IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Това че не виждаш българския интерес си е твой проблем. Едно от малкото неща което е ок в БГ икономиката е производството на оръжие- заводите работят на 3 смени- данъци, заплати.....Като членове на НАТО при нападение срещу натовска страна сме длъжни да я защитим, не е ли по- добре сега да помогнем на Украйна вместо в бъдеще да трябва да гинат българи при евентуална руско- полска или руско- литовска война? И като няма какво да кажете веднага се ползва израза " ама те американците" Какво ме интересуват американците- войната е в Европа и може да запали нашата черга, не американската. Представяш ли си ако аз те застрелям да дойде полицията и да каже на жена ти- не се притеснявайте госпожо, те и в Америка се стрелят
    Не, не .....абсолютно твой проблем и на още няколко хиляди миткоподобни е проблема , че искат да участват във войната срещу РУСИЯ !!!

Българския народ НЕ ГО ИСКА !!! Не иска и едно патронче да заминава за укропитеците ......

А това синичкото е най голямата глупост която съм чувал ....... Нали точно американците искат да запалят цялата черга в Европа , бе .... Нали точно те са инициаторите на всичко случващо се при укропитеците и зап. европа .....
    Европарламента ще диктувал на страните в европа да се били съгласили , за удари в РУСИЯ ..... Абе , тия са по зян и от тебе бе .....

Ами нали европата точно за половин час я няма ..... Барабар със всички митета под номер ......

Вчера пак ти четох умнотитиите като реплика на 6000 ....... Значи в украйна може да се ртазполагат натовски оръжия и установки ..... и РУСИЯ е виновна че е против ..... а в Куба и Мексико не може , защото краварите си имат ''доктрина '' ..............

Ххахахахахахаха .................смешници ...... Само ще ви гледам сеира на русофобите ..... Как до 2-3 години ще пищите като вдовици .....
    90% не сте стъпвали в казарма ,.....а и сте консуматори , свикнали на удобства , купешки приказки , екскурзийки , почивки , ''висок стандарт '' и всевъзможни евродебилщини .......
    За война и 3 % не стават от вас ...... Но иначе - гърлата сте ги отворили широко ..... Като оная блейка - Тафров ...
    Last edited by Сибирския Бръснар; 20.09.2024, 11:23.

Коментар

Това с ракетите под прозорците е една от големите глупости. Защо до всички съседи на Русия да има Русия с ядрено оръжие, ракети и т.н. а до Русия да няма някой съсед с ракети? Защо сигурността на Русия да е по- важна от тази на Швеция, Финландия, Литва......Защо Русия да казва кой да влиза в НАТО и кой не? Всяка страна си е суверенна и сама да си решава.

дай пак
      препоръка е

Коментар

Това че не виждаш българския интерес си е твой проблем. Едно от малкото неща което е ок в БГ икономиката е производството на оръжие- заводите работят на 3 смени- данъци, заплати.....Като членове на НАТО при нападение срещу натовска страна сме длъжни да я защитим, не е ли по- добре сега да помогнем на Украйна вместо в бъдеще да трябва да гинат българи при евентуална руско- полска или руско- литовска война? И като няма какво да кажете веднага се ползва израза " ама те американците" Какво ме интересуват американците- войната е в Европа и може да запали нашата черга, не американската. Представяш ли си ако аз те застрелям да дойде полицията и да каже на жена ти- не се притеснявайте госпожо, те и в Америка се стрелят
        добре тогава, няма да питам, кой подготви и побутна укрите в тази война
        не ни интересува нито сирия, ни ирак, либия и тн
        ами утре, ако на нашите верни приятели им се прииска войната да е на наша територия?
        нищо, ще кажем, че путин е виновен
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
          Вредите в главите им са нанесени много отдавна, когато са били деца. Руската пропаганда е безмилостна. Няма оправяне при тях. Никаква логика не действа. То си е чиста вяра и отказ да приемат реалността. Никой не може да ги разубеди. Единственото което можем да правим е да ги базикаме и да им се смеем.
          С когото и да се отнасяш зле, ще ти го върне, така или иначе. Какво се учудваш? И после, говориш за "вредите".
          Last edited by Pyramid; 20.09.2024, 11:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

А бе кой ти е набил в главата, че руснаците са ти приятели и братя? С тях сме братя колкото са братя англичаните и индийците защото говорят общ език. Официално България е обявила Русия вече за враг и Русия е обявила България за враг и ни плаши всеки ден, че ще ни нападне дори с ядрени оръжия. Циркулират у нас руски подлоги като тоя 6000 дето всеки ден ми обясняват, че руснаците хем са ми приятели, а американците врагове, хем трябва да треперя от тях от страх като "клавиатурен герой". Чисти уроди. И ти ми обясняваш, че не ти, а аз не съм добре.
            Вредите в главите им са нанесени много отдавна, когато са били деца. Руската пропаганда е безмилостна. Няма оправяне при тях. Никаква логика не действа. То си е чиста вяра и отказ да приемат реалността. Никой не може да ги разубеди. Единственото което можем да правим е да ги базикаме и да им се смеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

И тук задръстените русофили започват да повтарят, че най-големия интерес на българите е да дадат дори живота си за някаква дива азиатска страна за да се разширява в 21 век. А няма нужда. Две най-ценни години от живота ми трябваше да даря на тия говеда за да пазя интересите на СССР. Много по-добре съм си днес като "маша, горяща за чуждите интереси" на империалистите.
              Не знам дали е съвпадение, но всички пропаднали хора и алкохолици, които познавам са фенЮве на Путин. Един човек който да е богат, интелигентен, спортуващ, живеещ здравословно и ментално добре не познавам който да е русофил.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                sosi, ти не си добре. Въобще не стоят така нещата.
                А бе кой ти е набил в главата, че руснаците са ти приятели и братя? С тях сме братя колкото са братя англичаните и индийците защото говорят общ език. Официално България е обявила Русия вече за враг и Русия е обявила България за враг и ни плаши всеки ден, че ще ни нападне дори с ядрени оръжия. Циркулират у нас руски подлоги като тоя 6000 дето всеки ден ми обясняват, че руснаците хем са ми приятели, а американците врагове, хем трябва да треперя от тях от страх като "клавиатурен герой". Чисти уроди. И ти ми обясняваш, че не ти, а аз не съм добре.

Коментар

• Дори Зеленски е едно уплашено дребно човече, той ако сключи мир и остане президен на Украйна ще си бъде нейн президент точно толкова време колкото украинците го търпят. Той говори глупости - те ще ни убият, ами няма да ви убият глупаци сте големи вие.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Някакви откачалки които целят да продават оръжие са ви прихванали, въобще никаква война няма да има ако спре този конфликт. Никаква Русия няма да напада Европа, те искаха да са заедно с европейците а не да ги нападат, нито Полша..нито прибалтийски тигри имат намерение да нападат. Просто клъвнаха защото някои не много умни и неразбиращи как функционират икономиките и финансите им обещали че така ще се отърват от дълговете. Русия като другите и тя дългове имаше, няма такива милиарди руски които да са блокирани, има милиарди вложени в тези проекти за суровини и суровините толкова евтини, че японците предпочитат да изнесат - изхвърлят навън старите си коли вместо да извличат от тях концентрирани суровини, по лесно, по евтино е да внесат суровини. Руснаците си го казваха - докато има проекти за съоръжения за добивната индустрия, да се строи ще имаме пари, спрат ли проектите пари няма да има, парите са само докато има такива проекти..после няма.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• sosi, ти не си добре. Въобще не стоят така нещата.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Pyramid, ние останахме встрани от развитието на икономиката благодарение на войната, като гледам какво става там където расте направо ми се плаче. Да погледнат какво е положението в Китай, неизбежно е да си купят Сащ накрая, няма суровини за които да не са купили концесии в цял свят. Хора които разбират от качество показват - вижте какви суровини влагат в техните неща, в европейските няма вложени такива качественни суровини защото там тези неща са скъпи, а на тях са им евтини при това много.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                          Нормалните българи искат България да не бъде ползвана за чужда маша и да гори за чужди интереси
                          И тук задръстените русофили започват да повтарят, че най-големия интерес на българите е да дадат дори живота си за някаква дива азиатска страна за да се разширява в 21 век. А няма нужда. Две най-ценни години от живота ми трябваше да даря на тия говеда за да пазя интересите на СССР. Много по-добре съм си днес като "маша, горяща за чуждите интереси" на империалистите.

Коментар

• Даже анализатори в Русия благославяха Украйна че благодарение на тях се изразходи повечето въоръжения на НАТО и почти всичките им арсенали боеприпаси, даже им благодарят че чрез тях НАТО се разоръжи тотално - цели държави като Дания, Словакия се разоръжиха изцяло дори артилерията на Полша изчезна, самолетите от Източна Европа също, немски танкове останаха 60 работещи, ракетите им привършиха, останаха няколко британски, а вече и не се произвеждат такива. Немците се осъзнаха да си запазят таурисите.

Председатель Совета Федерации Валентина Матвиенко на Евразийском женском форуме вспомнила анекдот по актуальной повестке в Ливане, где на протяжении двух дней происходила детонация средств связи — сначала пейджеров, а затем раций, сообщает корреспондент NEWS.ru. В своем выступлении рассуждала о влиянии гаджетов на детей, так как из них часто транслируется шокирующая повестка.
                            В интернете увидела новый анекдот: «Жена неожиданно на день рождения мужу подарила пейджер», — сказала Матвиенко, обратив внимание на тему гаджетов и вредоносной повестки Запада.
                            Симоньян на это ответила словами: «Хотела одеколон, потом новости прочитала и подарила пейджер». В завершение Матвиенко поблагодарила коллегу за согласие стать модератором «важной и волнующей» темы.
                            Last edited by Кисимов; 20.09.2024, 09:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              mitko2848, няма да има руско - полска или руско - литовска война, на тебе само войни са ти в главата. Заводите за оръжие работят най добре когато икономиката е добре, недей лъга хората. Оръжията и скъпи да са никога не са крепили икономиката, най напредват икономически държави минали през военна капитулация. Украйна ако капитулира военно след 20 години няма да е по ръзлична от Япония и Германия. Вие не искате да им се случи.
                              Да, не осъзнават някои че, дойде ли войната тук, първо ще ударят складове и заводи с оръжие, за да няма кой да снабдява войската и, теи дето са работили там или сега работят, при война, са измежду първите абонати за смърт. Войната, действа усилване са о на икономиката на онези, дето са встранинот нея и доставят оръжие. И даже на тях самомчастичнони за краткото помага, т.к.колабират доскоро платвжоспособнимпазари на всичко. Свършват им на хората парите, рязко намаляват и самите хора а после -
                              - Ама що пазарите се свиха?

Коментар

• mitko2848, няма да има руско - полска или руско - литовска война, на тебе само войни са ти в главата. Заводите за оръжие работят най добре когато икономиката е добре, недей лъга хората. Оръжията и скъпи да са никога не са крепили икономиката, най напредват икономически държави минали през военна капитулация. Украйна ако капитулира военно след 20 години няма да е по ръзлична от Япония и Германия. Вие не искате да им се случи.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X