IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Та колко дни му остават казваш?
    Бате Пешо, споменах в другата тема чче човека с отрицателните цени на тока го няма и той цъфна след 2-3 минути. Как смяташ дали пише с няколко ника

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Ако имаш предвид мен- защо не, какво му е на путин, не е убил 20 милиона нито дори 15000 човека в донбас. Опитва се да направи една държава велика- по неговите разбирания. Възхищавам му се- и не само аз, ако имаш предвид това. Има една анкета на сайта на нова ТВ- на кого вярвате- русия или украйна- на дали ще се изненадаш че около 70% от българите вярват на русия. Е разбира се добре че не пишат тук, че няма да смогвате
      Едните наивници вярват на Русия;
      Другите наивници вярват на Украйна;
      Третите наивници вярват на Сащ, Китай и арабите...
      ===
      Универсалната истина е, че на руснаците им дреме за нас точно толкова, колкото и на американците - т.е. ХИЧ! Ако си мислите, че на тях им пука за нас - нямате си представа в каква огромна заблуда живеете.
      Но си вярвайте де....... сигурно и в дядо Мраз още вярвате? Знам ли ви.......

Относно опитите му да се прави на велик (кадърни или не, както и методите му - хуманни или не) принципно не ме вълнуват, докато не засегне лично нашите - българските интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
        Рублата вече е 140 рубли за долар. Но официалния курс. Неофициалния сигурно е над 500:1
        https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=RUB&view=1W
        Преди малко беше над 150

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Хич не ми пука.Те в голямата си част са зад него заради пропагандата.....НО.....икономическите тояги ще ги ударят като мокър парцал в тиквочите и ще се събудят ,няма къде да ходят.
          Нищо не е по-голямо от къркорещия стомах
          Русия десетилетия ще е в разруха и ще е държава от 3-я свят.Пък колко военни репарации ще плащат,няма да им стигнат ресурсите
          Дните на късия са преброени !
          Та колко дни му остават казваш?

Коментар

Такива са ни админите, има и руснаци. Аз сложих лика на Хитлер защото имаше някой с лика на Сталин. Един ме забрани докато не разбере как да го махне. Но за форума и новините модераторите са различни и при новините си стои. Скоро научих че Путин преди една година е задранил абсолютно да се казва и една лоша дума против Сталин - онзи който започна Втората световна война заедно с Хитлер през септември 1939г.
            По спомен хитлер е признат за световно зло, а за сталин никой нищо не говори. Сега това че на теб не ти харесва сталин, а ти харесва хитлер са си твои предпочитания, но в този форум се придържат в някаква степен към официалната политика и тя е че книгите и портретите на сталин са допустими, а на хитлер не

Коментар

Рублата вече е 140 рубли за долар. Но официалния курс. Неофициалния сигурно е над 500:1
              Колко да е , при положение, че путлер обяви банкрут дефакто, като каза, че ще погасява дълга с тоалетна хартия, опс рубли

Коментар

• Имам и друг въпрос. Защо постоянно се скача от една причина за война с Украина, после на втора, после на трета и т.н.

Ту разполагане на ракети бил проблемът ама Байдън предложи гаранции че няма да се разполагат, ту влизане в НАТО дето нямаше изгледи да стане и без това, ту правата на руснаците дето всъщност не искат да ходят в Русия и бягат от ЛДНР, ту самата Украина била проблем че изобщо съществува, ту Азов които днес нямат нищо общо с нацизма, после се оказа, че проблемът били ядрените централи които самите руснаци обстрелват, биологичното оръжие и не знам какво си... фабриката за измислици не спира да бълва "продукция"

И накрая НАТО били виновни, че не са решили проблема на Путин. Проблем, който путинистите дори не могат да дефинират. То всъщност е ясно, че проблът му е че е самотно джудже, загубило връзка с реалността...
                Last edited by Money; 07.03.2022, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Поредната неистина...
                  Втората световна война започва, когато Германия и СССР нападат Полша през 1939г. Германия напада Полша на 1 септември, а СССР напада Полша на 17 септември. Всички русофили си го набийте дълбоко в главата.

Коментар

• Рублата вече е 140 рубли за долар. Но официалния курс. Неофициалния сигурно е над 500:1

Коментар

Такива са ни админите, има и руснаци. Аз сложих лика на Хитлер защото имаше някой с лика на Сталин. Един ме забрани докато не разбере как да го махне. Но за форума и новините модераторите са различни и при новините си стои. Скоро научих че Путин преди една година е задранил абсолютно да се казва и една лоша дума против Сталин - онзи който започна Втората световна война заедно с Хитлер през септември 1939г.
                      Поредната неистина...

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                        До Админите,

нормално ли е всъщност да толерирате аватари с лика на Путин?

просто питане.......
                        Ако имаш предвид мен- защо не, какво му е на путин, не е убил 20 милиона нито дори 15000 човека в донбас. Опитва се да направи една държава велика- по неговите разбирания. Възхищавам му се- и не само аз, ако имаш предвид това. Има една анкета на сайта на нова ТВ- на кого вярвате- русия или украйна- на дали ще се изненадаш че около 70% от българите вярват на русия. Е разбира се добре че не пишат тук, че няма да смогвате

Коментар

До Админите,

просто питане.......
                          Живеем в свободна държава или съм се заблудил?Ако искаш да уважават мнението ще трябва да уважаваш и ти чуждото

Коментар

До Админите,

просто питане.......

Коментар

Не ми се виждаш дорасъл за Админ?

Даже и модератор не си.

Тъй че и да се пънеш да отговаряш......
                              Да стане модератор са му мокрите сънища

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                                Всяка военна кампания се дължи на една четвърт на числеността и материалните ресурси и на три четвърти на морала.

Наполеон Бонапарт

Даа, а морала вече е на минус
                                В такива моменти човек си казва- само да оживея, което значи, че при първия удобен момент хвърля автомата и вдига ръцете

Коментар

Working...
                                X