IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ли кой да чуе Максим Генчев?

Ами ако 100 000 българи излязат и гръмнат само по два пъти по когото трябва? Все пак не е само Тиквата ИДИОТ за "лечение", има и много други...

Матеэкин , балбалоня , зацтко , какво мислите по въпроса вие ????

https://www.facebook.com/share/v/16Qj91GFdj/
    Last edited by Сибирския Бръснар; 14.06.2025, 17:03.

Коментар

• "Иран е глобална заплаха. Израел не е крайната цел, а само началото. Нямахме друг избор, освен да действаме", гласи последното съобщение в социалната мрежа Х на Израелските отбранителни сили (IDF).

Може ли някой да ми разтълкува това съобщение и може би също да разтълкува уголеменото изречение

https://blitz.bg/svyat/iran-e-global...ws1089498.html

Както се казваше- сега в софия, скоро и в други градове

Според мен трябва да се чете Иран не е крайната цел, най вероятно джурналиста толкова си може
      Last edited by dmm; 14.06.2025, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

ахахахаха, а бе вярно ли е че петрола ударил 80 долара, ако е толкова , то колко е руския петрол
        Под 80$ е, но винаги изчислявай за руския на пристанище - 10$, руския Уралс излиза около 65$/барел днес. Все пак това е фючерси за след време.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Барби как трябва да реагират руснаците на приказките на запада че русия трябва да бъде разчленена и да бъде да кажем 10 републики, това как се вписва в светлината на думите на запада че евреите имат право да унищожат превантивно в случая иран, а утре- която си поискат държава

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
            Арестович - руски агент, "полезен идиот" на путин

Хахахаха...... не беше така в началото на СВО - то...

Но въртенето на задница е доста срещана черта сред сороститутите и либерастите.....
            Понеже сега не изнася какво говори и веднага е "полезен" идиот....

А Макрон пък дори е "неполезен" идиот......

Да ???

Коментар

Тоест колониалистите са в правото си да изтрепят индианците, ако не могат да им вземат ресурсите
              Явно иронията ми е била твърде иронична. Всъщност в главите на нашите мейнстрийм журналисти нещата изглеждат като битка между каобои и индианци. За тяхно и на аудиторията им съжаление образа който създават на Иран, не е съвсем адекватен. Явно Иран има и с какво да противодейства, има и с какво да въздейства. А това че нашите журналисти са застанали на страната на Израел, аз лично го приемам за много лоша поличба за израилтяните, понеже нашите журналисти са доказано неспособни да по реценят перспективите. Припомни си как до последно вярваха че Канала Харис ще бие Тръмп на изборите.
              Така че ако сега залагат на Израел то е ясно кой ще е губещия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение

Е ми израелците са девет пъти по-малко и затова са ни по-скъпи. Това си е асиметрична война и съответно отношението към страните е асиметрично. От едната страна имаш малък народ с малка но високотехнологична армийка. Има малко на брой но високо мотивирани пилоти на по рескъпи самолети невидими. Имаш държава без никакви ресурси, даже и водата им е кът. От другата страна имаш примитивна ислямска държава застинала в средновековието, според клишетата де. Пак според клишето тази държава е деветкратно по много людна и разполага с изключително ценни ресурси като петрол и газю Та ако първото клише се окаже не съвсем вярно, а другите са си направо очевидни, то несиметрчноста става плашещо съдбовна. Като гледаме резултатите от вчера, се вижда че удара на Израел май не се оказа много парализиращ, но за сметка на това железния купол се оказа мрежест.
                Дано днес израелците да успеят да го заредят с джепане и дано иранците да не ги купят прекалено лошо. Щот тази асиметрия не е надобре.
                Тоест колониалистите са в правото си да изтрепят индианците, ако не могат да им вземат ресурсите

Коментар

Не знам дали ви прави впечатление но всички говорят колко са лоши иранците, как биват убивани евреи, но никой не говори за иранските загуби. Гледам по нова пак говорят за ударите които понася исраел, но никой не говори за иран
                  Е ми израелците са девет пъти по-малко и затова са ни по-скъпи. Това си е асиметрична война и съответно отношението към страните е асиметрично. От едната страна имаш малък народ с малка но високотехнологична армийка. Има малко на брой но високо мотивирани пилоти на по рескъпи самолети невидими. Имаш държава без никакви ресурси, даже и водата им е кът. От другата страна имаш примитивна ислямска държава застинала в средновековието, според клишетата де. Пак според клишето тази държава е деветкратно по много людна и разполага с изключително ценни ресурси като петрол и газю Та ако първото клише се окаже не съвсем вярно, а другите са си направо очевидни, то несиметрчноста става плашещо съдбовна. Като гледаме резултатите от вчера, се вижда че удара на Израел май не се оказа много парализиращ, но за сметка на това железния купол се оказа мрежест.
                  Дано днес израелците да успеят да го заредят с джепане и дано иранците да не ги купят прекалено лошо. Щот тази асиметрия не е надобре.

Коментар

• dmm, Иран нямат ядрена бомба и не се мъчат да се сдобият с такава, това са пак измислици може би с цел да направят ядрена бомба. Има една страна на която САЩ са продали ядрена бомба, за да им вземат парите. Какво ще стане, ако Русия започне да продава ядрени бомби на който има пари да си купи ?
                    D.Y.F-091066

Коментар

Тоест аз ако дойда в твоят магазин да си купя паста за зъби и ти си продавач, аз мога да ти шибна един тупаник, просто защото смятам че ..........Добре, съгласен съм с твоята гледна тозка, само че ако си спомняш украинците също искаха да правят ядрена бомба и отделно приказваха колко били лоши руснаците, в случая руснаците също имат право да нападнат хохлите, защото се чувстват застрашени
                      Сега "слона" - не мой приятел , ще мълчи тъпоумно или ще заоре нанякъде инфантилно.....

Коментар

е не, това мисля че е с ии генерирано
                        Е...естествено.....

Просто дразня сороститутките и либерастите , че ми доставя кеф....

Коментар

• Не знам дали ви прави впечатление но всички говорят колко са лоши иранците, как биват убивани евреи, но никой не говори за иранските загуби. Гледам по нова пак говорят за ударите които понася исраел, но никой не говори за иран

Коментар

• Иран казаха, че ще стрелят по американските военни бази, не са казвали че ще унищожават Израел. Никъде не пише да са казвали такова нещо и не бяха във война с Израел отдавна. Нямат договор за мир, но това не значи че са във война, нима всички които нямат договор за мир дори с държава която не им е съседна - са във война с нея. Това си е чиста израелска агресия.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Израел са в правото си, защото Иран многократно е казвал, че иска да унищожи Израел. Войнаята между двете държави не е свършвала - те непрекъснато си разменят ракетни удари. Също така подкрепям световните сили в това, че Иран не трябва да я ядрена държава. Причината - ако имаха атомни бомби, въобще нямаше да се замислят да стрелят по Израел и по САЩ. Причината - в мюсолманската им идеология и ядрена доктрина е казано, че светът трябва да бъде унищожен. Тоест ядреното оръжие не им трябва за възпиране, а за унищожение на чужди държави.
                              Тоест аз ако дойда в твоят магазин да си купя паста за зъби и ти си продавач, аз мога да ти шибна един тупаник, просто защото смятам че ..........Добре, съгласен съм с твоята гледна тозка, само че ако си спомняш украинците също искаха да правят ядрена бомба и отделно приказваха колко били лоши руснаците, в случая руснаците също имат право да нападнат хохлите, защото се чувстват застрашени

Коментар

• Майсторска работа: Руски СУ-25 свали руски СУ-25 край Соледар!
                                https://offnews.bg/sviat/majstorska-...ar-846124.html

Коментар

Working...
                                X