If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Баце, аз, че не понасям умнокрасивите, не ги понасям, ама и копейките като теб не ги понасям! Хеле пък комунета-безродници! Колко маляки сме избили, че ми е интересно? Какви части на малякия сме окупирали? Още малко и ще чуя севернофиромския наратив за бугоро-татарския фашистички окупатор! И кога им е била освободителната война на маляките, че не се сещам, освен за тази, дето се води почти изцяло на територията на България, ерго няма как да мрат маляки в нея. Аре малко по-леко с опорките и повече с четенето!
Груюо да не ти казвам къде ми какво понасяш и какво не
Истината колкото и нелицеприятна и колкото да има своите оправдания е че българските окупационни войски са изтрепали сумати народ в Гърция
Ама било в защита на българското население което преди това го трепали - Еми те и руснаците влезнаха в Украйна в защите на своето население там
Българската власт конфискува цялата собственост на гръцкото население и я прехвърля на българското.[7] Като последица от тези действия, гръцки партизани и цивилни организират Драмското въстание в края на септември 1941. Въстанието е потушено безкомпромисно, като 3000 въстаници (от които 1000 невъоръжени) са убити, а в следващите седмици българската армия убива 15 000 гърци, като в някои области са разстреляни цели села.[7] Българската окупация е най-смъртоносна за гръцкото население – българската армия избива общо 40 000 гърци, докато Германия екзекутира 21 000, а Италия – 9000.[10] Междувременно започва заселване на тези територии с напусналото ги след Първата световна война българско население, както и с нови заселници от Старите земи.
Кой взе решение Швеция и Финландия да влязат в НАТО??? Марсианците ли. И по- важното е защо по време на студената война не станаха част от НАТО, а сега?- явно са преценили че Путин не го слуша главата и е по- опасен от съветските ръководители. И още по- важното- защо и скандинавските страни и балтийските и Полша... решиха да са част от НАТО, а не от руския ОДКБ? Явно " русский мир" не им е оферта
Ами нито Шведите нито Финландците в нито една от тези държави не беше питан народа искат или не искат до колкото си спомням
А когато Полша и балтийските влизаха в ЕС това беше един много по различен ЕС в който и дума не се казваше за криви краставици за локдауни или за принудително изплащане на % от БВП за трета държава нямаща нищо общо с ЕС
ИНТЕРЕС - Виждайки своят интерес България се включи на страната на тристранният пакт и окупира части на съседна Гърция и изби сигурно повече гърци от колкото са загинали в техната освободителна война
С какво това се различава от нападението на Русия над Украйна - Нали гледате ИНТЕРЕСА
Аз ти говоря за това какво ИСКАТ НОРМАЛНИТЕ българи - Не говоря какво ви шепне ИНТЕРЕСА за него ние знаем много добре
Баце, аз, че не понасям умнокрасивите, не ги понасям, ама и копейките като теб не ги понасям! Хеле пък комунета-безродници! Колко маляки сме избили, че ми е интересно? Какви части на малякия сме окупирали? Още малко и ще чуя севернофиромския наратив за бугоро-татарския фашистички окупатор! И кога им е била освободителната война на маляките, че не се сещам, освен за тази, дето се води почти изцяло на територията на България, ерго няма как да мрат маляки в нея. Аре малко по-леко с опорките и повече с четенето!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Това че не виждаш българския интерес си е твой проблем. Едно от малкото неща което е ок в БГ икономиката е производството на оръжие- заводите работят на 3 смени- данъци, заплати.....Като членове на НАТО при нападение срещу натовска страна сме длъжни да я защитим, не е ли по- добре сега да помогнем на Украйна вместо в бъдеще да трябва да гинат българи при евентуална руско- полска или руско- литовска война? И като няма какво да кажете веднага се ползва израза " ама те американците" Какво ме интересуват американците- войната е в Европа и може да запали нашата черга, не американската. Представяш ли си ако аз те застрелям да дойде полицията и да каже на жена ти- не се притеснявайте госпожо, те и в Америка се стрелят
ИНТЕРЕС - Виждайки своят интерес България се включи на страната на тристранният пакт и окупира части на съседна Гърция и изби сигурно повече гърци от колкото са загинали в техната освободителна война
С какво това се различава от нападението на Русия над Украйна - Нали гледате ИНТЕРЕСА
Аз ти говоря за това какво ИСКАТ НОРМАЛНИТЕ българи - Не говоря какво ви шепне ИНТЕРЕСА за него ние знаем много добре
Зеленски накрая ще каже - Няма я нашата ЗСУ, всичките...избягаха. Има и превъплатили се в руски селяни, някакви разправят че се хванили да карат тракторите им и пашут землю, най после селяните се радват дошъл някой и при тях..сега ги хванали да бачкат. Зеленски ще трябва да им плати, все пак нали са ЗСУ. Намерили си хубаво скривалище, селяните няма да ги предадат ако дойдат някакви нахални да търсят войници ще кажат - тук няма никой, ще ги скрият.
