Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ каква стана тя-уж Тръмп беше агент на КГБ,а се оказва, че защитава украинските интереси.Възобнови доставките на оръжия и разузнавателна информация, а ако бункерния откаже примирие го чакат сериозни санкции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно така е-аз като разправях,че Тръмп няма да играе в полза на Путин ме оплюваха във форума.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
И теб ако те ужили нещо, ще тичаш като синусоида.
веднъж ти хареса
веднъж - не
после пакпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нима някой наистина е вярвал с Тръмп? Малко по-добре от Дедо Деменций, и - толкова. В смисъл, бе се напикава още и не се здрависва с вятъра. ТОВА са "изборите" без Избор. А не е, са не му гледахме програмата преди 5 години.
При чичо Дони няма 5-6-човекът наистина иска мир в Украйна. И ако някой не ще мира,му предлага секира.Путин ако е умен ще му приеме условията,докато Русия напълно не се срине финансово.А Тръмп има начини да го направи.Last edited by mirodes; 14.03.2025, 13:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧудесен отговор, момчеС такива като теб България има бъдеще
с мароканци, геюве и всичко останало
само първо да разгромим путя
и да вземем украина в ес,препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз по подобна синусуида следя движението на матейко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdeKg56a/
Санкции по руските банки след срещата в Москва.Скоро копейките ще обърнат плочата и ще почнат да плюят по Тръмп заедно с либерастите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4256985[/ATTACH]препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Не знам Путин на какво разчита. Войната е пагубна за Украйна, ама и за Русия е не по-малко пагубна, още повече като се въведат още санкции. Да ще изтласкат украинците от Курск,ама какво от това.Настъплението ще продължи с бавни темпове и за превземането на едно село ще дават по 10 хиляди жертви.А при положение, че няма мобилизация и руските войски не са неизчерпаеми още повече, че и парите в бюджета намаляват.
А и китайските другари публикуваха репортаж за ВСУ,което за пореден път показва, че на Китай не може да се вярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Те това правят, само че са забравили да отменят гласуването.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdeKg56a/
Санкции по руските банки след срещата в Москва.Скоро копейките ще обърнат плочата и ще почнат да плюят по Тръмп заедно с либерастите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
mirodes, примирието е прието и в момента би трябвало да се спазва, не гледай глупостите на словоукрите...то на тях им е добре, когато на другите им е зле само.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар