Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Берти,
Аз не съм нито за Путин нито за Байдън, аз съм за България.
Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
Всички искат слаба и зависима Европа/и България, като, част от тая Европа/.
Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеИмала някакво предсказание за Владимир, който обединявал света ...
... само че не е ясно дали не обединява света СРЕЩУ себе си ...
... пък и сега света наистина е обединен от Владимир, ама с друга фамилия.
Русия с тия санкции, тоя лихвен процент и тая липса на производство може да обединява само хора по хрушчовките да не си пият самогона сами.
Междувременно май Сбербанк Европа даде фира или поне така пише на сайта на ЕЦБ.
Не знам, да не реши Путин, че има геноцид срещу руската банка в Австрия, Словения и Хърватия, че набързо може да прати чеченските си орки да колят малко християни в името на ... християнството.
Last edited by national power; 01.03.2022, 09:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Русия ще се превърне в новият световен лидер. Така е предопределено.
Още през 80-те години на миналия век баба Ванга го е видяла, че така ще стане . Прочетох го в една стара книга на много години...
а българия по това време вероятно вече няма да съществува...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евала на ФАЩ. Ще самоубият източна европа срещу Русия. И политиквениците подлоги на ФАЩ веднага готови, да се подмажат ......
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Берти,
Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Берти,
Украйна по площ е малко по-голяма от Франция - с 40+ милиона население - ако се присъедини към ЕС ще направи съюза още по-мощен - ще добави пазар, място за развитие (ръст за компаниите), земеделска земя и трудоспособно бяло(! не съм расист, но се видя колко работят привнесените от африка и близкия изток) население.
Та войната я сътвориха дълбоката държава в САЩ и КГБ в Русия, защото и за едните и за другите обединена Европа е враг.
В крайна сметка, който копае гроб другиму сам пада в него. Реакцията на държавите от Европа в последните дни е лъч надежда, че в един момент ще се случи кошмара за дълбоката държава, кгб и китай.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениехора,
Путин (не Русия, а Путиновата банда) - чрез проксито си Копейкин работят за България извън ЕС и НАТО.
Опитаха с Волен - не се получи, а сега с анти-всичко идиота копейкин. От години финансират определени политици в ЕС, но сега моделът им се пропука. Орбан се кротна, поляците се стегнаха, германците и те.. не се лъжете от години лобисти и екс управници от високо ниво в ЕС са на хранилката на Путин и работят за един разединен ЕС, който да не може да реагира адекватно точно в ситуации като тази.
Щом джуджето започна да плаши с ядрения аресенал - това говори много. Явно икномиката на Русия е на предела. Няма да видите по руските телевизии празни магазини и опашки пред банките, но и това ще се случи ако лудостта на джуджето не бъде озаптена от по-далновидните кагебисти.
- 7 Харесвания
Коментар
-
хора,
Путин (не Русия, а Путиновата банда) - чрез проксито си Копейкин работят за България извън ЕС и НАТО.
Опитаха с Волен - не се получи, а сега с анти-всичко идиота копейкин. От години финансират определени политици в ЕС, но сега моделът им се пропука. Орбан се кротна, поляците се стегнаха, германците и те.. не се лъжете от години лобисти и екс управници от високо ниво в ЕС са на хранилката на Путин и работят за един разединен ЕС, който да не може да реагира адекватно точно в ситуации като тази.
Щом джуджето започна да плаши с ядрения аресенал - това говори много. Явно икномиката на Русия е на предела. Няма да видите по руските телевизии празни магазини и опашки пред банките, но и това ще се случи ако лудостта на джуджето не бъде озаптена от по-далновидните кагебисти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аман от подлоги.
Коментар
-
От тях $350 млн. са за военни нужди, а останалите $250 за хуманитарна помощ на региона
economic.bg
Байдън отпуска $600 млн. извънредна помощ за Украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на територията на Република България".
Това е единствената точка от дневния ред на Съвета за електронни медии (СЕМ), която медийният регулатор ще гледа утре на извънредно заседание.
Вносител е председателката на СЕМ Бетина Жотева.
vtorifront.bg
СЕМ се канят да спрат руските канали в България
"Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар