Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
От кого беше анексирано Косово ? Напиши ми много моля, коя държава го анексира Косово, обяви независимост ,но ако аз имах някаква власт тогава нямаше да призная тази независимост. Разбираш ли изобщо какво пиша ?
Тоест господарите ти са гадове а най-лошото е че ти даже не го осъзнаваш !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Написала съм го ясно, оправяй се сам с мисленето !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Не се прави на жертва и не прави внушения, за неща, дето не са така, а кажи какво общо намери между Луганск/Донецк и Кърджали/Хасково?
Коментар
-
Браво ! Значи като жена, нямам право на мнение, така ли да разбирам ?! Тук вече изплиска легена , не сме в 18 век !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Лелче, била ли си някога в Кърджали и Хасково, че ги правиш тия асоциации или си пишеш глупости за спорта?
Айде, да ни пише жена по темата и да обяснява, че не я разбират - ОК! Тука вече почваш да прекаляваш - не мислиш ли?
Коментар
-
Това за анексията не го приказвай на мен, а на русофилите тук, след ВСВ в Европа, Крим е първата анексия. Кой да защитават според теб ? Написах го ясно замени Донецк и Луганск с Кърджали и Хасково, а Русия с Турция ще добавя и руско говорящи хора с говорещи турски и ще си отговориш сам за какво иде реч !
Айде, да ни пише жена по темата и да обяснява, че не я разбират - ОК! Тука вече почваш да прекаляваш - не мислиш ли?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Анексиран беше от територията на Сърбия, дори без Референдум !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ще врякат, ама ако замениш Кърджали и Хасково с Варна и Бургас и Турция с русия, ще скочат да защитават правата на зелените човечета и руските собственици на апартаменти.
- 1 like
Коментар
-
Не ми се спори ама Донецк и Логанск са украински територии. Замени Донецк и Луганск с Кърджали и Хасково ,а Русия с Турция, какво ще пишем тогава според теб ?
Тях сме ги изгубили от глупави политици, а тези области и Крим са дадени даром, защото никой не е мислел за разпада на СССР. Или пък като РСМ, са се самоопределили. Нея я признахме, а другите самоопределящи се, не?Last edited by SKP; 16.02.2022, 21:40.
Коментар
-
Не знаех ,че Косово, е американски щат или Германска провинция . Я, прочети отново какво означава анексия и тогава ми давай примери !!!Last edited by markov; 16.02.2022, 21:39.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Ама верно ли , а Косово какво беше ?
Американофилите май прескачате фактите които не ви изнасят
ПП: М/у другото никак не ми хареса ,че България, призна независимо Косово, по същите причини за които пиша.
Коментар
-
Това за анексията не го приказвай на мен, а на русофилите тук, след ВСВ в Европа, Крим е първата анексия. Кой да защитават според теб ? Написах го ясно замени Донецк и Луганск с Кърджали и Хасково, а Русия с Турция ще добавя и руско говорящи хора с говорещи турски и ще си отговориш сам за какво иде реч !
Американофилите май прескачате фактите които не ви изнасятНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеDury, не е нормално в 21век да се анексират територии на база на това че са заселени с хора от определен етнос. Странното е че НАТО защитава Украйна, а не би трябвало, тези хора искат да се отделят от нея точно защото ги нападат поради етническата им принадлежност. Това е работа за миротворчески сили, които обират и прибират оръжията..другото е да се налива масло в огъня. Обаче са се навъдили много крайни хора и много ще страдат хората заради тях.
- 1 like
Коментар
-
Last edited by markov; 16.02.2022, 21:27.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар