Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не съм фен на американците ама не разбирам защо си заревал за сърбите...Тия са некакви смешни балкански бабаите дето кой не ги е хванал той не ги е на....бил...Трябва да ги ликвидират напълно...и най добр ще е Хърватия да команди Белград
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеВоенен бюджет. 2022 г–
НАТО: 1770 млрд.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Военен бюджет. 2022 г
– НАТО: 1770 млрд. $
.............................– росия: 47 млрд. $
Въпроси⁉️Last edited by Gerasim_Burgaski; 17.02.2022, 08:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Анексия на Косово няма.Има отделяне от Сърбия...и дано да ги ликвидират се.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Що реши че рева за сърбите ?
Споменавам го като факт че анексията на Косово е първото следвоенно променяне на границите в Европа. Това беше във връзка с една неграмотна особа по-надолу която твърдеше глупости като се правеше че не помни този факт ........
- 1 like
Коментар
-
Не съм фен на американците ама не разбирам защо си заревал за сърбите...Тия са некакви смешни балкански бабаите дето кой не ги е хванал той не ги е на....бил...Трябва да ги ликвидират напълно...и най добр ще е Хърватия да команди БелградМ.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не съм фен на американците ама не разбирам защо си заревал за сърбите...Тия са некакви смешни балкански бабаите дето кой не ги е хванал той не ги е на....бил...Трябва да ги ликвидират напълно...и най добр ще е Хърватия да команди Белград
Споменавам го като факт че анексията на Косово е първото следвоенно променяне на границите в Европа. Това беше във връзка с една неграмотна особа по-надолу която твърдеше глупости като се правеше че не помни този факт ........Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
А нашенските американофили разбират ли че Кутията на Пандора я отвориха точно Американосите с откъсването на Косово от Сърбия ? Че точно това е първата промяна на граници в следвоенна Европа и то по насилствен път !
Даже имаше едно изказване от тогава на Путин .....в което пита американските " приятели " съзнават ли какво направиха ? И дали ще са доволни като разберат че са отворили кутията на Пандора ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Не се хаби, няма да те разберат, нашенските " русофили" там си трябва смяна на поколенията. Един даже разправяше, че сме били едно с руснаците и езикът ни бил същия
Даже имаше едно изказване от тогава на Путин .....в което пита американските " приятели " съзнават ли какво направиха ? И дали ще са доволни като разберат че са отворили кутията на Пандора ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Браво ! Значи като жена, нямам право на мнение, така ли да разбирам ?! Тук вече изплиска легена , не сме в 18 век !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
От кого беше анексирано Косово ? Напиши ми много моля, коя държава го анексира Косово, обяви независимост ,но ако аз имах някаква власт тогава нямаше да призная тази независимост. Разбираш ли изобщо какво пиша ?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар