IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

КГБ е в Белорусия...ФСБ /не е Формация Студио Балкантон/ е в Русия....
    Нищо де, няма лошо. Аз... На мен, друго ми е мъчно: Колко нелепа история е това, заради едната суета, някакви кифли без малко да умрат, понеже, ходили да ги боде друга кифла...С БОТУЛИНОВ ТОЙДИН - БОЙНО ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО , ЕДИН ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ ТОКСИНИ НА ЗЕМЯТА !На ТОЗИ фон, поразените с "новичок"са направо бледа сянка. Те, поне не са ТЕЖКО ГЛУПАВИ.
    Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 21:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
      Наталия Кобилкина
      Виктория Капитонова
      Алина Осипова

https://www.facebook.com/share/p/1EkCoDY7T2/

КГБ отдавна праща откачалките си навън да морят чужди мъже.
      КГБ е в Белорусия...ФСБ /не е Формация Студио Балкантон/ е в Русия....

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сигурно. Какво искаш от "предател"? Вярно, никакеи подочени действия нито улики но, щом един заблуден от илюзии хлсоак хо твърди... За србе си, аз проследявам една верига от събития която, Зеленски можеше да пресече но... според В., аз съм бил "предателят" Зарежи. Уморих се от негативизъм.
        Какъвто и да е Зеленски, това не е основания да се напада Украйна, да се избиват стотици хиляди хора, да се сриват с основите на земята хиляди населени места, да се завладяват територии, да се отвличат деца, да се рекетира целия свят с ядрена война и прочее прелести на кръвожадния психопат Путин. Ако някъде някой одобрява всичко това, предател е най-нежната думичка, с която може да бъде окачествен.

Коментар

• Наталия Кобилкина
          Виктория Капитонова
          Алина Осипова

https://www.facebook.com/share/p/1EkCoDY7T2/

КГБ отдавна праща откачалките си навън да морят чужди мъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Всички,които защитавате Русия предавате интересите на България. И сте национални предатели. Като оня евро депутат, който се е именувал на река в Русия.Тоя ЕДИНСТВЕНО говори в европарламента за интересите на Русия и никога не е защитил интересите на България.
            Това го чухме. Дай факти, моля. Нещо доку ентирано, което да може да влезе в съда. И ме осъди, моля. Нали уж си бил разследващ? Докажи. Аз моите технически неща мога да ги докажа. Прояви се като професионалист.
            Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аха. Абе разбираш ги ти. Я кажи, АЗ с какво съм "предал нацията", че от маса време те питам, пък ти скромно се измъква, катоморъдня из гащи.
              Та? Думай, да видим.
              Всички,които защитавате Русия предавате интересите на България. И сте национални предатели. Като оня евро депутат, който се е именувал на река в Русия.Тоя ЕДИНСТВЕНО говори в европарламента за интересите на Русия и никога не е защитил интересите на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И аз мисля нещо подобно. Познаваме се отдавна и те имам за умен и интелигентен човек и изведнъж започваш да защитаваш някакъв кръвожаден психопат. Ама украйнците били такива или онакива - сам осъзнаваш, че това не е оправдание. Имаме един единствен и неоспорим факт - Путин нападна Украйна, а не обратното. От тука нататък оправдавайки Путин ти всъщност си окървавяваш ръцете.

Разбирам ги разните платени росотрепки, или рос-тролове, но ти защо се нареди при тях? Кукувица ли ти изпи акъла?
                Сигурно. Какво искаш от "предател"? Вярно, никакви посочени действия нито улики но, щом един заблуден от илюзии хлапак го твърди... За србе си, аз проследявам една верига от събития която, Зеленски можеше да пресече но... според В., аз съм бил "предателят" Зарежи. Уморих се от негативизъм.
                Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                  [/ATTACH]

Ето ти ги истинските хазяи .

Click image for larger version

Name:	jCcrIM3EWiU.jpg
Views:	1
Size:	65.3 КБ
ID:	4245212

Name:	HNmoGM8nr40.jpg
Size:	28.8 КБ
ID:	4245213

Коментар

• Mateev и ти не можа да разбереш, че украинците са руснаци с южняшки манталитет, те са по топли, по сърцати от северните хора които са много по въздържани. Който попадне при тях обаче го вербуват с този си южняшки манталитет, на него поддават както и северните руснаци, така и предполагам американците. То е интересно, те Байдън го посрещаха с едни маси като на нашите селски сборове едно време, народ и млади украинки търчат и им сервират и всички си говорят и е интересно и весело. Но тези хора въобще не са имунизирани срещу собствената им глупост. Военолюбиви са, не отричат употребата на сила като начин да наложат собственото си мнение, а при тях точно за мнение става въпрос а не за друго. Конфликта е украински, Русия е въвлечена и Нато също. Странно че сърбите са същите, ако си ходил до там и си общувал с тях - те са много сърдечни хора.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Click image for larger version

Name:	nzJGC0UclHY.jpg
Views:	2
Size:	29.8 КБ
ID:	4245201

Тръмп потвърди, че САЩ искат изселване на цялото население на Газа

Правителството на САЩ възнамерява да улесни насилственото разселване на палестинското население в Газа. Това потвърди президентът Доналд Тръмп, когато отговаряше на въпроси на журналисти в Белия дом.

Въпросът на британския журналист Дани Кемп, кореспондент на информационната агенция „Франс Прес“, е класически пример за медийно нормализиране на военни престъпления.

Кемп отбеляза, че египетският президент и йорданският крал са заявили, че няма да приемат на своя територия разселените хора от Газа, както предложи Тръмп. „Има ли нещо, което можете да направите, за да ги принудите да направят това?“, попита Кемп. „Имам предвид мита срещу тези страни, например?“, добави журналистът.

https://obektivno.bg/tramp-potvardi-...lenie-na-gaza/

Коментар

Name:	photo_2025-02-01_22-57-26.jpg
Size:	62.6 КБ
ID:	4245195

Name:	photo_2025-02-01_22-57-15.jpg
Size:	45.7 КБ
ID:	4245196

Повечето руснаци получават до 450$. Сравнение с преди десет години доста зле.

Коментар

Name:	photo_2025-01-31_16-29-40.jpg
Size:	97.3 КБ
ID:	4245191

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

АМИ ако са го направили соросоидите ,за да обвинят копейките ?!
                            Аз ги знам копейките в Тик ток. В профила на една копейка е тая своеобразна анкета

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Колкото до геноцида - странно, а как наричаш изселването на десетки хиляди арменци от изконния им Нагорни Карабах. И това в наши дни. Ок де, географски Нагорни карабах не е в Европа, съгласен съм
                              Груйче, изселване и геноцид са две коренно различни понятия. Географски не е и в Армения. Благодарение на любимата ти Русия навремето. Започна много често да пишеш и драстично свали нивото на опорките.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                                Като казвам, че копейките са национални предатели не е случайно. В ТикТок някаква копейка пуснал анкета дали подкрепят присъединяването на България към Русия и десетки копейки подкрепят тая идея. Това не са българи, а предателски сган.
                                АМИ ако са го направили соросоидите ,за да обвинят копейките ?!

Коментар

Working...
                                X