Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще дойдат пак да ни окупират
и ще върнат комунизма
предполагам, че това си представяш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПроблем ни е И западният свят, т.к.родните ни предатели, са на негова издръжка и затова, прокарват неговите глупости.
И гей парадите.Last edited by mirodes; 18.03.2025, 11:55.
Коментар
-
mirodes, проблема е в посоката в която вървят парите, ако има пари тези неща въобще няма да си ги говорим, не аз..ти няма да ги кажеш. Купували си изборите, а ти народа който чака да изкара по този начин пари виждал ли си го. Чувал ли си как казват че ще ги изнудват да дадат някой лев, иначе гласове няма да получат каквото и да направят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНяма. Затова и обяснявам на старшинката, че проблема ни не е западния свят, а на местно ниво.
Проблеми имат в Западна Европа и САЩ заради либерастите, но в България тия процеси засега не са толкова изразени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз си изразявам личното мнение. Не съм трол,за да прокарвам нечии интереси било то държавни,корпоративни или каквито и да е било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тука съм съгласен с тебе. Дай ги тези идеални управници. Кажи ми къде са и кои са, за да знаем за кого да гласуваме. Иначе в момента всеки гласува за най-малкото зло от всички останали.
Проблеми имат в Западна Европа и САЩ заради либерастите, но в България тия процеси засега не са толкова изразени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Народа ги харесва на куков ден.Единият директно си купува гласове,другият си купува бизнесмени, които му осигуряват корпоративен вот плюс част от държавната администрация.
И аз не подкрепям никоя партия.Трябват ни нови хора,честни, които си интересуват единствено от интересите на народа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеТекат преговори за Одеса: https://dzen.ru/news/story/e6233d72-...5-7e4a48b8de94
Ама естествено че САЩ ще натискат на под 150км. от най-голямата им база, да има Искандери... ха Ха ХА всеки безкраен по Айнщайн, ще ви го потвърди.
пп
помислете дечица и:
1. САЩ може ли да заповядва на украинците такива неща?
2. Украинците защо ще да ги изпълнят?Last edited by satz; 18.03.2025, 11:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСам попадаш в капана на собствените си мисли. Добре, кажи според тебе кой трябваше да ни управлява:
1. Корумпирани турци, финансирани от Турция
2. Корумпирани копейки, финансирани от Русия
3. Корумпитани престъпници по 5-6 члена от наказателния кодекс
4. Корумпирани тикви, които явно народа ги харесва
Хайде, дай алтернатива, за да знаем следващия път за кого да гласуваме.
И аз не подкрепям никоя партия.Трябват ни нови хора,честни, които си интересуват единствено от интересите на народа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами че то в частна фирма шефа трябва да е диктатор, иначе няма как да функционира правилно. В армията е същото - диктатура по всички нива от най-ниското до най-високото.
И сега ще ви дам едно разсъждение, въпреки че знам, че после ще ме разкъсате:
Диктатурата е по-добрият обществено-икономически строй, стига да случиш на диктатор. Тоест не е виновна диктатурата като такава, а факта, че понякога народа случва на скапани диктатори. В миналото монархиите също са били диктатури. Всякаквите му там царства също са били диктатури. И сами знаете, че освен скапани диктатори историята не един път е случвала и на добри диктатори, които са издигали народите си във висините. Например Хан Кубрат, Хан Аспарух .....
Сега твоите работници, ако решат, че не им харесват условията при теб, ти не ги избиваш, нали!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПроблемите ни са вътрешни,щото ни управляват корумпирани тикви и прасета и приближените им бизнесмени им осигуряват властта с корпоративен вот.
1. Корумпирани турци, финансирани от Турция
2. Корумпирани копейки, финансирани от Русия
3. Корумпитани престъпници по 5-6 члена от наказателния кодекс
4. Корумпирани тикви, които явно народа ги харесва
Хайде, дай алтернатива, за да знаем следващия път за кого да гласуваме.
Коментар
-
Когато властта ти е по наследство, не я цениш чак толкова много. В същото време ако мислиш за народа, той просперира. За пример - английските крале и кралици, които превърнаха Англия в световна сила и в технологично най-напредналата страна.
Като коренно противоположно - какво направи СССР, като уж даде власта в ръцете на работници и селяни?
Чувството за свобода е моторът стратегически (защото иначе за съществен тех. прогрес ти трябва постоянно война). И монархия с парламент винаги ще е по-напред в сто двеста годишен период от кой да е Сталин.Last edited by satz; 18.03.2025, 10:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тоше, имам питане към тебе. Представи си, е настъпи “светлото руско бъдеще”. Какво печели България от това?
и ще върнат комунизма
предполагам, че това си представяшпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар