Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Всеки с два милиарда долара е музикант на Путин, така ли? Да не би и Тръмп сега да му свири?
И информация за връзката на Путин и Ролдугин е от бивш колега на Путин в КГБ.А там със сигурност са знаели за подобни неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И двамата са на другия бряг. Интимната дружка на Путин е виончелиста Ролдугин в чиято банкова сметка откриха 2 милиарда долара в Панама.Явно добре свири,където трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепак ми звучи по-добре от байдънизъм или урсулизъм
като те прати на поредната "специална военна операция",
и като ти намалят теглото с една ръка, крак или глава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ теб те разбирам
Трудно е да разбереш, че има Човеци, на които горната глава е тлкова развита, колкото и долната
Моята жена е с 3 години по-голяма от мен
Беше ми учителка, по време на следдипломната ми квалификация
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ теб те разбирам
Трудно е да разбереш, че има Човеци, на които горната глава е тлкова развита, колкото и долната
Беше ми учителка, по време на следдипломната ми квалификацияпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, де, ама Путин оножда гимнастички, а Макрон е изпреварил времето си с 25 години. Политиката е функция на държавника, нали такава е поантата ти?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеДа, де, ама Путин оножда гимнастички, а Макрон е изпреварил времето си с 25 години. Политиката е функция на държавника, нали такава е поантата ти?.
Беше ми учителка, по време на следдипломната ми квалификация
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИма по-лошо от това - ще въведат путинизмаD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИма по-лошо от това - ще въведат путинизмапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИма по-лошо от това - ще въведат путинизма
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеще дойдат пак да ни окупират
и ще върнат комунизма
предполагам, че това си представяш
- 1 like
Коментар
-
pinoccio, Левски би трябвало да е и турски национален герой, основата е идеята за Рупублика, и Турция е успяла да стане и той има принос за това разбивайки империята се ражда това нещо - Републиката. И е можел да присъства едновременно на няколко събрания, на няколко комитета.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ама естествено че САЩ ще натискат на под 150км. от най-голямата им база, да има Искандери... ха Ха ХА всеки безкраен по Айнщайн, ще ви го потвърди.
пп
помислете дечица и:
1. САЩ може ли да заповядва на украинците такива неща?
2. Украинците защо ще да ги изпълнят?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Виж сега има разлика има и прилика. При диктатурата в държавата, ако не си съгласен с власта, могат да ти видят сметката много бързо. Във фирмата можеш да напуснеш, или да се договориш за по-добри условия. Второ, шефа обикновенно назначава директор, който носи отговорност и упражнява диктатурата, Ако шефа не е доволен, не го ликвидира, а го сменя. Във фирмата не трепериш за живота си при всяка лудост на шефа, докато в диктаторската държава, освен за собствения си живот трепериш и за живота на близките си. Разбира се, когато си съгласен с щуротиите на шефа или държавния глава, всичко е ок.
Сега твоите работници, ако решат, че не им харесват условията при теб, ти не ги избиваш, нали!?Историята помни, как такива като него, с бизнеси дето са изграждали през целия си живот,изведнъж се събуждат - "голи като пушка"...
Че и имотите понякога заминават ,уж "в ползу роду"...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар