Първоначално изпратено от fon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Украинците са освободили град Припят и зоната около него чак до границата с Беларус. След савецките говеда се виждат зверствата им, оставили с цялата им култура и душевност, засенчващи нацистите с концлагерите им.
https://www.unian.net/war/vsu-vzyali...-11771092.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Ако следим тази логика всяка държава ще намери назад в историята момент, когато е владееше други територии и ако това е мотив за война, до къде ще стигнем???
Коментар
-
fortiss, за украинския случай това не работи, отцепиха се Крим и тези две области и то не в административните им граници. Те 8 години ги обстрелваха с артилерия - защо ? За толкова време можеха да задвижат икономиката си и да вдигнат стандарта на живот няколко пъти, там има накъде да се покачва, не са стигнали тавана. Тогава тези отцепили се области сами щяха да се върнат в Украйна, можеха да изпълнят изисквания на ЕС да се присъединят към него - икономическите и финансовите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
В такъв случай какво чакаш, стягай чемодана и на вокзале, докато още пускат в раша, защото скоро джуджето ще затвори и ще стане ким чен 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако не беше щедростта на Русия, Украйна щеше да е малко по-голяма от двора на Матеев.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
БЕЗРОДНИКА тръгнал да ме праща нанякъде.
Върви на майната си ТИ, и без това НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО което да те задържи.
Защитавай си чуждите интереси на чуждата територия. Не е нужно да цапаш СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbota156, всички ще пострадат ако се разрази хиперинфлация, има много пари които стояха на отрицателна лихва в банките и не притесняваха тези институции с това че за да ги държат трябва да ги инвестират. Това нещо може да се обърне с такава скорост, че ще забравим за другите проблеми много бързо. Най лошото е по отношение на храната, биологичните нужду не могат да се отлагат както например потреблението на много неща включително и дълготраните стоки като имоти и автомобили. Транспортни сектори като авиотранспорта, жп транспорта, корабоплаването също може да застанат на трупчета т.е. никой на да не може да си позволи новите им цени с изключение на шепа хора които може въобще да не се нуждаят за себе си от такива услуги.
Никога не ми е минавало и през акъла че при демокрация има ЗВЕРСКА ЦЕНЗУРА, УНИКАЛНО ОПРОСТАЧВАНЕ. Аз съм против СТРОЙ дето е против свободата. Абе тука се смляха да ме трият, получих 2 банана само щото си изказвам МНЕНИЕТО. Акъла ми не го побира.
Войната - насилствено ОТНЕМАНЕ НА ЖИВОТ е ЗЛО. Аз съм ПРОТИВ, отказвам да си и помисля да участвам ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН в ЧУЖДА война.
Акъла ми не го побира как тука се ТОЛЕРИРА кефа на сектата че убили 10-20к 20г младежи !?!?!?
Абе отидете на фронта да ви избият от главата карлуковските словоблудства
И в момента има НАД 30 ВОЕННИ КОНФЛИКТА ПО СВЕТА. От какъв зор ме карат да участвам в един от тях, а за другите нито дума.
И за този нито дума ЗАНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Павел Сухой уходит с поста генерального директора ПАО «ОАК» (российская авиастроительная корпорация, одна из крупнейших в Европе) — управляющей организации АО «АХК Сухой».
«Я не могу и не желаю стоять у руля компании, которая сегодня создает оружие для убийства мирных граждан. Я не хочу быть причастным к уничтожению славного имени Сухой. Я не разделяю решений, которые сейчас исходят из кабинетов руководителей РФ.
На фоне критических санкций мы не сможем вести деятельность на прежних мощностях, а также, содержать существующее количество сотрудников. Принятие решений об увольнении сотрудников и конструкторов, это финал истории Сухого» — заявил он.
Един по един напускат кораба
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеpinoccio, т.е. украйна да освободи получените като наследство територии от СССР.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеАйде стига с тия бутилки бе хора, заприличали сте на отчаяни съпруги. Постнете една карта на бойните действия. Кой докъде е стигнал?
понеже няма олио
и хлябът е от мъката по-чер,
един е лозунга: Терора долу!
Никога със СССР.
Такава е ситуацията с бойните действия.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеАйде стига с тия бутилки бе хора, заприличали сте на отчаяни съпруги. Постнете една карта на бойните действия. Кой докъде е стигнал?
Автомобили на служители на ФСБ изгорели в Московска област
През последните дни зачестиха случаите на умишлен палеж на автомобили на руски военни и официални лица.
Тази нощ, от 2 срещу 3 април, изгорени автомобили, принадлежащи на служители на Центъра за специални цели на ФСБ (военна част 35690, Балашиха, Московска област).
Собствениците на колите са представители на ръководството на FSB CSP. На видеото се вижда, че поне четири коли са се запалили едновременно.
По-специално, наскоро бяха запалени автомобили на военнослужещи от 95-та бригада (Горелово, Ленинградска област) и 82-ра радиотехнична бригада (Вязма, Смоленска област). Руските военни съобщиха за заплахи за смърт, ако се съгласят да участват във войната срещу Украйна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
В такъв случай какво чакаш, стягай чемодана и на вокзале, докато още пускат в раша, защото скоро джуджето ще затвори и ще стане ким чен 2
Върви на майната си ТИ, и без това НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО което да те задържи.
Защитавай си чуждите интереси на чуждата територия. Не е нужно да цапаш СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар