Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко имаш предвид мен- защо не, какво му е на путин, не е убил 20 милиона нито дори 15000 човека в донбас. Опитва се да направи една държава велика- по неговите разбирания. Възхищавам му се- и не само аз, ако имаш предвид това. Има една анкета на сайта на нова ТВ- на кого вярвате- русия или украйна- на дали ще се изненадаш че около 70% от българите вярват на русия. Е разбира се добре че не пишат тук, че няма да смогвате
Другите наивници вярват на Украйна;
Третите наивници вярват на Сащ, Китай и арабите...
===
Универсалната истина е, че на руснаците им дреме за нас точно толкова, колкото и на американците - т.е. ХИЧ! Ако си мислите, че на тях им пука за нас - нямате си представа в каква огромна заблуда живеете.
Но си вярвайте де....... сигурно и в дядо Мраз още вярвате? Знам ли ви.......
Относно опитите му да се прави на велик (кадърни или не, както и методите му - хуманни или не) принципно не ме вълнуват, докато не засегне лично нашите - българските интереси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеРублата вече е 140 рубли за долар. Но официалния курс. Неофициалния сигурно е над 500:1
https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=RUB&view=1W
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Хич не ми пука.Те в голямата си част са зад него заради пропагандата.....НО.....икономическите тояги ще ги ударят като мокър парцал в тиквочите и ще се събудят ,няма къде да ходят.
Нищо не е по-голямо от къркорещия стомах
Русия десетилетия ще е в разруха и ще е държава от 3-я свят.Пък колко военни репарации ще плащат,няма да им стигнат ресурсите
Дните на късия са преброени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Такива са ни админите, има и руснаци. Аз сложих лика на Хитлер защото имаше някой с лика на Сталин. Един ме забрани докато не разбере как да го махне. Но за форума и новините модераторите са различни и при новините си стои. Скоро научих че Путин преди една година е задранил абсолютно да се казва и една лоша дума против Сталин - онзи който започна Втората световна война заедно с Хитлер през септември 1939г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеРублата вече е 140 рубли за долар. Но официалния курс. Неофициалния сигурно е над 500:1
- 1 like
Коментар
-
Имам и друг въпрос. Защо постоянно се скача от една причина за война с Украина, после на втора, после на трета и т.н.
Ту разполагане на ракети бил проблемът ама Байдън предложи гаранции че няма да се разполагат, ту влизане в НАТО дето нямаше изгледи да стане и без това, ту правата на руснаците дето всъщност не искат да ходят в Русия и бягат от ЛДНР, ту самата Украина била проблем че изобщо съществува, ту Азов които днес нямат нищо общо с нацизма, после се оказа, че проблемът били ядрените централи които самите руснаци обстрелват, биологичното оръжие и не знам какво си... фабриката за измислици не спира да бълва "продукция"
И накрая НАТО били виновни, че не са решили проблема на Путин. Проблем, който путинистите дори не могат да дефинират. То всъщност е ясно, че проблът му е че е самотно джудже, загубило връзка с реалността...Last edited by Money; 07.03.2022, 16:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Поредната неистина...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Рублата вече е 140 рубли за долар. Но официалния курс. Неофициалния сигурно е над 500:1
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Такива са ни админите, има и руснаци. Аз сложих лика на Хитлер защото имаше някой с лика на Сталин. Един ме забрани докато не разбере как да го махне. Но за форума и новините модераторите са различни и при новините си стои. Скоро научих че Путин преди една година е задранил абсолютно да се казва и една лоша дума против Сталин - онзи който започна Втората световна война заедно с Хитлер през септември 1939г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДо Админите,
нормално ли е всъщност да толерирате аватари с лика на Путин?
просто питане.......
- 1 like
Коментар
-
просто питане.......
- 1 like
Коментар
-
просто питане.......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Не ми се виждаш дорасъл за Админ?
Даже и модератор не си.
Тъй че и да се пънеш да отговаряш......
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВсяка военна кампания се дължи на една четвърт на числеността и материалните ресурси и на три четвърти на морала.
Наполеон Бонапарт
В такива моменти човек си казва- само да оживея, което значи, че при първия удобен момент хвърля автомата и вдига ръцете
- 1 like
Коментар
Коментар