IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Тук ти харесах поста. За Украйна не само че спря помощта, но и отказва да им продава някои оръжия. Не смее да въведе санкциите срещу Русия за които говори от половин година въпреки че Путин открито заявява, че не иска 30 дневно прекратяване на огъня. Иначе за Израел както писах преди няма ограничения на помощта, няма значение че са пари на американския данъкоплатец, няма и ограничения как да се използват оръжията както беше за Украйна
    Миротворец само на думи.Ако беше миротворец нямаше да позволи Русия да продължи войната, нито пък Израел да извършва масови убийства в Газа.Тръмп е мачо пред слабите, пред такива като Путин и евреите подвива опашка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

най-големият защитник на Тръмп във форума се обърна срещу него. На мен пък почва да ми харесва.
      То и Барбарона ще почне да го харесва. Разликата с мен е,че аз не одобрявам масовите убийства независимо дали се извършват от Русия или Израел.Има 60 хиляди жертви в Газа, 95 процента от сградите са сринати, ама трябва да викам браво. Е няма как да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
        Тия тримата вече не са живи, квото търсиха - намериха го.

Е и как това промени нещата?

Коментар

• Тия тримата вече не са живи, квото търсиха - намериха го.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Тръмп се оказа поредната кукла на конци.Девизът му само на думи е"America first",а в действителност е"Israel first".Война с Иран няма да донесе никаква полза на САЩ и не повече от 15 процента от американците я подкрепят. Това според социологическите агенции,съмнява ме повече от 5 процента от американците да подкрепят войната. Дори сред привържениците на Тръмп.
            Аз лично съжалявам, че съм го подкрепял.И на Украйна не помага в достатъчна степен ,даже отклони оръжия, предназначени за Украйна и ги даде на Израел.
            Не искам да злорадствам, но - казах го това отдавна.
            Много пъти.

Без да съм грам капацитет и да нямам претенции за нищо (аз съм един пикльо в български форум), смея да твърдя, че поне добре синтезирам всичко, което чета - а аз чета много и от различни източници. И греша изключително рядко (всъщност само за Доган и Пеевски имам пропуск до момента).

Интелигентен човек си, а попадна в МАГА капана от повтаряне на "либерасти" и "сделка".

От ударите тази нощ освен принудително Иран да се откаже от ЯО няма много какво да стане, но знака е даден - за Израел се намери начин, за Европа - не. Санкциите срещу Русия се бавят фатално, докато ония жмуньовци с половин уста признават, че са пред рецесия, но все пак трупат смъртници по финландската граница.

А реднеците от ръждивият пояс чакат ли, чакат фабрики, доходи и подкрепа. Мексиканците с черно под ноктите от тежък бач ги връщат в Мексико, а фентанила продължава да залива американските улици.

Важното е, че спряха парите за здравеопазване, околна среда, удариха Харвард и прочее.

Приоритети.

Коментар

Тръмп се оказа поредната кукла на конци.Девизът му само на думи е"America first",а в действителност е"Israel first".Война с Иран няма да донесе никаква полза на САЩ и не повече от 15 процента от американците я подкрепят. Това според социологическите агенции,съмнява ме повече от 5 процента от американците да подкрепят войната. Дори сред привържениците на Тръмп.
              Аз лично съжалявам, че съм го подкрепял.И на Украйна не помага в достатъчна степен ,даже отклони оръжия, предназначени за Украйна и ги даде на Израел.
              най-големият защитник на Тръмп във форума се обърна срещу него. На мен пък почва да ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Тук ти харесах поста. За Украйна не само че спря помощта, но и отказва да им продава някои оръжия. Не смее да въведе санкциите срещу Русия за които говори от половин година въпреки че Путин открито заявява, че не иска 30 дневно прекратяване на огъня. Иначе за Израел както писах преди няма ограничения на помощта, няма значение че са пари на американския данъкоплатец, няма и ограничения как да се използват оръжията както беше за Украйна
                миии

Коментар

Коментар

• Тръмп се оказа поредната кукла на конци.Девизът му само на думи е"America first",а в действителност е"Israel first".Война с Иран няма да донесе никаква полза на САЩ и не повече от 15 процента от американците я подкрепят. Това според социологическите агенции,съмнява ме повече от 5 процента от американците да подкрепят войната. Дори сред привържениците на Тръмп.

Коментар

• От Иран още няма реакция. Сигурно още чакат бай Путя да им обещае помощ. Много ще е интересно дали Путя ще излезе пръв да коментира или иранците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Ей така трябва да удари и по Кремъл! И наистина ще прекрати войната за 24 часа.
                        Не случайно подчертах че е 22 Юни. Предния път не се е оказал добър ден за начинания от този род.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
                          Е Тръмп удари с голямата бухалка по Фордо и другите два основни ядрени обекта на Иран. Очертава се горещ юнски ден. 22 Юни е!
                          Ей така трябва да удари и по Кремъл! И наистина ще прекрати войната за 24 часа.

Коментар

• Е Тръмп удари с голямата бухалка по Фордо и другите два основни ядрени обекта на Иран. Очертава се горещ юнски ден. 22 Юни е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Много ми е интересно фашист ли е Путин или нацист или и двете заедно. Иначе че е главорез вече знам. Че е психопат вече знам. Че е терорист вече знам. Че е садист вече знам. Че е кръвожаден изрод вече знам.
                              Има нова категория хора - рашист, руски хибрид между фашист и нацист...

Междувременно американците удариха иранските ядрени обекти във Фордоу, Натанз и Исфахан с бомби от B-2 и ракети Томахоук от подводници.

Коментар

• Хамас и Хизбула са създадени от САЩ, Русия никога не ги е захранвала, има други регионални източници очевидно. САЩ скоро ще разберат, какви приятели имат там. Пакистан са казали че ще изстрелят техни ракети по САЩ.
                                Last edited by supertrader; 21.06.2025, 23:46.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X