IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

О, да - първата ми любов беше рускиня, после продължих успешно и неуспешно с още няколко. Харесвах тази външност тип жени. Даже съм късметлия, падаха ми се долу-горе адекватни. Нямам нищо против руснаците. Съжалявам, че приключиха за стотици години ама то си е в тях. Полезни изкопаеми имат но съм скептичен, че някой ще им иска газа, нефта в следващите столетия. Обречени са на бедност.
    Смешно е, разбираш ли, смешно.

На тоя цървул, Карбовски, Волгин, Спенс, Нешка, Устата, Чуков, Дончева, полк. Морков и Шивиков пяна им излезе да обясняват тъпотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Плоските мозъци така правят - "той е срещу прайдовете, значи съм за него". Ама че той не става да управлява три кокошки, това никой не го мисли...важното му е мнението за прайдовете.

Това икономика, жизнен стандарт, геополитика, екология, енергетика - бели кахъри. Няма ли ги прайдовете, и на хляб и вода ще караме, не е проблем.
      Май това е то полярното мислене - само черно и бяло, няма нюанси и разбиране, че едновремнно може да има и от двете в някой. Ако някой е от наш'те - значи всичко му е добро, ако не е - значи е лош.

Иначе на гей парадите обръщам внимание по-малко отколкото на левия си чорап, толкова ме интересуват.
      Last edited by troika; 19.05.2025, 15:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Рускините са хубави и дашни, ама надали тукашните копейки, които повечето са в пенсионна възраст ще се възползват.
        О, да - първата ми любов беше рускиня, после продължих успешно и неуспешно с още няколко. Харесвах тази външност тип жени. Даже съм късметлия, падаха ми се долу-горе адекватни. Нямам нищо против руснаците. Съжалявам, че приключиха за стотици години ама то си е в тях. Полезни изкопаеми имат но съм скептичен, че някой ще им иска газа, нефта в следващите столетия. Обречени са на бедност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
          Някой да каже на Люболюба, че БРИКС ей сега въвеждат своя Валута, Киев пада до дни и Румъния си иска Чаушеску, че нещо завива в грешна посока.
          Оставете я тази фурнаджийска лопата. Даже не заслужава и една секунда форумно внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Това е отлична новина, ако пак не бяха гласували правилно, пак щяха да ги върнат.
            веднъж ги върнаха
            щеше да е съмнително втори избран президент да обяват за подгонят с измислици за повлиян вот от тик-ток
            затова са си казали, я по_добре леко да оформим броенето
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Това е отлична новина, ако пак не бяха гласували правилно, пак щяха да ги върнат.
              Когато повечето хора гласуват за това да са по-бедни и да живеят по-зле, обикновено си има защо да бъдат касирани едни избори.
              И както видяхме, когато се плеснаха руските методи през ръцете, нещата се оказаха по-логични.

И все пак - 45% за кандидат, който иска война с Унгария и България, уния с Молдова и близост с Русия пак е катастрофално много. Това е тенденция, която ако сега все още да не е водеща, явно набира скорост.

Коментар

Рускините са хубави и дашни, ама надали тукашните копейки, които повечето са в пенсионна възраст ще се възползват.
                значи почти не се различават от украинките,
                които са с малко по-сплескани физиономии
                препоръка е

Коментар

• Помощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Румънците яко наритаха техните копейки!

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Получавам потвърждение, че много често хората които са за Русия имат някаква неприязън към хомосексуализма и насаждането на западната идеология за равенство на различните ориентации в нашата страна. Познавам такива хора. Например има приятел, който скача на ЕС заради това, че жена му, учителка в България я карат да ходи на обучения за сексуално равенство и да преподават някакви такива на децата, без подробности горе-долу това знам. В края на краищатата тази неприязън ги кара да търсят антипода и го намират в Русия, която се явява стожер на правилната сексуална ориентация. Друг спасител от прайдовете е Тодор Живков, може и Доналд Тръмп. Всеки, който с твърда ръка ще натика геювете където им е мястото и най-накрая ще си отдъхнем щастливи. Оттук нататък всичко, което прави този човек или страна е правилно и му се прощава и оправдава безусловно. Общо взето, клопка на ума, не е голям дефект но присъства масово по света. Поправимо е при откриване на проблема в себе си и желание за промяна.

За другото категорично не съм съгласен с теб - "Ако продължаваме да се дръвчим на русия има такава вероятност - ако не се дръвчим НИКАКВА НЯМА" - ако се снишим няма никакво значение за руснаците. Руската Империя е завоювала и асимилирала 100 народности, якути, чуваши, буряти, чеченци, башкирци, балкарци, какви ли не, те нямат жалост към никой и към себе си също и ще трепят само защото могат. Когато имат интерес и могат ще го направят, ще ни нападнат. Ако ти мислиш, че правилно по-силната страна да напада по-слабата и има право на това само защото едната казала нещо, което не се харесало на другата, например България казва, че не иска да присъстват руски шпиони на нейна територия и според теб е правилно Русия да ни нападне за това, защото сме изразили мнение - не съм като теб.
                      Плоските мозъци така правят - "той е срещу прайдовете, значи съм за него". Ама че той не става да управлява три кокошки, това никой не го мисли...важното му е мнението за прайдовете.

Това икономика, жизнен стандарт, геополитика, екология, енергетика - бели кахъри. Няма ли ги прайдовете, и на хляб и вода ще караме, не е проблем.

Коментар

• Някой да каже на Люболюба, че БРИКС ей сега въвеждат своя Валута, Киев пада до дни и Румъния си иска Чаушеску, че нещо завива в грешна посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Румънците яко наритаха техните копейки! Сега ние сме наред - да влезем в евро-зоната и това ще е още по яко наритване на русоробите!
                          Тъй, амчикак...С еврото ще разгромите Путин и ще наритате яко русофобите...
                          Другар, тея пропагандни лозунги някой ви ги пише, или сам си ги съчиняваш ?
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            В Румъния спечели проевропейския президент, иначе без малко да я оттървем да премине под крилото на Путин. Сега остава да видим и в България с кого ще сменим предателя Радев.

„Зрелищен обрат”: Никушор Дан спечели президентските избори в Румъния

https://nova.bg/news/view/2025/05/19...D%D0%B8%D1%8F/
                            Румънците яко наритаха техните копейки! Сега ние сме наред - да влезем в евро-зоната и това ще е още по яко наритване на русоробите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                              Бурятия по собствена инициатива е напуснала Монголия и следващата година с референдум се е присъединила към РФ към 1918г. Република Тува е втората монголска република, която е взета в РФ-от империята Цин, поради което е оспорвана от Китай. Вътрешна Монголия пък е автономна в Китай.
                              Только освобождение Славянска и восстановление канала "Северский Донец — Донбасс" позволит полноценно обеспечить ДНР водой, заявил глава республики Денис Пушилин. Пушилин назвал данный канал сложным гидротехническим сооружением. После освобождения, отметил он, предстоит восстановить шесть водоподъемных насосных станций, разрушенных ВСУ....
                              И в реалността четем добротонално рублажийски кой пречи на ремонта и от кога:

Click image for larger version

Name:	kanalDoneck.jpg
Views:	2
Size:	51.6 КБ
ID:	4272485

Click image for larger version

Name:	6ibaa.jpg
Views:	2
Size:	35.9 КБ
ID:	4272486

Коментар

Чакат те, рускините, Мачото чакат.

Коментар

Working...
                                X