да бъде извършител, и ще влезе като банален военнопрестъпник, който е излязъл от релсите...
                        • Той иска да се страхуват от него, да треперят пред него, но всички го гледат с презрителен поглед в очакване на незабавната му смърт.
                        https://www.obozrevatel.com/person/a...r-tverskoj.htm


                        Коментар



                        • Полдень против Путина. Все против диктатора

                          Алексей Навальный призывал к коллективному действию, потому что только совместные усилия могут нанести урон Путину. Он предложил провести акцию «Полдень против Путина», призывая прийти на избирательные участки в 12 часов дня 17 марта. Это демонстрация против подконтрольных Путину выборов и выражение недовольства его режимом. Навальный подчеркивал, что такие коллективные действия имеют большое значение, даже важнее, чем официальные результаты выборов. Акция получила широкую поддержку от различных общественных и политических кругов, включая движение жен мобилизованных.Принять участие или поддержать кампанию против Путина: https://neputin.org/
                          Бот, который поможет вам переубедить тех, кто верит Путину: https://t.me/neputin_bot

                          Важные ссылки:

                          Коментар


                          • Агро, а в САЩ само 17% от хората ще им изберат президент..направо чудо, ще бъде избран някой който 83% от американците не го искат меко казано. По добре ли е така ?
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • GiRo, няма такова нещо, имат абсолютно всичко, магазините са пълни а продуктите си ги произвеждат те. В момента са вдигнали цените на колите и няма продажби, натрупали са ги в складовете им са пълни. Вече имат ABS и ESP, но това им покачи цените и не искат да ги купуват, още повече че имат без тези глупости и видяха как при техните пътни условия тези екстри удължават спирачния път. Мога да ти намеря без тях и с тях сравнение да видите че те работят само при идеални пътни условия. И руснаците не искат да плащат за тях. Не искат да плащат и за измислени катализатори, но като се махне на модерните коли и се оказва че пушат като локомотив. Там много измами станаха ясни и все повече хора научават за тях. Беше отначало - какво ще правим без вносните коли, сега не искат да ги помиришат. Ако мислиш че ще искат да внасят яйца, едва ли ще се случи, произвеждат си ги.
                              Когато ги сравняват в тестове фирмите производителки - чудо, работят. Когато се хване някой който имат сега кола със системата и без нея - двоен спирачен път при лошо време и променливо сцепление и не при някакви извънредни условия, такова бива времето и в Германия и в България, нищо извънредно само че спирачния път скача от 43 метра на 78 мисля. Дори този който го прави се чуди - възможно ли е ? Ако знаеше как работят тези системи нито за миг няма да се учуди, но как да научи като съвсем случайно няма никаква информация колко импулса прави, в какви граници се променят и как се получава неблокирането.
                              Last edited by supertrader; 16.03.2024, 16:05.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                                Няма да се учудя. Дай на руснак Сахара и скоро ще има нужда от внос на пясък. Малкият КГБ гном с големи комплекси е напът да разсипе кочинката. Важното е да сме велики, а междувременно руснакът плаща 20%+ лихви по кредити, бие се за яйца по опашките, стои на студено зимата щото топлопроводите не са ремонтирани от 30+ години, виси по опашки за бензин и мре за тоз де духа в окопите. РуZZкий мир, живот ли бе - да го опишеш
                                Може пък да им харесва такъв живот! Те за това пак ще си изберат Путю отново.

                                Коментар

                                Working...
                                X