Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Обясних ти: ЕВФЕМИЗЪМ ЗА "ГЛАМАВ".
...Ама не четеш бе. Не четеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е ти какво очакваш-богат полицай ли?Може само ако е корумпиран.
...Ама не четеш бе. Не четеш.
Коментар
-
Предложил съм ти облог-дават ни 100 въпроса от обща култура и да видим кой знае повече. Без ИИ и името си няма да познаеш .
Е ти какво очакваш-богат полицай ли?Може само ако е корумпиран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Няма друг, който да е банван повече от мен.
Коментар
-
Те са комбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеУпорито се старае за да създава работа за модераторите
Предложил съм ти облог-дават ни 100 въпроса от обща култура и да видим кой знае повече. Без ИИ и името си няма да познаеш .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБезработният "умен" полицай Vergil1975, ловец на НЛО и извънземни, е роден за клоун
[/QUOTE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеДосега поне бяха двама. Трима да си мерят пи...те вече ми идва много
така че малко смях не е излишен
Пък и аз наивно мислех че тия двамата "умници" ще се осъзнаят и ще прекратят глупавия си спор
Last edited by barbaron; 08.04.2025, 21:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБезработният "умен" полицай Vergil1975, ловец на НЛО и извънземни, е роден за клоунУпорито се старае за да създава работа за модераторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТи първо научи българската лексика, синтаксис и семантика,
етиката, логиката, критичното мислене и т.п.
пък тогава отивай да пишеш по форумите
Видял нещо хубаво и веднага решил да го развали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеИ двамата сте изкукали импотентни старчета. Нормално е да се защитавате.
Упорито се старае за да създава работа за модераторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОт тебе е поне 3 нива нагоре. С бего се дразни но, ТОЙ, А НЕ ТИ, струва нещо. Ти си "безценен".
етиката, логиката, критичното мислене и т.п.
пък тогава отивай да пишеш по форумите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМнението на "умници" като теб не ме интересува
Хайде, конкурса за "умници" продължава, кой първи ще елиминира паразитното
[/QUOTE]
Ами умник съм.Не ползвам за всичко ИИ като теб.
Коментар
Коментар