Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеМАДУРО ЗАБИВА НОЖ В ГЪРБА
В преддверие визита американцев 3 марта 2022 г. на 2м конгрессе рабочего класса Н. Мадуро заявил:
венесуэльская нация снова станет нефтяной державой;
мы нефтяная страна, которая может быстро нарастить добычу;
сейчас у нас объем собственной добычи нефти - 1 млн барр/сутки, но мы готовы достичь добычи 2х млн барр/сутки нефти, а с помощью партнеров - 3 млн барр/сутки нефти за короткое время;
нефть Венесуэлы доступна для тех, кто хочет добывать, хочет ее покупать, является инвестором, который пришел из Азия, Европа, США;
Добро пожаловать! Из Южной Америки, Африки, откуда бы вы ни приехали;
двери Венесуэлы открыты для инвестиций, добычи нефти, газа и обеспечения нефтегазовой стабильности всего мира, включая США;
Мы готовы продавать нефть и газ США, мы не должны политизировать сотрудничество, экономические вопросы не должны политизироваться.
Те най голям ще му го наврат
- 1 like
Коментар
-
МАДУРО ЗАБИВА НОЖ В ГЪРБА
В преддверие визита американцев 3 марта 2022 г. на 2м конгрессе рабочего класса Н. Мадуро заявил:
венесуэльская нация снова станет нефтяной державой;
мы нефтяная страна, которая может быстро нарастить добычу;
сейчас у нас объем собственной добычи нефти - 1 млн барр/сутки, но мы готовы достичь добычи 2х млн барр/сутки нефти, а с помощью партнеров - 3 млн барр/сутки нефти за короткое время;
нефть Венесуэлы доступна для тех, кто хочет добывать, хочет ее покупать, является инвестором, который пришел из Азия, Европа, США;
Добро пожаловать! Из Южной Америки, Африки, откуда бы вы ни приехали;
двери Венесуэлы открыты для инвестиций, добычи нефти, газа и обеспечения нефтегазовой стабильности всего мира, включая США;
Мы готовы продавать нефть и газ США, мы не должны политизировать сотрудничество, экономические вопросы не должны политизироваться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Точно ти да ми говориш за логика
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЧестно казано, подозренията ми са много сериозни. Ти така и пишеш - леко замятайки логиката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
И ти мислиш, че ни казваш нещо ли? Ами сега чия команда управлява България, как мислиш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМеки китки се оказаха руските войнчета. То аз това съм ви го казвал много пъти, не ги гледайте руските мъже-манекенки от пропагандните филмчета на Путин. Сега Путин разбира, че само с манекенки от клипчета за спецназ не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеEuropeen Dialogue
За какво мечтае и воюва Путин. Ще спомена един действителен случай от 1996 година. Октомври убиха Луканов. Николай Добрев беше негов лейтенент и остана без шеф. Не знаеше какво да прави. Веднага отиде в Москва за инструкции. Върна се и дойде при Благовест Сендов, който тогава беше председател на парламента. Аз водех преди това разговор с Благовест и секретарката съобщи че той идва. Влезнах в коридорчето на сервизното помещение за почивка на председетеля. Делеше ме една врата и чувах всичко. Благовест нямаше нищо против. Трябваше Николай Добрев да не знае. И какво се е запечатало в главата ми тогава. Братушките казаха НАДА МЕНЯТ КОМАНДУ. Бяха се скарали със Жан Виденов защото беше отказал да им даде собственоста на газовопреносната мрежа. Абстрахирам се кой, кой е измежду споменатите имена. Акцентирам върху факта. Един вътрешен министър на суверена страна се връща от Москва и докладва на председателя на парламента какво искат и какво са наредили руснаците. За това мечтае и воюва Путин. За тази бруталност. 45 години те качваха и сваляха българските ръководители. Путин иска това да се върне. Другото е бош лаф.
Коментар
-
Меки китки се оказаха руските войнчета. То аз това съм ви го казвал много пъти, не ги гледайте руските мъже-манекенки от пропагандните филмчета на Путин. Сега Путин разбира, че само с манекенки от клипчета за спецназ не става.
Първоначално изпратено от pinoccioА, бе, ти да не си мека китка, та би си взривил граната в джоба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Няма нужда се взривява AEЦ. Достатъчно е да се изчака руснаците да издумкат някоя детска градина или болница. ООН ще приеме една резолюция. Американците ще си махнат шапките, ще си сложат едни сини каски и влизат.
Коментар
-
Тука вече ме оставяш без думи...
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИскаш да кажеш че канадските реактори изпускат радиация повече от украинските нали така. И че приказките за чернобил са били мижи да те лажим, нали така
Коментар
-
Europeen Dialogue
За какво мечтае и воюва Путин. Ще спомена един действителен случай от 1996 година. Октомври убиха Луканов. Николай Добрев беше негов лейтенент и остана без шеф. Не знаеше какво да прави. Веднага отиде в Москва за инструкции. Върна се и дойде при Благовест Сендов, който тогава беше председател на парламента. Аз водех преди това разговор с Благовест и секретарката съобщи че той идва. Влезнах в коридорчето на сервизното помещение за почивка на председетеля. Делеше ме една врата и чувах всичко. Благовест нямаше нищо против. Трябваше Николай Добрев да не знае. И какво се е запечатало в главата ми тогава. Братушките казаха НАДА МЕНЯТ КОМАНДУ. Бяха се скарали със Жан Виденов защото беше отказал да им даде собственоста на газовопреносната мрежа. Абстрахирам се кой, кой е измежду споменатите имена. Акцентирам върху факта. Един вътрешен министър на суверена страна се връща от Москва и докладва на председателя на парламента какво искат и какво са наредили руснаците. За това мечтае и воюва Путин. За тази бруталност. 45 години те качваха и сваляха българските ръководители. Путин иска това да се върне. Другото е бош лаф.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНа Путин му пука за човешкия живот не повече отколкото на Сталин.
А и Запорожица е по-далече от Москва от Чернобил. Те са го гледали, а и ние в България също, този филм. Пък и на времето с Чернобил имаше повече радиация в Канада, отколкото в Европа. Тъкмо претекст за още репресии и специлани операции и методи на действие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЦената на газа в Европа с нов рекорд: 3899 долара за 1000 куб. м
Цената на газа на фондовата борса в Европа за четвърти пореден бележи исторически рекорд и по време на днешната търговия се приближи до 3900 долара за 1000 куб.м., според Лондонската фондова борса ICE, съобщава ТАСС.
Цената на априлските фючърси на хъба TTF в Нидерландия достигна 3 899 долара за 1000 куб. м за или 345 евро за мегаватчас (въз основа на текущите обменни курсове EUR/USD.
Търговията с газ в в петък приключи при цена 2300 долара.
Как ли се чувстват германците??? Май ще търсят Зеленски да го бият
Коментар
-
Не четете внимателно и не вниквате
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕдва ли толкова е изперкал, а и да е, няма значиение, защото в момента в който даде такава заповед ще го отстранят.
Но взривяване на ядрена централа по заповед на Путин е напълно възможно. Те идиотите вече стреляха по Запорожица с ракети. Това е абсолютен прецедент. На Путин му пука за човешкия живот не повече отколкото на Сталин.
Коментар
Коментар