IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Права е била баба Ванга, но вече се изпълни, Русия беше световен лидер допреди няколко дена, сега вече е световен агресор. Ай честито.
    И допреди няколко дена Русия не е била никакъв световен лидер.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Берти,
      Аз не съм нито за Путин нито за Байдън, аз съм за България.
      Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
      Всички искат слаба и зависима Европа/и България, като, част от тая Европа/.
      Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
      Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
      България я има заради Русия, йезуите. Без Русия сме последните 30 години и почти не останахме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
        Имала някакво предсказание за Владимир, който обединявал света ...

... само че не е ясно дали не обединява света СРЕЩУ себе си ...

... пък и сега света наистина е обединен от Владимир, ама с друга фамилия.

Русия с тия санкции, тоя лихвен процент и тая липса на производство може да обединява само хора по хрушчовките да не си пият самогона сами.

Междувременно май Сбербанк Европа даде фира или поне така пише на сайта на ЕЦБ.

Не знам, да не реши Путин, че има геноцид срещу руската банка в Австрия, Словения и Хърватия, че набързо може да прати чеченските си орки да колят малко християни в името на ... християнството.

​​
        Баба Ванга наистина има предсказание за Владимир ама не за Путин.Изопачават се думите и.Става дума за княз Владимир Първи при когото е станало покръстването....Нека говорим честно а не да се вярва на всякакви простотии в интернет
        Last edited by national power; 01.03.2022, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Русия ще се превърне в новият световен лидер. Така е предопределено.
          Още през 80-те години на миналия век баба Ванга го е видяла, че така ще стане . Прочетох го в една стара книга на много години...
          а българия по това време вероятно вече няма да съществува...
          Права е била баба Ванга, но вече се изпълни, Русия беше световен лидер допреди няколко дена, сега вече е световен агресор. Ай честито.

Коментар

• Пълна изолация за Русия. Сама е срещу целия свят.
            Руският президент неочаквано се изправи пред обща позиция на общността, която изглежда решена този път да го спре

Коментар

• Московската борса е затворена до 5 март..Последният път, когато Фондовата им борса е затваряла за повече от три дни е било през 1917 година. След това е отворила след 75 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Евала на ФАЩ. Ще самоубият източна европа срещу Русия. И политиквениците подлоги на ФАЩ веднага готови, да се подмажат ......
                Гледай от практична гледна точка - тази техника по-добре да се даде на държава, която иска да се присъедни към ЕС отколкото да се бракува след някоя и друга година.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Берти,
                  Хубаво е да засегнеш и темата с влиянието на САЩ върху Европа и целите които се гонят, а те са едни и същи с целите които си задал в горния пост.
                  Лично за мен като имат комплекси и искат да си мерят п*шките, да го правят ама на техните си територии.
                  Цялата паплач във форума лая срещу едните или другите, а трябва да лае За България!
                  Куче, което лае (независимо, "за" кого), не хапе. Има едни потайни и тихи, дето (лично) не ми е известно да "лаят" но, фактическото им влияние, е в пъти над това на средния форумец. С тях какво правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Евала на ФАЩ. Ще самоубият източна европа срещу Русия. И политиквениците подлоги на ФАЩ веднага готови, да се подмажат ......
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Берти,
                      Върхушката в САЩ имат същия интерес като Путин - объркана и разделена Европа, защото Европа е най-големият пазар с традиции в демокрацията + е пъстър и тн и тн... Обединена Европа е повече от САЩ, КИТАЙ и РУСИЯ и затова никой от трите супер сили не иска Европа да е едно.

Украйна по площ е малко по-голяма от Франция - с 40+ милиона население - ако се присъедини към ЕС ще направи съюза още по-мощен - ще добави пазар, място за развитие (ръст за компаниите), земеделска земя и трудоспособно бяло(! не съм расист, но се видя колко работят привнесените от африка и близкия изток) население.

Та войната я сътвориха дълбоката държава в САЩ и КГБ в Русия, защото и за едните и за другите обединена Европа е враг.

В крайна сметка, който копае гроб другиму сам пада в него. Реакцията на държавите от Европа в последните дни е лъч надежда, че в един момент ще се случи кошмара за дълбоката държава, кгб и китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        хора,
                        Путин (не Русия, а Путиновата банда) - чрез проксито си Копейкин работят за България извън ЕС и НАТО.
                        Опитаха с Волен - не се получи, а сега с анти-всичко идиота копейкин. От години финансират определени политици в ЕС, но сега моделът им се пропука. Орбан се кротна, поляците се стегнаха, германците и те.. не се лъжете от години лобисти и екс управници от високо ниво в ЕС са на хранилката на Путин и работят за един разединен ЕС, който да не може да реагира адекватно точно в ситуации като тази.

Щом джуджето започна да плаши с ядрения аресенал - това говори много. Явно икномиката на Русия е на предела. Няма да видите по руските телевизии празни магазини и опашки пред банките, но и това ще се случи ако лудостта на джуджето не бъде озаптена от по-далновидните кагебисти.
                        Берти,

Коментар

• хора,
                          Путин (не Русия, а Путиновата банда) - чрез проксито си Копейкин работят за България извън ЕС и НАТО.
                          Опитаха с Волен - не се получи, а сега с анти-всичко идиота копейкин. От години финансират определени политици в ЕС, но сега моделът им се пропука. Орбан се кротна, поляците се стегнаха, германците и те.. не се лъжете от години лобисти и екс управници от високо ниво в ЕС са на хранилката на Путин и работят за един разединен ЕС, който да не може да реагира адекватно точно в ситуации като тази.

Щом джуджето започна да плаши с ядрения аресенал - това говори много. Явно икномиката на Русия е на предела. Няма да видите по руските телевизии празни магазини и опашки пред банките, но и това ще се случи ако лудостта на джуджето не бъде озаптена от по-далновидните кагебисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аман от подлоги.
                            https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=584192

Коментар

• От тях $350 млн. са за военни нужди, а останалите $250 за хуманитарна помощ на региона

economic.bg
                              Байдън отпуска $600 млн. извънредна помощ за Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                "Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на територията на Република България".
                                Това е единствената точка от дневния ред на Съвета за електронни медии (СЕМ), която медийният регулатор ще гледа утре на извънредно заседание.
                                Вносител е председателката на СЕМ Бетина Жотева.

vtorifront.bg
                                СЕМ се канят да спрат руските канали в България
                                "Проект на решение за временно ограничаване разпространението на руски програми на...
                                Аман от подлоги.

Коментар

Working...
                                X