IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Аз знам защо не разбираш че, колкото повече украинци умират, е по-зле за Украйна. Много неща не достигат до съзнанието ти, нали.
    И какво зависи от мен, та ми ги казваш тия неща?Коментирам ситуацията каквато е .

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Интересно как всички ватници,та даже и путин напълниха гащите и почнаха да реват като малки деца от някакви ракети,технология отпреди 30 год
      И щели да се бият с НАТО разбираш ли хахаха
      Момко, пак си падал на глава. Горкият тротоар.
      Last edited by Pyramid; 19.11.2024, 20:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
        Преди малко гледах изявления на шефа на НАТО Рюте и на американския външен министър. И двамата казаха че ще подкрепят Украйна. Ясно и категорично.Така че мирен договор в ущърб на Украйна е изключен. Тая война може да продължи и 10 години.
        Аз знам защо не разбираш че, колкото повече украинци умират, е по-зле за Украйна. Много неща не достигат до съзнанието ти, нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ще има демилитаризирана зона. Договорка на русия и сатанато. усрайна никой няма да я пита. Да не би да я питаха за минското споразумение.
          Въпроса е дали путин ще се довери на запада и по скоро какви ОГРОМНИ ГАРАНЦИИ ще иска на измамниците.
          45г поделиха европа на 2, сега само с 4 области от усрайна - АБСУРД
          Преди малко гледах изявления на шефа на НАТО Рюте и на американския външен министър. И двамата казаха че ще подкрепят Украйна. Ясно и категорично.Така че мирен договор в ущърб на Украйна е изключен. Тая война може да продължи и 10 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Vergil1975, там няма да има мирен договор, ще има спиране на парите и оръжията. Ще се изненадаш, но Русия не ги иска, не иска да ги превзема и въобще не ги искат. Строиха газопровод който струва 100 милиарда, работи лошо и тежко само да не се занимават с тях. Никой който иска да те превзема няма да строи газопровод да те заобикаля ! Стига се самозалъгва.
            Ще има демилитаризирана зона. Договорка на русия и сатанато. усрайна никой няма да я пита. Да не би да я питаха за минското споразумение.
            Въпроса е дали путин ще се довери на запада и по скоро какви ОГРОМНИ ГАРАНЦИИ ще иска на измамниците.
            45г поделиха европа на 2, сега само с 4 области от усрайна - АБСУРД
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Vergil1975, там няма да има мирен договор, ще има спиране на парите и оръжията. Ще се изненадаш, но Русия не ги иска, не иска да ги превзема и въобще не ги искат. Строиха газопровод който струва 100 милиарда, работи лошо и тежко само да не се занимават с тях. Никой който иска да те превзема няма да строи газопровод да те заобикаля ! Стига се самозалъгва.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                Медведев пак е изпил цяла бутилка водка! Как съм познал ли.....
                Интересно как всички ватници,та даже и путин напълниха гащите и почнаха да реват като малки деца от някакви ракети,технология отпреди 30 год
                И щели да се бият с НАТО разбираш ли хахаха

Коментар

• Медведев пак е изпил цяла бутилка водка! Как съм познал ли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дай да видим какъв му е полезният ход? И дали той е полезен за Украйна? А за нас - ЕС и НАТО? За Джавелините няма да споря - вече ги няма в новините. И Байрактарите ги няма. А бяха считани за уникални, чак кампании се правеха да се събират пари за тях и т.н.

Аз ги виждам така неща - 4-те "републики" стават самостоятелни субекти, Крим си е руски, санкциите падат, на Украйна се забранява да влиза в НАТО за форевър (нямам идея как ще го гарантират това), но се приемат в ЕС, като всички ние плащаме като попове за възстановяването ѝ. Всякакви кол центрове и дейта такива се изнасят в Украйна, в следствие на което офисният жусуи планктон в София остава без работа и кинти, ерго обвинява Путлер и го обявява за враг номер едно на жълтопаветната селищна система. твай
                    То така става всички фирми от един бизнес да се изнесат в друга държава. Що не се изнесоха до 24.02.2022г,когато нямаше война в Украйна.
                    А какви ще са условията за мирен договор няма как да се знае,щото ситуацията на фронта е динамична, а от нея много зависят тия условия.

Коментар

• Vergil1975, в Украйна още е 1993 - 94 година, те просто са хакнали четвъртото измерение и си стоят в едно и също време.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Какво е направил Путлерчо в Молдова? Интересно ми е?
                        Приднестровието е част от Молдова, ама Русия го отцепи. Да това стана още преди Путин да вземе властта, но той поддържа тоя статут.

Коментар

• Грую Груев, четирите области и господ не може да ги задържи в Украйна, те онези им казали да се махат. Те се бият със славоукрите.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Дай да видим какъв му е полезният ход? И дали той е полезен за Украйна? А за нас - ЕС и НАТО? За Джавелините няма да споря - вече ги няма в новините. И Байрактарите ги няма. А бяха считани за уникални, чак кампании се правеха да се събират пари за тях и т.н.

Аз ги виждам така неща - 4-те "републики" стават самостоятелни субекти, Крим си е руски, санкциите падат, на Украйна се забранява да влиза в НАТО за форевър (нямам идея как ще го гарантират това), но се приемат в ЕС, като всички ние плащаме като попове за възстановяването ѝ. Всякакви кол центрове и дейта такива се изнасят в Украйна, в следствие на което офисният жусуи планктон в София остава без работа и кинти, ерго обвинява Путлер и го обявява за враг номер едно на жълтопаветната селищна система. твай
                            2005г аха аха да отиде аутсорса в усрайна. Благодарение на Сашка дойде в БГ и 5 пъти по големите заплати.
                            2011г искаха и в казахстан да местят кол центровете - и там не прокопсаха заради един бакшиш .
                            Добре че руснаците са бандитски народ. Ние само с миролюбивия си характер спечелихме
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Украйна е европейска държава, населена с християни и бели европейци.Затова е по- важна за НАТО ,отколкото разни тарамбуки.А и на Путин му се размина много пъти-и с Молдова,и с Грузия, и с Крим,и с Донбас,ама той не се спря. Крайно време беше да му се покаже, че ще има отпор.
                              Какво е направил Путлерчо в Молдова? Интересно ми е?
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Грую Груев, GPS работи ли ? Ако наистина има заплаха веднага ще бъде спряна. Без нея всички тези нови оръжия не работят. Поне 5 държави имат спътници които да дублират сигнала на единия от спътниците и това е достатъчно за да дава грешни координати, толкова грешни че ще бърка континентите направо всяко едно устройство. Толкова е сериозна вината. Зеленски се изказвал как спасил Запада, той си мисли че е на конкурс за красота, където ги питат какво искаш да направиш и те казват - Да спася Света !
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X