Преди без работа, обаче сега първо от ЗСУ ще вземат пари, и от работата която са си намерили в Русия ще изкарат някоя пара, въобще устройват се хората. Украинците не са прости и те са хора.
Кой взе решение Швеция и Финландия да влязат в НАТО??? Марсианците ли. И по- важното е защо по време на студената война не станаха част от НАТО, а сега?- явно са преценили че Путин не го слуша главата и е по- опасен от съветските ръководители. )
Под ''швеция и финландия '' ......какво разбираш ти .....Я обясни ......
Целокупния шведски и финландски НАРОД ли , или продажните 300 човека ПРАВИТЕЛСТВО на тези смешни държавици ( съпоставени с РУСИЯ )
Междудругото , тези правителства са сложени именно от краварите и техните $$$$ , точно за това - да осъществят желание ( за наивниците) и присъединяване на страните им към нато ......
Значи досега не бяха - и нямаха проблеми 80 години ......
Но изведнъж решиха че ще имат ...ако условно решат да се присъединят (като украийна ) и ....затова се присъединиха ...............за да си нямат проблеми , ако решат да се присъединят ......
Смех ...смех ....смех ...... и приказки за наивитети от най примитивните .............
А бе кой ти е набил в главата, че руснаците са ти приятели и братя? С тях сме братя колкото са братя англичаните и индийците защото говорят общ език. Официално България е обявила Русия вече за враг и Русия е обявила България за враг и ни плаши всеки ден, че ще ни нападне дори с ядрени оръжия. Циркулират у нас руски подлоги като тоя 6000 дето всеки ден ми обясняват, че руснаците хем са ми приятели, а американците врагове, хем трябва да треперя от тях от страх като "клавиатурен герой". Чисти уроди. И ти ми обясняваш, че не ти, а аз не съм добре.
Подлоги циркулират навсякъде и далеч не само руски. Какво сте се втренчили? Кога за последно, сте поглеждали в огледалото?
.. И още по- важното- защо и скандинавските страни и балтийските и Полша... решиха да са част от НАТО, а не от руския ОДКБ? Явно " русский мир" не им е оферта
Че за какво? Ердоган заби 5-6 ножа в гърба на джуджето и оно си трае, щото само се сложи в поза партер. Съответно Армения го издуха,
а в Карабах влезе аскер, където 200 години не го е имало...
Кой взе решение Швеция и Финландия да влязат в НАТО??? Марсианците ли. И по- важното е защо по време на студената война не станаха част от НАТО, а сега?- явно са преценили че Путин не го слуша главата и е по- опасен от съветските ръководители. И още по- важното- защо и скандинавските страни и балтийските и Полша... решиха да са част от НАТО, а не от руския ОДКБ? Явно " русский мир" не им е оферта
И аз това се чудя ..... Много се е объркал ....Над 85% са Българите симпатизиращи на РУСИЯ и против краварите и евро пенделите ....... Останалите 15 се делят на няколко разновидности , но твоя подвид са най малко .......
Най -много са НПО-шниците - центаджии .....
Коментар